Θέσεις εργασίας

Θέλεις να εργαστείς σε ένα δυναμικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις;
Έλα στην πιο δυναμική ομάδα

Στην GreatWay χαιρόμαστε να γνωρίζουμε ανθρώπους με ταλέντο, δημιουργικότητα και αγάπη για την τεχνολογία και το Digital Marketing.
Συνεχώς αναζητάμε δραστήριους και ικανούς ανθρώπους με εργασιακή εμπειρία ως Web Developers, καθώς και ανθρώπους με εμπειρία στην ανάπτυξη /διαχείριση περιεχομένου στα Social Media και στο αντικείμενο του SEO & Google Ads.

Δες παρακάτω τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και αν πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις τα προσόντα στείλε τώρα το βιογραφικό σου.

Web Developer

Είσαι Web Developer και σου αρέσει αυτό που κάνεις; Ψάχνουμε έμπειρο προγραμματιστή για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (εμπειρία σε CMS όπως WordPress, Opencart, Joomla, Woocommerce). Έλα να συμπληρώσεις το τμήμα development!

Social Media

Ψάχνουμε έναν ειδικό στα Social Media με εμπειρία και πάθος για τη δημιουργία περιεχομένου και την υλοποίηση ψηφιακών καμπανιών στα Social Media. Έλα στην ομάδα μας!

SEO / Google Ads

Εάν έχεις γνώση των βέλτιστων πρακτικών SEO και του τρόπου λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, είσαι εξοικειωμένος στη χρήστη Google Analytics και έχεις γνώση του Performance Marketing σε Google Ads, τότε ανήκεις στην ομάδα μας!

Διαχείριση Eshop

Αν σε ενδιαφέρει να δουλέψεις ως eCommerce Manager, Social Media Expert ή Content Editor, στείλε μας το βιογραφικό σου και να σε καταχωρίσουμε στη βάση δεδομένων των υποψηφίων που προτείνουμε σε πελάτες μας.

Θα συνεκτιμηθούν

Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1-2 χρόνια σε αντίστοιχη θέση ή κάποιο δείγμα δουλειάς ή προσωπικών project που να πιστοποιεί την επαγγελματική ενασχόληση σου στο αντικείμενο των θέσεων εργασιών.

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψήφιους)

Aν νιώθεις ότι θέλεις να ανήκεις σε ένα team που συνεχώς αναπτύσσεται, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σου στο info@greatway.gr για μελλοντική συνεργασία