Κατασκευή Ιστοσελίδας

Προσφέρουμε από το 2003, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ανταγωνιστικές τιμές και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδων, σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος, SEO και προώθηση ιστοσελίδων. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας για να αυξήσετε το πελατολόγιο σας. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων εδώ και πολλά χρόνια στη Καλαμάτα . Δεν σας παρέχουμε μόνο υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων αλλά σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη digital στρατηγική, έτσι ώστε να φέρετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.

κατασκευη ιστοσελιδας από την Greatway σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

 

  • Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα και χρησιμοποιούμε τα ποιο αποδοτικά μέσα ανάπτυξης. Κάθε ιστοσελίδα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του χρήστη αλλά και στην ταχύτητα απόκρισης.
  • Σχεδιάζουμε μοντέρνα, έξυπνα και αποτελεσματικά sites με στόχο το έργο που θα σας παραδώσουμε να πετύχει τους στόχους του!
  • Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
  • Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης -κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων – στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ο ορθός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας αφορά την εμφάνιση, τη λειτουργικότητα αλλά και τις προϋποθέσεις για υψηλή επισκεψιμότητα.

Κατασκευή ΙστοσελίδαςΔεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

Κατασκευή Ιστοσελίδας
κατασκευή ιστοσελίδας

Οι εφαρμογές διαχείρισης οι οποίες δημιουργούνται είναι απόλυτα εύχρηστες προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τα δυναμικά πεδία των sites.

Η GreatWay είναι μία εταιρία η οποία εξειδικεύεται επί πολλά έτη επιτυχημένα στην κατασκευή ιστοσελίδας &  μπορεί να σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές & επιλέγουμε την κατάλληλη εφαρμογή για εσάς σε συμφέρουσα τιμή..

 

Internet Marketing

Η προώθηση μιας εταιρείας μέσω internet μπορεί να πραγματοποιηθεί με πολλούς τρόπους, αν και τις περισσότερες φορές ο συνδιασμός διαφόρων τρόπων λειτουργεί καλύτερα. Προσφέρουμε:

Tέλος, με μηνιαίες αναφορές στατιστικών (Analytics) σας παρουσιάζουμε την απόδοση όλων των παραπάνω.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Προσφέρουμε υπηρεσίες όπως κατασκευή & σχεδίαση ιστοσελίδων, κατασκευή eshop κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (B2C/B2B e-shop) με δυνατότητες σύνδεσης με ERP και ηλεκτρονικών πληρωμών, φιλοξενία ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων κ.α.

Όλες οι δουλειές μας σχεδιάζονται με τα τελευταία πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδων (html5, css3, w3c validated, φιλικές για κινητά τηλέφωνα και tablet -responsive web design-) με κώδικα βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης.

Ελάτε να χτίσουμε μαζί το website σας. Υποχρέωσή μας να σας φτάσουμε στην κορυφή!
Κατασκευή Ιστοσελίδας Καλαμάτα, Προώθηση Ιστοσελίδων, Κατασκευή eshop, Διαφήμιση στο Ιντερνέτ