Διαφήμιση τοπικών επιχειρήσεων

Grow with Local SEO Services

Μάθε για το local SEO και κάνε την επιχείρησή σου να ξεχωρίσει στην περιοχή σου.

Η προσπάθεια να τραβήξετε την προσοχή του κοινού μπορεί να είναι εξαντλητική.

Ας το παραδεχτούμε—με την Google να αλλάζει συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζει τα αποτελέσματα των τοπικών επιχειρήσεων, η επιτυχία στην τοπική αναζήτηση μπορεί να είναι δύσκολη. Στη σημερινή αγορά δεν έχετε την πολυτέλεια να εστιάσετε σε ένα μόνο στοιχείο αναζήτησης. Εάν θλέλετε να είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική local SEO που οδηγεί τους πελάτες στην επιχείρησή σας και δεν δίνει περιθώρια πλεονεκτήματος στον ανταγωνισμό σας.

Η ομάδα SEO μας ζει καθημερινά στην τοπική αναζήτηση. Είμαστε geeks για τα πράγματα. Οι τοπικοί μας ειδικοί SEO το κάνουν αυτό εδώ και αρκετό καιρό—πάνω από δύο δεκαετίες—άρα ξέρουμε ένα ή δύο πράγματα σχετικά με τα αποτελέσματα. Παραμένουμε ενημερωμένοι για τις αλλαγές τοπικής αναζήτησης και προσαρμόζουμε τις στρατηγικές μας ανάλογα.

Δεν υπάρχει μαγική σφαίρα. Δεν υπάρχουν στιγμιαίες κατατάξεις. Αντίθετα, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να προσφέρουμε μια αποδεδειγμένη διαδικασία και μακροπρόθεσμη τοπική στρατηγική SEO που θα χτίσει με συνέπεια την ψηφιακή σας παρουσία.

Seo-Mobile

Τι είναι το local SEO;

Το local SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης του site σας (και του περιεχομένου του) για βέλτιστη ορατότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν πραγματοποιείται μια αναζήτηση βάσει τοπικής πρόθεσης.

Στην πραγματικότητα, είστε ήδη αρκετά εξοικειωμένοι με το local SEO…

Φανταστείτε το εξής: Ψάχνετε για ένα νέο εργαλείο, οπότε ανοίγετε τον browser στο κινητό σας και αναζητάτε “εργαλεία κοντά μου”.

BOOM! Σε ένα δευτερόλεπτο, η Google θα κάνει ένα εκατομμύριο πράγματα ταυτόχρονα, όπως: συλλογή ιστορικών δεδομένων, έλεγχος cookies, εξέταση παραγόντων εξατομίκευσης, προσδιορισμός της τοποθεσίας σας με βάση δεδομένα IP, Wi-Fi ή GPS… και ω ναι! θα χρησιμοποιήσει επίσης και τον καταπληκτικό και ειδικά σχεδιασμένο αλγόριθμό του, για να κατανοήσει την πρόθεση πίσω από το ερώτημα αναζήτησής σας.  

Στη συνέχεια, εν ριπή οφθαλμού… Εμφανίζεται μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης! Ενστικτωδώς κάνετε κλικ στο κορυφαίο αποτέλεσμα και βρίσκετε έναν τοπικό πωλητή εργαλείων. Βολικά. Κοντά σας.

…και αυτό είναι η μαγεία του τοπικού SEO. Έχει να κάνει με την παροχή των απαραίτητων πληροφοριών στην Google (και σε άλλες μηχανές αναζήτησης) για να ταιριάξει την τοπική επιχείρησή σας με άτομα που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε ακριβώς τη στιγμή που την αναζητούν.

Πώς λειτουργεί το local SEO

Και θα αναρωτιέστε τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν τα ζώα με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Η επιτυχία της τοπικής αναζήτησης περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες, δύο από τους οποίους είναι το Pigeon και το Possum — σημαντικές αλλαγές στον αλγόριθμο της Google που επηρέασαν δραματικά τα αποτελέσματα τοπικής αναζήτησης.

Η κατανόηση της τοπικής αγοράς αναζήτησης και του τρόπου με τον οποίο οι αλλαγές αλγορίθμων μπορούν να επηρεάσουν τις επιχειρήσεις είναι αυτό στο οποίο επιτυγχάνει η ομάδα μας. Γνωρίζουμε πώς ήταν το localSEOπριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή αυτών των αλλαγών. Επομένως, είμαστε  ειδικοί πάνω σε αυτό και μπορούμε να φέρουμε την επιχείρησή σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Υπηρεσίες Seo

Did You Know?

0%
of all Google searches are local
0%
of smartphone searchers visit a store within a day
0%
of local mobile searches result in an in-store purchase

Διαφήμιση τοπικών επιχειρήσεων

Παρόλο που καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι το τοπικό SEO για την επιχείρησή σας, μπορεί να είναι αρκετά συντριπτικό. Γι’ αυτό δώσαμε μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη τοπικών υπηρεσιών SEO που είναι ευέλικτες για επιχειρήσεις και προϋπολογισμούς οποιουδήποτε μεγέθους. Είτε είστε νέα είτε καθιερωμένη επιχείρηση που θέλει να μεγιστοποιήσει την τοπική παρουσία της, μπορούμε να σας καλύψουμε.

Seo-Mobile

Local
Optimization

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης που στοχεύει στρατηγικά στο κοινό της περιοχής σας. Η ομάδα μας που ασχολείται με το SEO οδηγεί πελάτες στο φυσικό ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω της έρευνας λέξεων-κλειδιών και μέσω της βελτιστοποίησης με βάση το SEO στην κάθε σελίδα του site σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Content
Creation

Βελτιστοποιημένο περιεχόμενο σύμφωνα με την περιοχή σας, γραμμένο από έμπειρους κειμενογράφους. Η ομάδα μας έχει βαθιά κατανόηση της δημιουργίας local περιεχομένου που συνδέεται με τους πελάτες σας.

Search-Results

Landing
Pages

Βελτιστοποιημένο περιεχόμενο σύμφωνα με την περιοχή σας, γραμμένο από έμπειρους κειμενογράφους. Η ομάδα μας έχει βαθιά κατανόηση της δημιουργίας local περιεχομένου που συνδέεται με τους πελάτες σας.

Coding

Google
Business Profile

Στρατηγική βελτιστοποίηση του Εταιρικού προφίλ σας στην Google (Google My Business) για μέγιστη προβολή στη σελίδα αποτελεσμάτων τοπικής αναζήτησης και στους Χάρτες Google.

Marketing

Reputation
Management

Τι πιστεύουν οι πελάτες για εσάς; Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τα δυνατά σας, εξισορροπώντας και παρακολουθώντας τις κριτικές σας σε μια σειρά από ιστότοπους. Η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία καλλιέργειας θετικών κριτικών και θα σας βοηθήσει να χειριστείτε με σωστό και στρατηγικό τρόπο τις αναπόφευκτες αρνητικές.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Τοπικές
Αναφορές

Διορθώστε, δημιουργήστε και καθαρίστε τις τοπικές σας καταχωρίσεις. Οι λίστες τοπικών καταλόγων (αναφορές) παίζουν σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίηση τοπικής αναζήτησης. Η ομάδα μας θα καταγράψει την επιχείρησή σας σε όλους τους απαραίτητους καταλόγους (70+) για να βελτιώσει την έκθεσή σας.

Search-Results

Διαφήμιση
επί πληρωμή

Η πληρωμένη διαφήμιση μπορεί να προσφέρει και αυτή την επιπλέον ώθηση για να κυριαρχήσετε στην τοπική σας αγορά. Η ομάδα μας έχει διαχειριστεί με επιτυχία εκατοντάδες τοπικές καμπάνιες από το μηδέν.

Spamming

Schema
Markup

Τα αγγλικά είναι υπέροχα, αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταφραστεί το περιεχόμενο του ιστότοπού σας σε μια γλώσσα που θα κατανοούν οι μηχανές αναζήτησης. Το Schema Markup είναι μια γλώσσα κωδικοποίησης που εφαρμόζει η τοπική μας ομάδα SEO, η οποία «λέει» ξεκάθαρα στις μηχανές αναζήτησης τι αφορά το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί στο site σας.

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Το local SEO και η επιχείρησή σας

Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι αναζητούν γρήγορους, αποτελεσματικούς τρόπους, για να βρουν τοπικές επιχειρήσεις κοντά τους. Εάν δεν βρίσκεστε στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, δεν θα σας βρουν ποτέ.

Με τη φωνητική αναζήτηση, τα smartphones και τις άμεσες απαντήσεις στην πρώτη γραμμή της αναζήτησης, η άμεση προσβασιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι το κλειδί. Στην πραγματικότητα, οι τοπικές αναζητήσεις οδηγούν στο 50% των καταναλωτών που χρησιμοποιούν το κινητό τους ναεπισκεφθούν ένα κατάστημα εντός μιας ημέρας. Και η Google λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να αγοράσουν μόλις βρεθούν στο κατάστημα.

Η βελτιστοποίηση της τοπικής επιχειρηματικής σας παρουσίας περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες που όλοι συνδέονται και βοηθούν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Η έμπειρη ομάδαμας θα φέρει σε ισορροπία αυτούς τους παράγοντες που επηρεάζουν τα σύγχρονα αποτελέσματα αναζήτησης και ωφελούν την επιχείρησή σας, καθώς  και τους χρήστες που αναζητούν. Με εξειδικευμένες localSEO, η ομάδα μας είναι έτοιμη να βοηθήσει την επιχείρησή σας να βρεθεί στο διαδίκτυο, όταν έχει μεγαλύτερη σημασία.

Business-Mid
Seo

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, και ο τομέας αυτός συνεχίζει να είναι η καρδιά του γραφείου μας σήμερα. Το να είμαστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, καθώς και να διατηρούμε τις δεξιότητές μας αιχμηρές είναι η διαφορά μεταξύ του δικού μας γραφείου και των ανταγωνιστών μας. Για εμάς όλη η διαδικασία ξεκινά με εσάς: μαθαίνοντας για το ποιος είστε, ποια είναι η ιστορία σας και ποιοι οι προσωπικοί σας επιχειρηματικοί στόχοι.

Ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου (και μερικά localSEOκόλπα που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια!), είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε στα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την ανάπτυξη της τοπικής σας επιχείρησής.

Έτσι, φροντίστε για την παρουσία σας στο διαδίκτυο και επενδύστε στην local SEO στρατηγική σας.

Ασκώντας απλά τις πιο πρόσφατες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, μπορούμε να μετατρέψουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σε μια πλατφόρμα που οδηγεί [ψηφιακή] επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και [φυσική] επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας.