Στρατηγικη Social Media

Δημιουργικά. Συναρπαστικά. Ελκυστικά. Δραστικά.

Αυξήστε το κοινό σας με μια μοναδική στρατηγική προσαρμοσμένη στην ανάπτυξη

Προώθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πόσο συχνά μπαίνετε στο Facebook σας κάθε μέρα; Στο Twitter; Instagram; Pinterest; Αρκετά συχνά, σωστά; Τώρα σκεφτείτε πόσο συχνά οι πελάτες ή οι υποψήφιοι πελάτες σας χρησιμοποιούν αυτά τα ίδια δίκτυα. Αυτό είναι μια τεράστια ευκαιρία!

Οι ειδικοί μας γνωρίζουν τον σωστό τρόπο προσέγγισης κάθε κοινωνικού δικτύου, για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας και να πετύχετε με το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Χρησιμοποιώντας μια σαφώς διαφορετική προσέγγιση για την καλλιέργεια της επιτυχίας, η ομάδα μας επιταχύνει την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δημιουργικές, συναρπαστικές και ελκυστικές αναρτήσεις που έχουν σχεδιαστεί, για να ενθαρρύνουν τους πελάτες σας να αναλάβουν δράση.

Γίνετε κοινωνικοί μαζί μας

Είτε έχετε βρεθεί στα κοινωνικά δίκτυα για λίγο είτε μόλις εδραιωθείτε, είναι σημαντικό να αναπτύξετε την επωνυμία σας και να την προωθήσετε. Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο κάθε δίκτυο μπορεί να λειτουργήσει για την επιχείρησή σας είναι πρωταρχικής σημασίας. Σε κάθε κοινωνικό δίκτυο που υπάρχει, υπάρχει και μια διαφορετική ομάδα χρηστών που το χρησιμοποιεί.

Δεν είναι όλα τα κοινωνικά δίκτυα αποτελεσματικά για κάθε επιχείρηση. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πού περνούν το χρόνο τους οι πελάτες σας στο Διαδίκτυο και πώς να τους κάνετε μάρκετινγκ κατάλληλα.

Facebook

Ξεχωρίστε από το πλήθος στο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο

Με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, πρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το εξαιρετικά δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η ομάδα μας αναπτύσσει καθηλωτικές και προοδευτικές στρατηγικές κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων διαγωνισμών προώθησης και επιμέλειας περιεχομένου που σχετίζονται με τον κλάδο σας.

Ξεκινήστε να χτίζετε σχέσεις

Το Facebook είναι μια πλατφόρμα που προσαρμόζεται σταθερά στην αγορά και δημιουργεί νέους τρόπους σύνδεσης με τους χρήστες. Από το Facebook Messenger έως τις αγορές του Instagram, το Facebook κατανοεί τη συνεχώς μεταβαλλόμενη δυναμική του κόσμου που βασίζεται στην τεχνολογία στην οποίο ζούμε.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ευκαιρία να επωφεληθείτε από ένα τόσο μεγάλο, αφοσιωμένο κοινό. Οι χρήστες συρρέουν στο Facebook, για να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο τι κάνουν οι αγαπημένες τους μάρκες, καθώς και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με μια συγκεκριμένη μάρκα ή εταιρεία.

Έχοντας μια ισχυρή παρουσία στο Facebook θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τους πιστούς ακόλουθούς σας, να προσελκύσετε νέους υποψήφιους πελάτες και να κερδίσετε πολύτιμα σχόλια για μελλοντικά έργα.

Twitter

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, το Twitter έχει γίνει ένα εξαιρετικό μέρος για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συνδέονται με τρέχοντες και υποψήφιους πελάτες. Με το 74% των χρηστών να είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από μια επωνυμία που ακολουθούν στο Twitter, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε! Το Twitter Marketing επιτρέπει στην εταιρεία σας να:

Linkedin

Αυξήστε την επισκεψιμότητα, δημιουργήστε νέους δυνητικούς πελάτες και προσλάβετε κατάλληλους υποψηφίους μπαίνοντας στο δίκτυο του LinkedIn με πάνω από 467 εκατομμύρια χρήστες. Είναι η κοινωνική πλατφόρμα όπου οι επαγγελματίες πηγαίνουν για να συνδεθούν και να δικτυωθούν, η οποία προσφέρει ευκαιρίες για νέους πελάτες και αυξημένα έσοδα. Είτε θέλετε να καθιερώσετε την επωνυμία σας ως “ηγέτης”  στον κλάδο σας είτε να προσλάβετε κατάλληλους υποψηφίους, μην αφήνετε το LinkedIn εκτός στρατηγικής μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η στρατηγική μάρκετινγκ του LinkedIn προσφέρει στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να καθιερωθεί ως ειδικός στον κλάδο σας μοιράζοντας περιεχόμενο, συμμετέχοντας σε ομαδικές συζητήσεις και συνδέοντας άλλους επαγγελματίες. Ψάχνετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να προσθέσετε νέα ταλέντα; Μπορείτε, επίσης, να το κάνετε αυτό αναρτώντας θέσεις εργασίας απευθείας στο LinkedIn.

Pinterest

Το απόλυτο δίκτυο “ανακάλυψης”, το αποτελεσματικό μάρκετινγκ στο Pinterest δείχνει και λέει στους καταναλωτές τι είναι η επωνυμία σας. Ενθαρρύνοντας περισσότερο τις αγορές από οποιαδήποτε άλλη κοινωνική πλατφόρμα, το Pinterest είναι ουσιαστικά ένας διαδικτυακός πίνακας ανακοινώσεων όπου οι χρήστες επιμελούνται ή «καρφιτσώνουν» εντυπωσιακές εικόνες από τρόφιμα, ρούχα και πολλά άλλα. Τα pin αποφέρουν περισσότερα έσοδα στα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου από οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό μερίδιο. Υπάρχει η επιχείρησή σας στο Pinterest;

Το Pinterest χαρακτηρίζεται ως κοινωνικό δίκτυο, αλλά, παρόμοια με το YouTube, λειτουργεί περισσότερο σαν μηχανή αναζήτησης. Αντί να δημοσιεύουν ενημερώσεις κατάστασης, οι χρήστες αναζητούν προϊόντα, αποσπάσματα, ιδέες ή εικόνες που θέλουν να καρφιτσώσουν στους δικούς τους πίνακες ή να μοιραστούν με άλλους. Οι χρήστες όχι μόνο καρφιτσώνουν ή «μου αρέσουν» αντικείμενα που ανακαλύπτουν στο Pinterest, αλλά το 87% των χρηστών έχουν αγοράσει κάτι λόγω του Pinterest.

Google My Business

Εταιρικό προφίλ Google

Το Google Business Profile (πρώην Google My Business) δημιουργήθηκε από τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, και όχι μόνο σας βοηθά να συνδεθείτε εύκολα με το κοινό σας, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύτιμη αξιοπιστία στο διαδίκτυο.

Τα Google Posts παρέχουν έναν νέο τρόπο σύνδεσης με άτομα που αναζητούν ενεργά την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιήστε εικόνες, GIF και βίντεο, για να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας απευθείας από τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αυτή η δυνατότητα αναζήτησης σάς επιτρέπει να κατευθύνετε τους χρήστες στο περιεχόμενο που θέλετε να δουν.

Together we can do great things

Είστε έτοιμοι
για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σας...?

YouTube

Με περισσότερες από 6 δισεκατομμύρια ώρες παρακολούθησης βίντεο κάθε μήνα, το YouTube έχει εδραιώσει τη θέση του ως ο κορυφαίος ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο. Είτε έχετε διαφημίσεις, οδηγίες χρήσης, βίντεο “για εμάς” ή προβολές διαφανειών, το YouTube είναι η κύρια πηγή για την ανακάλυψη των βίντεό σας.

Φορτίστε το μάρκετινγκ βίντεο

Βελτιώστε την αναζήτησή σας στη 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο με το μάρκετινγκ YouTube. Η παρουσία σας στο YouTube μπορεί να είναι ένας εκπαιδευτικός πόρος, ένας δημιουργός επωνυμίας ή και τα δύο. Εφόσον το κατέχει η Google, συχνά εμφανίζονται βίντεο μεταξύ των αποτελεσμάτων αναζήτησης. και θα μεγιστοποιήσετε την προβολή σας επενδύοντας στη βελτιστοποίηση βίντεο και το μάρκετινγκ στο κανάλι σας στο YouTube.

Στην Greatway συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξουμε μια στρατηγική YouTube που θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι παραγωγές σας εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης YouTube.

Instagram

Με πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά, το Instagram δεν μπορεί να αγνοηθεί. Μια αυστηρά οπτική πλατφόρμα προσανατολισμένη στην αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης και την προβολή προϊόντων στο κοινό σας. Οι χρήστες του Instagram αλληλεπιδρούν ενεργά με επωνυμίες (το 80% όλων των χρηστών ακολουθούν αυτήν τη στιγμή μια επιχείρηση).

Το μάρκετινγκ του Instagram παρέχει έναν τρόπο να τονώσετε την ευαισθητοποίηση, να καλλιεργήσετε την επιθυμία και να προωθήσετε την επωνυμία σας με έναν προσωπικό, αυθεντικό τρόπο.