Διαφήμιση στα Social Media

Στοχεύστε το κοινό σας

Αξιοποιήστε τη δύναμη της πιο οικονομικής μορφής ψηφιακής διαφήμισης

Υπηρεσίες διαφήμισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Οι επί πληρωμή διαφημιστικές καμπάνιες μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν μοναδικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιλογές πληρωμής ανά κλικ (PPC) στο Google.

Μια πληρωμένη καμπάνια LinkedIn μπορεί να στοχεύσει άτομα με συγκεκριμένους τίτλους, που έχουν συγκεκριμένες δεξιότητες στη λίστα ή που έχουν συσχετίσεις με ένα συγκεκριμένο σχολείο, εταιρεία ή οργανισμό. Το Facebook προσφέρει, επίσης, ένα πλήρες φάσμα επιλογών, επιτρέποντάς σας να στοχεύσετε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εύρη ηλικιών, ομάδες φύλου, άτομα με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα.

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπει να στοχεύσετε αυτόν που ψαχνει και όχι τον όρο αναζήτησης, ανοίγοντας μονοπάτια για να διευρύνετε το κοινό σας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Ecommerce

Συνδεθείτε με το κοινό

Διαφήμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στο σχεδιασμό, τη δημιουργία και την εκτέλεση διαφημιστικών καμπανιών σε μια σειρά από πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κατανοούμε τις βέλτιστες πρακτικές διαφήμισης που απαιτούνται σε μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και είμαστε ικανοί στην επίτευξη αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας.

Social media Analytics

Μετρήστε την επιτυχία σας στα social media

Στην Greatway κατανοούμε στο 100% τη δύναμη που μας δίνου τα metrics και τα στατιστικά. Η διαφημιστική μας ομάδα επικεντρώνεται στην απόδοση της διαφήμισης, στην εμφάνιση και την προσαρμογή των καμπανιών σας με βάση τα δεδομένα που συλλέγουμε. Σας παρέχουμε λεπτομερείς αναφορές, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε ακριβώς πόσο αποτελεσματικές είναι οι διαφημιστικές καμπάνιες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Seo
Seo-Mobile

Γρήγορη έκθεση, γρήγορα αποτελέσματα

Ελέγξτε τη διαφήμισή σας στα κοινωνικά δίκτυα

Προσεγγίστε το κοινό σας άμεσα. Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπει να αυξήσετε τις μετατροπές, να κερδίσετε κοινό, να προωθήσετε την ευαισθητοποίηση, να αυξήσετε την αφοσίωση και την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας αμέσως. Εσείς ελέγχετε την προσέγγιση χρηστών της διαφημιστικής σας εμπειρίας.

Αναπτύξτε:

Together we can do great things

Είστε έτοιμοι
για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σας...?

Αποκτήστε τον έλεγχο. Κερδίστε μετατροπές-ενέργειες.

Αξιοποιήστε τη δύναμη της πιο οικονομικής μορφής ψηφιακής διαφήμισης

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνει περισσότερο έλεγχο προσεγγίζοντας το επιθυμητό κοινό με ένα μήνυμα που έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει δράση. Με μια πληρωμένη διαφημιστική καμπάνια μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την Greatway, ανοίγετε έναν εντελώς νέο τρόπο, για να προσεγγίσετε το κοινό σας.

Marketing

Κοινό

Στόχος ανά ηλικία

Στόχευση χρηστών κατά τοποθεσία

Εύρεση πελατών ανά επίπεδο εισοδήματος

Marketing

Ενδιαφέροντα

Εντοπίστε άτομα με βάση τις δραστηριότητές τους

Βρείτε χρήστες με ιδιαίτερες δεξιότητες

Social Media Marketing

Συμπεριφορά

Διαφημιστείτε με αγορές που πραγματοποιήθηκαν

Στόχευση ανά χρήση συσκευής

Συνδέσεις με την εταιρεία σας

Άτομα που επισκέφτηκαν τον ιστότοπο ή τη σελίδα σας

Wish-List

Λίστες

Στοχεύστε μια γνωστή ομάδα ανθρώπων

Προσεγγίστε ένα νέο κοινό παρόμοιο με αυτό που ενδιαφέρει τους πελάτες σας