Φιλοξενία ιστοσελίδων

Αποκλειστικά σε υποδομές σε Ελληνικό Datacenter!

Premium φιλοξενία ιστοσελίδων

Η φιλοξενία της εταιρικής ιστοσελίδας σας αλλάζει και γίνεται κάθε μέρα καλύτερη. Ξεχάστε τα DownTime και τις δυσλειτουργίες των υπερφορτομένων Server.

Όλη η ταχύτητα, σταθερότητα, ασφάλεια και υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις!

Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε τελευταίας τεχνολογίας ισχυρούς servers, με αδιάκοπη λειτουργία και 24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

Φιλοξενία για WordPress sites

Απίστευτα γρήγορες ταχύτητες

Οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης σημαίνουν καλύτερη εμπειρία χρήστη, καλύτερη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και περισσότερες πωλήσεις. Η υπηρεσία WordPress hosting χρησιμοποιεί διακομιστές LiteSpeed και περιλαμβάνει LSCWP cache plugin για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπού σας.

Δωρεάν μεταφορά φιλοξενίας – Free Migration

Κάθε περίπτωση μεταφοράς site είναι μοναδική! Αναλαμβάνουμε δωρεάν τη μεταφορά του site σου από άλλον πάροχο

Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, η εταιρεία μας είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που φιλοξενούν τις εγκαταστάσεις της στο Athens 2 Datacenter της LAMDA HELLIX, που τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2015.

Το Athens 2 είναι το νέο, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό datacenter στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσίες και τεχνολογίες που βρίσκονται σε κέντρα δεδομένων παγκόσμιας κλάσης. Είναι το μοναδικό κέντρο δεδομένων στην Ευρώπη και ένας από τους λίγους στον κόσμο που πιστοποιείται από το συμβούλιο οικολογικών συμβουλών Leadership in Energy και Περιβαλλοντικής Σχεδιασμού (LEED) v4 BD + C Gold για το σχεδιασμό και την κατασκευή του. Η πιστοποίηση LEED θεωρείται η σημαντικότερη διεθνής αναγνώριση βέλτιστων πρακτικών και Στρατηγικές για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενεργειακά αποδοτικών «πράσινων» κτιρίων.

ISO Certified Infrastructure

Η LAMDA HELLIX αποτελεί την μόνη πιστοποιημένη στην Ελλάδα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 και ISO/IEC 27001:2005, εταιρεία παροχής υπηρεσιών Data Center Infrastructure Outsourcing & Integration.

Πλήρης ασφάλεια

Σύγχρονες εγκαταστάσεις με σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), μηχανισμοί ασφάλειας, κλιματισμού, αξιολόγησης του συνόλου της υποδομής.

Τροφοδοσία Ρεύματος

Δεν αρκούμαστε μόνο στο δημόσιο δίκτυο. Οι servers μας τροφοδοτούνται αδιάκοπα με δύο ανεξάρτητες παροχές, μία από το δίκτυο και μία από σύστημα γεννητριών Diesel και UPS, ώστε να εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια λειτουργίας σε περίπτωση ανάγκης.

Connectivity

Σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω πολλαπλών παρόχων διασφαλίζοντας 100% αξιοπιστία για τη διασύνδεσή μας. Ταχύτατη πρόσβαση των επισκεπτών στο site σας λόγω του υψηλού εύρους ζώνης.

Network Firewall

Δύο firewall που υποστηρίζουν το ένα το άλλο. Σε περίπτωση που το ένα δεχτεί μεγάλης κλίμακας επίθεση, ενεργοποιείται το δεύτερο για την αποφυγή μη διαθεσιμότητας.

Προώθηση Ιστοσελίδας

Ελληνικό Datacenter

Ιδιόκτητες γραμμές και εξοπλισμό στο καλύτερο datacenter της Ελλάδας ATHENS 2 της «LAMDA Hellix» με υπηρεσίες και τεχνολογίες οι οποίες συναντώνται σε datacenters παγκόσμιας κλάσης.

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Φιλοξενία ιστοσελίδων | Hosting

Η υποστήριξη στη φιλοξενία ιστοσελίδων που παρέχει η εταιρεία μας, είναι άμεση , μοναδικής ποιότητας και εξυπηρέτησης​. Φροντίζουμε τα πάντα εμείς. Ότι αφορά τη φιλοξενία του site ή τη φιλοξενία του eshop σας τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς.