SEO packages

Προσιτά πακέτα SEO

Βοηθώντας τους πελάτες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους για 20 και πλέον χρόνια

Σχεδιασμός SEO με γνώμονα την ανάπτυξη

Το SEO είναι το θεμέλιο για οποιοδήποτε σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ. Δημιουργεί εμπιστοσύνη, χτίζει την αρχή του τομέα και θέτει τις βάσεις για επιτυχημένες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ. Όμως, το SEO είναι μια διαδικασία, όχι μια άμεση λύση. Απαιτείται χρόνος για τη δημιουργία και την εκτέλεση μιας σωστής στρατηγικής SEO που προσφέρει αποτελέσματα. Η παροχή αξίας, η εδραίωση εμπιστοσύνης και η οικοδόμηση αρχής (building domain authority) είναι βασικά στοιχεία κατά την αύξηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησής σας. Ξεκινήστε την επιχείρησή σας στο σωστό δρόμο με τα οικονομικά πακέτα SEO μας.

SEO Packages

Τα ευέλικτα πακέτα SEO μας προσφέρουν πολλούς τρόπους, για να προσελκύσετε τους πελάτες-στόχους σας. Προσφέρουμε μια ποικιλία λύσεων SEO, καθώς και προσαρμοσμένα σχέδια SEO προσαρμοσμένα στις αναπτυξιακές σας ανάγκες. Εξερευνήστε τα πακέτα μας παρακάτω και μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

SEO ESSENTIALS

Μια ευέλικτη λύση χαμηλού κινδύνου για ανάπτυξη SEO - ιδανική για μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις
Ask us
 •  

SEO STANDARD

Σύγχρονες στρατηγικές βελτιστοποίησης αιχμής – όλες εκτελούνται σε λογική τιμή
Ask us
 •  

SEO PREMIUM

Για εταιρείες έτοιμες για μια προηγμένη, ευρεία και κυρίαρχη προσέγγιση στο SEO
Ask us
 •  

SEO CUSTOM

Όταν μόνο οι καλύτεροι μπορούν να το κάνουν! Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες με seo πακέτα για να πετύχετε τους στόχους σας
Ask us
 •  

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Mainstreethost SEO

Γνωρίζετε ότι χρειάζεστε ένα σχέδιο SEO για τον ιστότοπό σας, αλλά πώς επιλέγετε το σωστό πακέτο SEO για την επιχείρησή σας; Όταν ψάχνετε για μια εταιρεία SEO, έχετε αμέτρητες επιλογές, οι οποίες μπορεί να είναι μάλλον συντριπτικές. Τι, λοιπόν, ξεχωρίζει το γραφείο μας από τους ανταγωνιστές μας; Γνώση, εμπειρία και ικανότητα.

Ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα SEO μας θα βελτιστοποιήσει τον ιστότοπό σας για τις σωστές λέξεις-κλειδιά που βελτιώνουν την απόδοση επένδυσης (ROI) για την επιχείρησή σας. «Σκάβουμε» βαθιά στον ιστότοπόσας, για να βρούμε προβλήματα απόδοσης που μπορεί να τον εμποδίζουν και δεν κάνουμε ποτέ συντομεύσεις που μπορεί να τον θέσουν σε κίνδυνο.

Πιστεύουμε στην παροχή αποτελεσματικών πακέτων SEO για τους πελάτες μας, δημιουργώντας απτά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Ποια στρατηγική είναι κατάλληλη για εσάς;

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο SEO, γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Έτσι, εάν δοκιμάζετε το ψηφιακό μάρκετινγκ για πρώτη φορά ή θέλετε να ενισχύσετε την απόδοση του καθιερωμένου ιστότοπού σας, οι ειδικοί μας μπορούν να παρέχουν τα εργαλεία, την εμπειρία και τις γνώσεις που χρειάζεστε, για να επιταχύνετε την επιχείρησή σας.

Seo-Mobile

Local SEO

Εάν θέλετε να κυριαρχήσετε, χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική local SEO που οδηγεί και αποδίδει αποτελέσματα.

 • Βελτιστοποίηση τοπικής αναζήτησης
 • Εταιρικό προφίλ Google
 • Ρύθμιση και βελτιστοποίηση παραπομπών
 • Δημιουργία local based περιεχομένου
Προώθηση Ιστοσελίδας

Τεχνικό SEO

Το τεχνικό SEO παρέχει στις επιχειρήσεις τα θεμέλια που απαιτούνται για να κλιμακώσουν την επιτυχία του μάρκετινγκ.

 • Ανάλυση backlink   
 • Μετακινήσεις ιστοτόπων   
 • Σήμανση σχήματος   
 • Βελτιστοποίηση εικόνας
Seo

SEO Analytics

Όλες οι υπηρεσίες SEO μας διαθέτουν ένα βασικό πακέτο αναλυτικών στοιχείων. Εάν είστε έτοιμοι για λίγο περισσότερο, εξερευνήστε!

 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • User behavior data
 • Reporting and insights
Κατασκευή Eshop

Ecommerce SEO

Λάβετε κλικ, διευρύνετε τις ενέργειες των καταναλωτών και αυξήστε τις πωλήσεις στον ιστότοπό σας με το βελτιστοποιημένο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 • Βελτιστοποίηση προϊόντος   
 • Αρχιτεκτονική τοποθεσίας   
 • Βελτιωμένα αναλυτικά στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου   
 • Επίγνωση της επωνυμίας
Greatway

Μια ομάδα ειδικών SEO

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας το 1999 ως μια εταιρεία SEO που έχει πλέον εξελιχθεί σε μια προσιτή εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με πλήρεις υπηρεσίες. Η αποστολή μας είναι αρκετά απλή: να κάνουμε το ψηφιακό μάρκετινγκ απλό, ευέλικτο και προσιτό για κάθε επιχείρηση.

Η ομάδα μας λειτουργεί μαθαίνοντας, εκπαιδεύοντας, καινοτομώντας, δημιουργώντας και πάνω από όλα, παρέχοντας αποτελέσματα. Εάν μπορούμε να το κάνουμε για τη δική μας επιχείρηση, μπορούμε να το κάνουμε και για τη δική σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Από το 1999, έχουμε δει το τοπίο του SEO να μεταμορφώνεται. Με τόσο σημαντικές αλλαγές στον κλάδο, πιθανότατα έχετε ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με τις τρέχουσες τακτικές και είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε. Ακολουθούν μερικές μόνο από τις συνήθεις ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες σχετικά με τη στρατηγική SEO τους:

Question-Mark-Balloon-Small-Green

Πώς μπορώ να μπω στην πρώτη σελίδα του Google για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί;

Δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα για την κατάταξη στην πρώτη σελίδα, αλλά η Google ευνοεί ιδιαίτερα τους ιστότοπους με ποιοτικό περιεχόμενο που αναπτύσσεται γύρω από σχετικές λέξεις-κλειδιά. Η απλή τοποθέτηση μιας λέξης-κλειδιού όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στο περιεχόμενό σας θα βλάψει την κατάταξή σας.

Question-Mark-Balloon-Small-Green

Πόσος χρόνος χρειάζεται, για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα με SEO;

Δεν υπάρχει καθορισμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αρχίσετε να βλέπετε τη βελτίωση της κατάταξης. Ορισμένες επιχειρήσεις βλέπουν πρόοδο μέσα σε λίγους μήνες, αλλά πολλές άλλες χρειάζονται ένα χρόνο ή περισσότερο για να ανακάμψουν από μια ποινή της Google ή να καθαρίσουν το περιεχόμενο και τους συνδέσμους τους.

Question-Mark-Balloon-Small-Green

Βρίσκομαι σε καλή κατάταξη, οπότε γιατί δεν λαμβάνω δουλειά από τον ιστότοπό μου;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη εδώ. Κάθε ιστότοπος έχει συγκεκριμένες ανάγκες και η μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες μπορεί να είναι δύσκολη. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με έλεγχο ιστότοπου και της εμπειρίας χρήστη, για να διαγνώσετε τους περιορισμούς στις ενέργειες του site σας.

Question-Mark-Balloon-Small-Green

Πώς προσεγγίζω και προσελκύω τοπικό κοινό στον ιστότοπό μου;

Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού Google Business Profile, πρώην Google My Business, και τη δημιουργία παρουσίας σε ιστότοπους τοπικών καταχωρίσεων (π.χ. Yelp, TripAdvisor, κ.λπ.), οι χρήστες θα παρουσιάζονται με την τοποθεσία και τα στοιχεία επικοινωνίας σας όταν κάνουν μια γεωγραφική αναζήτηση.

Question-Mark-Balloon-Small-Green

Έχω πολλούς συνδέσμους προς τον ιστότοπό μου. Γιατί δεν κατατάσσομαι καλά;

Η Google λαμβάνει υπόψη την ποιότητα των backlinks σας, όχι τον αριθμό. Θέλετε να αποκτήσετε συνδέσμους από έγκυρους ιστότοπους του κλάδου σας για να υποδείξετε ότι είστε μια έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία για να συνεργαστείτε.

Question-Mark-Balloon-Small-Green

Η κατάταξή μου δείχνει πτώση. Τι συνέβη;

Οι κατατάξεις αναζήτησης αλλάζουν συνεχώς, αλλά αν έχετε δει σημαντική πτώση, μπορεί να οφείλεται στον αυξημένο ανταγωνισμό κάτω από συγκεκριμένους όρους αναζήτησης, στις κυρώσεις της Google, σε κακή εμπειρία χρήστη σε κινητά, σε κακούς συνδέσμους επιστροφής ή σε περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας.