Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σύγχρονες Υπηρεσίες Web design για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων με γνώμονα τους πελάτες σας. Ο σύγχρονος σχεδιασμός ιστοσελίδων σχετίζεται περισσότερο με τη δημιουργία ενός ελκυστικού ιστότοπου. Η συνεκτίμηση της εμπειρίας χρήστη, της βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης, της ευκολίας στην πλοήγηση και των τεχνικών λεπτομερειών είναι μερικά μόνο στοιχεία που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ανάπτυξη ενός ιστότοπου που θέλουμε να έχει απόδοση στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων μας έχει δημιουργήσει μια σειρά από αποτελεσματικές υπηρεσίες, για να διευκολύνει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αυτά περιλαμβάνουν ιστότοπους WordPress και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που επικεντρώνονται στη χρηστικότητα και τον ανταποκρινόμενο σχεδιασμό, δημιουργικές λύσεις επωνυμίας (branding) που ενισχύουν την προσωπικότητα της επιχείρησής σας και προσαρμοσμένο προγραμματισμό για ιδέες που χρειάζεστε βοήθεια, για να πραγματοποιήσετε.

Είτε χρειάζεστε έναν απλό ιστότοπο WordPress, για να κάνετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο είτε έναν πιο περίπλοκο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να ζωντανέψετε το όραμά σας.

Wordpress-Logo

Ανάπτυξη WordPress

Η εύχρηστη, φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, ευέλικτη πλατφόρμα ανάπτυξης χρησιμοποιείται επί του παρόντος σε πάνω από το 35% όλων των ιστότοπων. Το WordPress παρέχει ένα φιλικό προς τον χρήστη σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα αλλαγές αμέσως.

Κατασκευή ιστοσελίδων προσαρμοσμένη σε συσκευές

Καθώς πάνω από το 50% της συνολικής επισκεψιμότητας ιστού προέρχεται από μια κινητή συσκευή, η κατασκευή ενός ιστότοπου φιλικού προς κινητά δεν αποτελεί πλέον επιλογή, αλλά αναγκαιότητα. Όλα ξεκινούν με το responsive web design.

Η προσαρμοσμένη κατασκευή ιστοσελίδων επιτρέπει στον ιστότοπό σας να προσαρμόζεται και να παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία σε οποιαδήποτε συσκευή προβάλλεται. Αυτό σημαίνει ότι το site σας θα φαίνεται υπέροχο και θα λειτουργεί άψογα για έναν χρήστη σε επιτραπέζιο υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Κάθε ιστοσελίδα που αναπτύχθηκε από την Greatway χρησιμοποιεί αποκριτικό σχεδιασμό ιστού, προσαρμόζοντας τέλεια σε κάθε συσκευή από την οποία έχουν πρόσβαση οι χρήστες.

Responsive
Wordpress-Logo

WooCommerce = eCommerce

Μια ευέλικτη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, που παρέχει απρόσκοπτη ενοποίηση με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Το WooCommerce σάς δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε online, 24/7, με μια ευχάριστη εμπειρία πελάτη που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Γραφιστικά σχέδια

Οι επαγγελματίες γραφίστες μας έχουν τις δημιουργικές δυνατότητες να πάρουν την προσωπικότητα της εταιρείας σας και να της δώσουν σάρκα και οστά!

Με προσεκτική εξέταση των χρωμάτων, της τυπογραφίας και των βασικών αρχών σχεδίασης, η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας σε κάθε βήμα προς τη δημιουργία εντυπωσιακών και προσιτών γραφικών για τα οποία θα είστε περήφανοι να αντιπροσωπεύουν την επωνυμία σας.

Search
Email

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης φιλοξενίας μας προσφέρουν μια ευέλικτη, χαμηλού κόστους λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας. Ως πάροχός σας, θα φροντίζουμε για όλες τις καθημερινές λειτουργίες φιλοξενίας: ενημερώσεις λογισμικού, διαχείριση διακομιστή, φιλοξενία email και υποστήριξη.

Είτε είστε ένα μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε μια μικρή τοπική επιχείρηση, η διαχειριζόμενη φιλοξενία μας παρέχει ασφάλεια και τεχνογνωσία, ενώ σας δίνει τη σιγουριά να γνωρίζετε ότι ο ιστότοπός σας διαχειρίζεται επαγγελματικά. Και παρακολουθώντας συνεχώς τα συστήματα και το λογισμικό μας, μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ιστότοπού σας και την ασφάλεια των δεδομένων σας:

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Κατασκευή Ιστοσελίδων με υποστήριξη SEO

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι αυτό που βοηθά τους χρήστες να βρουν τον ιστότοπό σας, η σχεδίαση όμως της ιστοσελίδας είναι αυτό που τους κρατά εκεί. Αυτά τα δύο κρίσιμα στοιχεία ψηφιακού μάρκετινγκ συνδυάζονται, για να δημιουργήσουν μια ισχυρή πλατφόρμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και να την οδηγήσουν στην επιτυχία.

Γι’ αυτό το SEO είναι ενσωματωμένο σε κάθε ιστότοπο που δημιουργούμε. Η ομάδα μας προσφέρει στρατηγικό σχεδιασμό ιστοσελίδων που υποστηρίζεται από σύγχρονες τεχνικές SEO.

Spamming

Αρχιτεκτονική Ιστοσελίδας

Μια εύκολη στην πλοήγηση και με λογική δομή ιστοσελίδα βοηθά τους χρήστες σας και τις μηχανές αναζήτησης να βρουν αυτό που αναζητούν.

Coding

Σύγχρονες μορφές κώδικα

Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων μας χρησιμοποιεί ενημερωμένες πρακτικές κωδικοποίησης με καθαρά HTML5 και CSS3.

Υπηρεσίες Seo

Βελτιστοποιημένη ταχύτητα

Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης = ευχαριστημένοι πελάτες. Η Google έχει ξεκαθαρίσει ότι προτιμά ιστότοπους που ανταποκρίνονται γρήγορα.

Responsive

Mobile-
Friendly

Όλοι οι ιστότοποί μας έχουν αναπτυχθεί για να φαίνονται και να αποδίδουν όμορφα σε κάθε συσκευή από την οποία το βλέπουν οι χρήστες σας.

Διαδικασία Σχεδίασης & Ανάπτυξης Ιστοσελίδων

Η οικοδόμηση ενός ιστότοπου είναι ένα συναρπαστικό έργο, ένα έργο που απαιτεί ικανά μυαλά και μεγάλο όραμα, για να επιτευχθεί. Γι’ αυτό η διαδικασία μας ξεκινά με εσάς, εκείνον που γνωρίζει καλύτερα την επιχείρησή του και είχε ένα όραμα γι’ αυτήν από την αρχή.

Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης γίνεται η ομάδα σας, καθώς συνεργαζόμαστε, για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που ενθαρρύνει την ανάπτυξη και ενισχύει την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Μάρκετινγκ για την υποστήριξη του σχεδίου της ιστοσελίδας σας

Για να είστε ανταγωνιστικοί στη σημερινή αγορά, θα πρέπει να ξεκινήσετε με τη δημιουργία μιας ισχυρής ιστοσελίδας. Για την επιτυχία όμως, χρειάζονται πολλά περισσότερα.

Η ομάδα μας δεν απαρτίζεται μόνο από σχεδιαστές και προγραμματιστές, είμαστε συγγραφείς, με στρατηγική νοοτροπία, δημιουργικότητα και τεχνικές γνώσεις και όλοι εργαζόμαστε προς τον ίδιο τελικό στόχο: την επιτυχία του πελάτη μας. Ως εταιρεία digitalmarketing με πλήρεις υπηρεσίες, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στη συνέχεια να συνεχίσουμε τη δουλειά μας στο μάρκετινγκ του site σας, για να διευκολύνουμε την ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Seo-Mobile

Υπηρεσίες
SEO

Εάν επιθυμείτε να κυριαρχήσετε στην αγορά του διαδικτύου, χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική SEO που προσφέρει αποτελέσματα.

 • Στοχεύστε τη σωστή κυκλοφορία
 • Κατάταξη υψηλότερη στην αναζήτηση
 • Ενισχύστε τον ιστότοπό σας
Marketing

Copywriting

Ενισχύστε την επωνυμία σας και ελέγξτε το «διαδικτυακό παιχνίδι» με μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου που έχει στόχο τη διαρκή ανάπτυξη.

 • Χτίστε την εξουσία
 • Αύξηση της αξιοπιστίας
 • Παρέχετε αξία στους πελάτες
Κατασκευή Eshop

Google-Ads

Η διαχείριση του PPC έχει να κάνει με την παράδοση της σωστής διαφήμισης στους μελλοντικούς πελάτες σας ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν.

 • Άμεση επίδραση
 • Αύξηση της έκθεσης
 • Στοχευμένη διαφήμιση
Social Media Marketing

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διευρύνετε την απήχησή σας και δημιουργήστε ακόλουθους, ενώ αλληλεπιδράτε με το κοινό σας μέσω της δύναμης του μάρκετινγκ στα socialmedia.

 • Ενισχύστε τη διαδικτυακή σας εμφάνιση
 • Προσελκύστε το κοινό σας
 • Ανάπτυξη πολλαπλών πλατφορμών

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Προτάσεις ιστοσελίδων με γνώμονα τα αποτελέσματα

Ο ιστότοπός σας είναι πολλά πράγματα. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την παρουσία σας στο διαδίκτυο, είναι η πρώτη εντύπωση που δημιουργείται σε έναν νέο επισκέπτη αλλά και μια ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε στη σωστή ομάδα, για να πραγματοποιήσετε το όραμά σας.

Με το Greatway, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων γίνεται απλός. Η έμπειρη ομάδα μας χρησιμοποιεί στρατηγικές λύσεις ιστοτόπων που υποστηρίζονται από σύγχρονες τεχνικές SEO, για να δημιουργήσει μια ισχυρή διαδικτυακή πλατφόρμα για την επιχείρησή σας.

Αυξήστε τους δυνητικούς σας πελάτες, κερδίστε ενέργειες χρηστών στην ιστοσελίδα σας και αναπτύξτε την επιχείρησή σας με υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων που προσφέρουν αποτελέσματα.