Κάνε την επιχείρησή σου να ξεχωρίσει

Ενεργοποιηθείτε στα social media άμεσα

 

Το marketing κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ηλεκτρονικού marketing (Digital Marketing).

Αναφέρεται στη βέλτιστη αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Networks) από τις επιχειρήσεις, με σκοπό την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών τους.

Ενώ όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από το Social Media Marketing πρέπει να επιλέξετε τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων που είναι οι πιο κατάλληλες για την επιχείρηση και το προϊόν σας.

Για τις επιχειρήσεις B2C, το Facebook και το Instagram παρέχουν καλύτερα αποτελέσματα, ενώ για επιχειρήσεις B2B, το LinkedIn παρέχει το κατάλληλο κοινό.

Στη Greatway διαχειριζόμαστε όλες τις εκφάνσεις των κοινωνικών δικτύων, από τη δημιουργία επιχειρηματικών σελίδων και την ανάπτυξη περιεχομένου μέχρι την εκτέλεση διαφημιστικών καμπανιών.

Social Media Marketing
Social media networks

 

Το κλειδί για μια επιτυχημένη στρατηγική Social Media έγκειται στον προσεκτικό σχεδιασμό και την ακριβή εφαρμογή αυτής της στρατηγικής. Η εμπειρία μας εκτείνεται σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram, το LinkedIn και άλλα.

 

Γνωρίζοντας την επιχείρησή σας και το κοινό-στόχο της, θα διαπιστώσουμε ποιά Social Media έχουν τις καλύτερες προοπτικές για την προώθηση της επιχείρησή σας και θα δημιουργήσουμε μια λεπτομερή στρατηγική για να προσελκύσουμε και να επηρεάσουμε τελικά το κοινό-στόχο σας.

Ως συνεργάτης σας, με ένα προσαρμοσμένο πλάνο υπηρεσιών Social Media θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της, την αφοσίωση των πελατών της και να δημιουργήσει έσοδα.

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και στόχους, γι ‘αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών δικτύων. Είτε θέλετε η επιχείρησή σας να αποκτήσει παρουσία σε ένα κοινωνικό δίκτυο είτε σε πέντε, η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει ένα σχέδιο προσαρμοσμένο για εσάς.

Η διαδικασία διαχείρισης των κοινωνικών μέσων έχει τέσσερα βήματα:

 • Συζητάτε με έμπειρο στέλεχος διαχείρισης Social Media της Greatway
 • Λαμβάνετε μια εις βάθος ανάλυση της παρουσίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Αποκτάτε μια προσαρμοσμένη στρατηγική βάσει δεδομένων
 • Βλέπετε πραγματικά και απτά αποτελέσματα βάσει των στόχων σας

Γιατί να συνεργαστείτε με μια εταιρεία διαχείρισης Social Media όπως η Greatway;

Μια εταιρεία διαχείρισης Social Media με εξειδίκευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχει στην επιχείρησή σας πλεονεκτήματα.
#5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε μια εταιρεία διαχείρισης Social Media

 • Αποκτάτε και εσείς τεχνογνωσία
 • Εκμεταλλεύεστε τους εσωτερικούς σας πόρους σε άλλους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας
 • Αποκτάτε πρόσβαση σε τεχνικές marketing
 • Βελτιώνετε τη διαχείριση του χρόνου και την παραγωγικότητά σας
 • Αυξάνετε την απόδοση επένδυσης στα Social Media

 

Γιατί να επενδύσετε σε επαγγελματικές υπηρεσίες Social Media;

Πολλές επιχειρήσεις αναγνωρίζουν την αξία των Social Media. Ωστόσο, είναι μια πρόκληση για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων ή το τμήμα marketing μιας επιχείρησης να επενδύσουν σε μια καμπάνια Marketing και διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τους πέντε πιο επιτακτικούς λόγους για να επενδύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 1. Προσεγγίζετε τους πελάτες σας στα πιο δημοφιλή online μέσα

Εκατομμύρια Έλληνες χρησιμοποιούν τα Social Media σε καθημερινή βάση. Το Facebook μόνο έχει πάνω από 6 εκ. Χρήστες στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας τον κρίσιμο (και ισχυρό) ρόλο των κοινωνικών μέσων στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Αν η επιχείρησή σας δε βρίσκεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάνει ένα πολύτιμο κανάλι προώθησης.

 1. Δημιουργείτε αναγνωρισιμότητα για την επωνυμία της επιχείρησή σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό κανάλι για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας, το οποίο αποτελεί κρίσιμο σημείο για κάθε αγοραστικό ταξίδι. Με διαφημίσεις και οργανικές αναρτήσεις, μπορείτε να καθοδηγήσετε τους fans σας και μη, σε αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

 1. Καλλιεργείτε την αφοσίωση και εμπιστοσύνη των πελατών σας

Με έναν ενεργό λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, όχι μόνο μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας αλλά και να μεγιστοποιήσετε την αφοσίωσή τους στην επιχείρησή σας.

 1. Ενθαρρύνετε τις επαναλαμβανόμενες αγορές

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επιχείρησή σας μπορεί να παρακινήσει το κοινό της  να αγοράσει ξανά και ξανά από εσάς. Αναρτήσεις για νέα προϊόντα, προωθητικές ενέργειες ωθούν τους χρήστες να επιλέξουν το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία και να τα μοιραστούν με φίλους.

 1. Δημιουργείτε δυνητικούς πελάτες

Οι πελάτες σας βρίσκονται στα Social Media. Για να τους προσεγγίσετε χρειάζεστε μια επαγγελματική παρουσία και να μπείτε στον κόσμο της αλληλεπίδρασης μαζί τους.

Social Media Marketing

Social Media Advertising

Οι υπηρεσίες διαφήμισης Social Media έχουν καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της digital στρατηγικής για πολλές επιχειρήσεις και μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση της διαφήμισης.
Είτε θέλετε να βελτιώσετε την παρουσία της επιχείρησή σας είτε να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες μέσω της διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Στην Greatway, η ομάδα μας βοηθά τη δική σας να πετύχει τους στόχους σας.

Ανακαλύψτε πώς οι υπηρεσίες Social Media Advertising της Greatway μπορούν να βελτιώσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο, να αυξήσουν τις πωλήσεις σας και να βελτιώσουν την αφοσίωση των πελατών σας μέσα από 6 σημαντικά πλεονεκτήματα:

 1. Προσέγγιση αγοραστικού κοινού που είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας
 2. Μετατροπή των δυνητικών σας πελατών σε αγοραστές μέσω της εφαρμογής Remarketing (Επαναληπτικό marketing)
 3. Δημιουργία αποδοτικών καμπανιών βάσει αποτελεσμάτων και στόχων
 4. Βελτιστοποίηση της διαφημιστικής σας δαπάνης
 5. Δημιουργία αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας
 6. Καλλιέργεια εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας για επαναλαμβανόμενες πωλήσεις

Με ποσοστό διατήρησης του πελατολογίου της άνω του 90%, η Greatway είναι μια αξιόπιστη επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν υπηρεσίες Social Media Marketing. Παρέχουμε μια απαράμιλλη εμπειρία πελάτη και ασύγκριτα αποτελέσματα με ανταγωνιστικές καμπάνιες και κορυφαίες τεχνολογίες αξιοποίησης των Social Media. Γνωρίζετε ότι παρέχουμε υπηρεσίες Social Media σε επιχειρήσεις από τη Κρήτη, την Αθήνα έως τη Θεσσαλονίκη; Είναι αλήθεια!

Κάντε τη σωστή επιλογή και ξεκινήστε σήμερα

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να κερδίζετε πολύτιμους δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας μέσω του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, επικοινωνήστε μαζί μας
Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας