Σπουργίτης Trans | Web-Based εφαρμογή

Η εταιρεία Σπουργίτης Trans, μια από τις 5 παλαιότερες στον τομέα των μεταφορών της Ελλάδας, μας εμπιστεύτηκε για την υψηλή τεχνογνωσία και την εκτενή εμπειρία που διαθέτουμε σε υλοποιήσεις έργων και εφαρμογές διαδικτύου.

Φροντίζει πάντα, ώστε κάθε ξεχωριστή περίπτωση μεταφοράς, είτε πρόκειται για μια βαλίτσα είτε μια εύθραυστη συσκευή, να έχει την φροντίδα που του αξίζει. Επιπλέον, σε κάθε χώρα η Σπουργίτης Trans έχει επιτύχει συνεργασίες με τους καλύτερους μεταφορείς στις πιο συμφέρουσες τιμές, προσφέροντας γρήγορη, ασφαλής και οικονομική εξυπηρέτηση.

Όταν μας ζήτησε να δημιουργήσουμε μια φόρμα υπολογισμού κόστους μεταφοράς από την Ελλάδα προς τον υπόλοιπο κόσμο ή και το αντίθετο, προς εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου κοινού, έπρεπε να λάβουμε υπόψη πολλούς παράγοντες και συνθήκες.

Δημιουργήσαμε μια web-based εφαρμογή υπολογισμού κόστους για κάθε μοναδική περίπτωση μεταφοράς. Ο χρήστης συνδέεται στην εφαρμογή από τον υπολογιστή ή το κινητό του και με ένα απλό και εύχρηστο τρόπο καταχωρεί τα στοιχεία του δέματος που επιθυμεί να στείλει σε όποιο μέρος του πλανήτη:

  • Τον τύπο (βαλίτσα, κιβώτιο, κοκ)
  • Τις διαστάσεις (μήκος, ύψος, πλάτος)
  • Το βάρος
  • Την ποσότητα

Ο σύνθετος αλγόριθμος που δημιούργησε η ομάδα προγραμματισμού της Greatway, ολοκληρώνει τους υπολογισμούς και εμφανίζει στον χρήστη σε πολύ σύντομο χρόνο το κόστος μεταφοράς. Στη συνέχεια ο χρήστης επιλέγει ανάμεσα σε Express και Economy υπηρεσία, δίνει τα στοιχεία του και αυτό ήταν! Η Σπουργίτης Trans επικοινωνεί μαζί του για την ολοκλήρωση της μεταφοράς που ζήτησε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας. Μαζί, θα θέσουμε τα θεμέλια της εταιρικής εικόνας σας στον ψηφιακό κόσμο.

Contact us: https://greatway.gr/kalamata/