Technical SEO

Βελτιωμένο SEO
Σχεδιασμένο για Ανάπτυξη

Το τεχνικό SEO παρέχει τη βάση για την κλιμάκωση της επιτυχίας του ψηφιακού μάρκετινγκ

Τεχνικές υπηρεσίες SEO

Η σωστή εκτέλεση είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της απόδοσης.

Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν όλο και μεγαλύτερη έμφαση —και υψηλότερες βαθμολογίες— σε ιστότοπους που προσφέρουν υψηλής ποιότητας, φιλικές προς τον χρήστη εμπειρίες. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο για τις σημερινές επιχειρήσεις να έχουν μια σταθερή ψηφιακή βάση. Αυτή η σταθερή βάση ξεκινά με το τεχνικό SEO.

Η τεχνική ομάδα μας ανοίγει τον δρόμο για την επιτυχία του ψηφιακού μάρκετινγκ. Δεν είναι μια δουλειά που φαίνεται επιφανειακά, αλλά όπως κάθε σπίτι χρειάζεται γερά θεμέλια, κάθε ιστότοπος χρειάζεται μια ισχυρή υποκείμενη βάση τεχνικού SEO. Το να στρέψετε την προσοχή σε αυτές τις θεμελιώδεις λεπτομέρειες που ενισχύουν την απόδοση ενός ιστότοπου είναι το κλειδί, για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται πάνω και πέρα από τους ανταγωνιστές σας.

Οι τεχνικές υπηρεσίες SEO που διαθέτουμε καλύπτουν μια σειρά από προσπάθειες βελτιστοποίησης που ενθουσιάζουν τους SEO μας. Η επαγγελματική μας ομάδα κατανοεί τις λεπτομέρειες του τεχνικού SEO που προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα για τον προϋπολογισμό σας. Με προσιτές υπηρεσίες SEO που μόνο η Greatway μπορεί να προσφέρει, εμπιστευτείτε την ομάδα μας, για να ανεβάσει τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο.

Τεχνικοί Έλεγχοι Ιστότοπου

Μια βαθιά κατάδυση στο τεχνικό προφίλ του ιστότοπού σας

Αποκτήστε πληροφορίες για την απόδοση του ιστότοπού σας, ενώ εντοπίζετε ευκαιρίες για βελτίωση, ερευνώντας και τις τεχνικές λεπτομέρειες. Οι έλεγχοι της τεχνικής ομάδας SEO μας καλύπτουν μια σειρά από ζωτικά σημεία ελέγχου, όπως:

Ανάκτηση ποινής

Σας έχει χτυπήσει πέναλτι;

Είτε εργάζεστε με άλλη εταιρεία που δεν ακολούθησε τις βέλτιστες πρακτικές είτε παρατηρήσατε πτώση από τη σελίδα αποτελεσμάτων για άγνωστους λόγους, η έμπειρη ομάδα SEO μας έχει διαγνώσει και ανακτήσει με επιτυχία τη φήμη αμέτρητων ιστότοπων όλα αυτά τα χρόνια.

Website Migration ή αλλιώς Μετανάστευση ιστότοπου

Μετεγγραφές ιστότοπων με σχολαστική διαχείριση

Οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις συχνά εξελίσσονται σε νέες πλατφόρμες ιστοτόπων, domainnames ή μεταβαίνουν σε μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης (HTTPS). Η διαδικασία μετεγκατάστασης παρουσιάζει μια σειρά από πιθανές επιπλοκές που μπορεί να εμποδίσουν την απόδοση του ιστότοπού σας και να προκαλέσουν απώλεια επισκεψιμότητας.

Η σωστή εκτέλεση μιας μετεγκατάστασης τοποθεσίας είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της απόδοσης.

Η ομάδα μας που αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς ειδικούς SEO έχει μετεγκαταστήσει με επιτυχία χιλιάδες sites. Τα οφέλη από τη χρήση της ομάδας μας για τη μετεγκατάσταση ενός site περιλαμβάνουν:

Βελτιστοποίηση ταχύτητας

Κανείς δεν θέλει να … περιμένει έναν … αργό…ιστότοπο.

Εάν ο ιστότοπός σας φορτώνεται με πολύ αργά, μια ρύθμιση ταχύτητας μπορεί να βελτιώσει την απόδοση αναζήτησής σας. Η Google έχει ιστορικό επιβράβευσης ιστοτόπων που φορτώνουν γρήγορα, ιδιαίτερα σε κινητά (AMP).

Αφήστε την ομάδα μας να εκτελέσει ένα τεστ ταχύτητας στον ιστότοπό σας για να μπορέσουμε να δούμε σε τι βαθμό χρειάζεται βελτιστοποίηση.

Θα σας πούμε αμέσως τα ευρήματά μας και τα προτεινόμενα βήματα για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης.

Υπηρεσίες Seo

Σήμανση δομημένων δεδομένων

Βελτιώστε την κατανόηση του ιστότοπού σας από τις μηχανές αναζήτησης

Η εφαρμογή λεξιλογίων δομημένων δεδομένων (schema.org)δίνει σχήμα στο περιεχόμενο του site σαςκαι βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν σημαντικές πληροφορίες.

Χρησιμοποιώντας τον κώδικα σήμανσης δομημένων δεδομένων (JSON-LD) στον ιστότοπό σας, η τεχνική εργασία SEO μας μπορεί να ενεργοποιήσει βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης. Τα βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης οδηγούν σε αυξημένη ορατότητα και βελτιωμένες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων για την επιχείρησή σας.

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Κατανοήστε το ανταγωνιστικό σας τοπίο

Η ομάδα μας SEO ερευνά τον ανταγωνισμό σας. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από εργαλεία SEO από τη ζώνη εργαλείων ανάλυσης που διαθέτουμε, εμβαθύνουμε στην παρουσία των ανταγωνιστών σας στο διαδίκτυο.

Αποκτούμε γνώσεις για ευρείς και εξειδικευμένους ανταγωνιστές -τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο- όλα αυτά ενώ ερευνούμε μια μυριάδα σημείων ελέγχου, όπως:

Βελτιστοποίηση εικόνας

Η τέχνη και η επιστήμη μιας βελτιστοποιημένης εικόνας

Οι χρήστες προτιμούν έναν ιστότοπο με γραφικά: διευκολύνει την αφομοίωση του περιεχομένου και — ας το παραδεχτούμε — σε κανέναν δεν αρέσει να κοιτάζει ένα τεράστιο κείμενο. Όλοι κατευθείαν αναρωτιούνται : Πόσο γρήγορα μπορώ να πατήσω το κουμπί πίσω;

Ωστόσο, εάν οι εικόνες σας δεν είναι βελτιστοποιημένες, δεν παρέχετε μια σωστή εμπειρία χρήστη. Και ξέρουμε ότι αυτό δεν αρέσει στην Google.

Οι ειδικοί μας στο SEO θα πάρουν τις εικόνες σας και θα τις βελτιστοποιήσουν για την απόλαυση των χρηστών σας και της Google.

Ανάλυση Backlink

Τα backlinks διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στον καθορισμό της απόδοσης SEO

Η ανάλυση backlink μας παρέχει μια πλήρη επισκόπηση του προφίλ σας, προσδιορίζοντας από πού προέρχονται οι σύνδεσμοι και σε ποιες σελίδες κατευθύνονται. Μια πλήρης ανάλυση backlink αποκαλύπτει ευκαιρίες δημιουργίας συνδέσμων που χρησιμεύουν ως αφετηρία για μια αποτελεσματική στρατηγική βελτιστοποίησης αναζήτησης εκτός σελίδας.