SEO για eshops

Υπηρεσίες SEO για eshops

Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις διαδικτυακές πωλήσεις με το ecommerce SEO

Στρατηγικό SEO για eshops

Κάνεις online αγορές, αναζητώντας το τέλειο widget. Απευθύνεστε στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης, γιατί από πού αλλού θα ψωνίζατε; Πληκτρολογείτε “widget” στο πλαίσιο αναζήτησης και συναντάτε αμέσως μια σελίδα αποτελεσμάτων φορτωμένη με widgets διαθέσιμα για αγορά.

Το SEO για eshops είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας και των προϊόντων του, για να κερδίσετε φυσικά έλξη και προβολή στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (SERPs). Και ο στόχος είναι να αποκτήσετε τη δική σας έκδοση γραφικών στοιχείων μπροστά στα μάτια των αγοραστών, καθώς αναζητούν ενεργά αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Είτε είστε νέος στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, είτε αγωνίζεστε να κερδίσετε πωλήσεις, είτε θέλετε να βελτιώσετε την απόδοση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, το ηλεκτρονικό εμπόριο SEO μπορεί να σας βοηθήσει.

Στρατηγικές με γνώμονα τα αποτελέσματα

Οι οργανικές αναζητήσεις Google αντιπροσωπεύουν το 43% της συνολικής επισκεψιμότητας ηλεκτρονικού εμπορίου… 43%!

Αυτό είναι σχεδόν οι μισοί από τους διαδικτυακούς αγοραστές που εμπιστεύονται μόνο μία μηχανή αναζήτησης για την παραγωγή αποτελεσμάτων που καλύπτουν τις αγοραστικές τους ανάγκες. Και όταν το κάνουν αυτό, εκεί είναι που επεμβαίνει η ομάδα μας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια στον κόσμο της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, έχουμε αναπτύξει επιτυχημένες στρατηγικές SEO για αρκετούς μας πελάτες. Η τεράστια εμπειρία μας μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή προσέγγιση στο ηλεκτρονικό εμπόριο SEO, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου για να προσφέρουμε αποδεδειγμένα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Είμαστε όλοι για το ηλεκτρονικό εμπόριο

0%
Οι άνθρωποι ψωνίζουν online κάθε μήνα
0%
Οι αγορές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το 2040
0%
Από τα καλάθια αγορών είναι εγκαταλελειμμένα

Υπηρεσίες SEO ηλεκτρονικού εμπορίου

Μέσα από χρόνια εμπειρίας, η προσέγγισή μας στο SEO έχει εξελιχθεί και τελειοποιηθεί. Αλλά η επιτυχία δεν προέρχεται μόνο από τη διαδικασία. Προέρχεται από την ομάδα που την εφαρμόζει. Στη Greatway, διαθέτουμε μια αποκλειστική ομάδα βελτιστοποίησης, που προσφέρει ποικίλες δεξιότητες και διορατικότητα, όλα προς ένα στόχο: να κάνουν το SEO να λειτουργεί για την επιχείρησή σας. Και επειδή κάθε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μοναδική, αφιερώνουμε χρόνο, για να μάθουμε για εσάς, το επιχειρηματικό σας μοντέλο, το κοινό-στόχο και τους στόχους σας, προκειμένου να οικοδομήσουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Έλεγχος Ιστοσελίδας

Όλα ξεκινούν εδώ

Το επιτυχημένο ηλεκτρονικό εμπόριο SEO ξεκινά εδώ. Αυτό το αρχικό βήμα της στρατηγικής μας για το seo για eshops είναι να γνωρίσετε την επωνυμία σας, το κοινό σας και τους στόχους σας. Η έμπειρη ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας, για να προσφέρει σαφήνεια και ξεκαθάρισμα στους στόχους βελτιστοποίησης σας.

Στη συνέχεια, ελέγχοντας τον ιστότοπό σας, η ομάδα SEO μας μπορεί να εντοπίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του ιστότοπού σας, γεγονός που επιτρέπει στην ομάδα μας να προετοιμάσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο, βασιζόμενο στα θετικά στοιχεία του ιστότοπού σας.

Seo-Mobile
Spamming

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Μια κρίσιμη λειτουργία ενός σχεδίου SEO ηλεκτρονικού εμπορίου. Κάντε αυτό σωστά και το SEO σας κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση, αν το κάνετε λάθος, τότε και η βάση βελτιστοποίησης σας θα είναι λανθασμένη, καθιστώντας δύσκολο να κερδίσετε μια υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ένα πρώιμο στάδιο στα σχέδια SEO ηλεκτρονικού εμπορίου μας περιλαμβάνει μια λεπτομερή ματιά στη συμπεριφορά αναζήτησης, στις δημοφιλείς φράσεις και στον ανταγωνισμό που σχετίζεται με ανάλογες λέξεις-κλειδιά. Η ομάδα μας θα διερευνήσει και θα σχεδιάσει μια κατάλληλη στρατηγική λέξεων-κλειδιών επικεντρωμένη σε κύριους και δευτερεύοντες όρους που αναζητούν ενεργά οι πελάτες σας και που είναι βιώσιμοι για την επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Δομή τοποθεσίας

Βοηθώντας ανθρώπους και bots να βρουν το δρόμο τους

Για σωστή ανιχνευσιμότητα, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι αναγνώσιμος από τα bot της Googleκαι ταυτόχρονα να παρέχει εύκολη πλοήγηση στους χρήστες. Η δομή του ιστότοπου παίζει ρόλο βοηθώντας τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τοsite σας, τα σημαντικά του στοιχεία, αλλά και το τι πουλάτε. Πέρα από αυτό, μια σταθερή δομή προσθέτει πλεονεκτήματα στην εμπειρία χρήστη (UX) καθώς τον βοηθά να πλοηγηθεί πιο εύκολα.

Μέσω της αξιολόγησης του περιεχομένου, της οργάνωσης των πληροφοριών και της εφαρμογής μιας αποτελεσματικής δομής συνδέσμων, η ομάδα μας μπορεί να αναπτύξει μια κατάλληλη δομή ιστότοπου για τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης του ιστότοπού σας.

Project
Seo

Βελτιωμένη ανάλυση ηλεκτρονικού εμπορίου

Βαθιές πληροφορίες αναλυτικών στοιχείων

Τα αναλυτικά στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε πώς αλληλεπιδρούν οι καταναλωτές με τον ιστότοπό σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι βελτιωμένες δυνατότητες αυτής της προηγμένης εγκατάστασης αναλυτικών στοιχείων παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του προϊόντος, τη συμπεριφορά προσθήκης στο καλάθι, τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, την εγκατάλειψη τιμών καλαθιού και πολλά άλλα.

Με την εφαρμογή και τη διαμόρφωση βελτιωμένων αναλυτικών στοιχείων ηλεκτρονικού εμπορίου από την ομάδα μας στον ιστότοπό σας, θα αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τα στοιχεία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

Schema Markup

Βοηθώντας τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν πληροφορίες

Το ShemaMarkup είναι μια γλώσσα κωδικοποίησης που μεταφράζει σημαντικές πληροφορίες στον ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης με τρόπο που μπορούν πραγματικά να κατανοήσουν.

Μόλις η ομάδα μας εφαρμόσει τον κώδικα (JSON-LD) στον ιστότοπό σας, οι ανιχνευτές θα μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν καλύτερα τον ακριβή σκοπό των ιστοσελίδων σας και να προσδιορίσουν με ακρίβεια ότι έχετε ένα προϊόν προς πώληση και όχι απλώς μια ανάρτηση ιστολογίου για κάποιο θέμα. Η επιχείρησή σας θα κερδίσει επίσης βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης με πλούσια αποσπάσματα, προσφέροντας εικόνες, επιλογές τιμολόγησης, βαθμολογίες με αστέρια και άλλες λεπτομέρειες για την προβολή του προϊόντος σας που κανονικά θα έμενε αόρατο στα SERP.

Sale
Wish-List

Content Marketing

Ενισχύστε την προβολή και την αξιοπιστία

Ας το παραδεχτούμε: το SEO σας πρέπει να είναι τόσο καλό όσο και το περιεχόμενο που το υποστηρίζει. Και για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, η προσέλκυση των πελατών σας με ενδιαφέρουσες πληροφορίες στον ιστότοπό σας είναι το κλειδί για την πραγματοποίηση της πώλησης.

Συνδυάζοντας σχετικές φράσεις-κλειδιά με βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, η ομάδα μας θα αναπτύξει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, μοναδικό για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Βοηθήστε την επιχείρησή σας να ακουστεί—ενισχύστε το SEO σας και αυξήστε την προβολή σας στα SERP με τις υπηρεσίες μάρκετινγκ περιεχομένου μας.

Πλατφόρμες SEO ηλεκτρονικού εμπορίου

Κατανοούμε ότι στην εποχή των διαδικτυακών αγορών, υπάρχουν αμέτρητες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την ψηφιακή σας βιτρίνα. Κατανοούμε επίσης τις προτιμήσεις του καθενός, συνεργαζόμενοι στενά με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες της αγοράς.

Η ομάδα μας γνωρίζει καλά τις συγκεκριμένες δυνατότητές της κάθε πλατφόρμας και το λογισμικό με το οποίο λειτουργούν, και αυτό μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε απρόσκοπτα τις στρατηγικές μάρκετινγκ με τρόπο που είναι προσαρμοσμένος στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην οποία εργάζεστε.

Checkout

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Υπηρεσίες μάρκετινγκ για eshops

Ο κλάδος του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου συνεχίζει να αναπτύσσεται και η επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο πρέπει να εργαστεί σκληρά για να συμβαδίσει. Με μια ανεπτυγμένη στρατηγική μάρκετινγκ, μπορείτε να επεκτείνετε την εμβέλειά σας πολύ πέρα από τους ανταγωνιστές σας και να αρχίσετε να δημιουργείτε μια εμπειρία διαδικτυακών αγορών προσαρμοσμένη στον ιδανικό πελάτη σας.

Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου μας επικεντρώνονται στην ενίσχυση της προβολής σας στα SERP και στη σύνδεση με το κοινό-στόχο σας σε κάθε στάδιο του κύκλου αγορών.

Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι από το οποίο θα μπορούσε να επωφεληθεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ανακαλύψτε περισσότερα για τις στρατηγικές υπηρεσίες SEO ηλεκτρονικού εμπορίου μας.

Προώθηση Ιστοσελίδας

Τεχνικές υπηρεσίες SEO

Αυτές οι πιο προηγμένες προσπάθειες βελτιστοποίησης λειτουργούν, για να ενισχύσουν την απόδοση του ιστότοπου και την εμπειρία χρήστη.

 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας   
 • Ανάκτηση ποινής   
 • Μετεγκατάσταση ιστότοπου
Marketing

Προώθηση περιεχομένου

Προωθήστε περιεχόμενο για να επεκτείνετε την απήχησή σας και να δημιουργήσετε ζωτικά κανάλια προβολής στον ιστότοπό σας.

 • Αποκτήστε έκθεση για το περιεχόμενό σας   
 • Βελτιώστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο   
 • Συνδεθείτε με μεγαλύτερο κοινό
Marketing

Social Media Marketing

Μεγιστοποιήστε την έκθεση και προβάλετε τα προϊόντα σας με στρατηγικές αναρτήσεις και διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 • Μοιραστείτε την ιστορία σας   
 • Προσελκύστε το κοινό σας   
 • Δημιουργήστε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας
Ecommerce

Διαφημίσεις αγορών Google

Οι διαφημίσεις αγορών σας διευκολύνουν να προβάλετε τα προϊόντα τους απευθείας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

 • Αυξήστε τη στοχευμένη κίνηση   
 • Ενισχύστε τις εντυπώσεις προϊόντων   
 • Προσεγγίστε έτοιμους για αγορά πελάτες
Responsive

Σχεδιασμός ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου

Με τη δυνατότητα να ψωνίζουν με τους δικούς τους όρους, οι χρήστες στρέφονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων προσαρμοζόμενος σε συσκευές   
 • Προβάλετε τα προϊόντα σας   
 • Δυνατότητες αγορών μέσω κινητού τηλεφώνου

Έτοιμοι για Check Out;

Από το «χάζεμα» του Διαδικτύου στο μεσημεριανό τους διάλειμμα από το γραφείο, μέχρι τις διαδικτυακές αγορές τα μεσάνυχτα από την άνεση του σπιτιού τους, οι καταναλωτές βρίσκονται παντού — ερευνούν, συγκρίνουν τιμές και αγοράζουν προϊόντα, όλα με τους δικούς τους όρους.

Επομένως, αν το σκεφτείτε… αυτό σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν πρέπει ποτέ να χάσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια πώληση.

Χωρίς την κατάλληλη βελτιστοποίηση, η επιχείρησή σας μπορεί στην πραγματικότητα να χάνει την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές που της αξίζει μόνο και μόνο επειδή οι ερευνητές δεν μπορούν να σας βρουν στους SERP. Εφαρμόζοντας μια αποτελεσματική στρατηγική SEO, μπορούμε να ενισχύσουμε την προβολή σας και να βοηθήσουμε το κατάστημά σας να βρεθεί ακριβώς τη στιγμή που οι χρήστες αναζητούν αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Αυξήστε το κοινό σας και μεγιστοποιήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις με το SEO ηλεκτρονικού εμπορίου.