Προώθηση ιστοσελίδων – SEO

Μια νέα προσέγγιση στις σύγχρονες υπηρεσίες SEO

Επαγγελματικές υπηρεσίες SEO σχεδιασμένες για επιτυχία το 2022

Γιατί το SEO είναι ακόμα τόσο σημαντικό;

Οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου ξεκινούν την αναζήτησή τους ψάχνοντας κάτι. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για πληροφορίες.

Τι είναι, λοιπόν, το SEO;

Η προώθηση ιστοσελίδων  είναι η διαδικασία που βοηθά τους χρήστες (πελάτες)  να συνδεθούν με την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο μέσω μιας ποικιλίας τακτικών βελτιστοποίησης που έχουν σχεδιαστεί, για να αυξάνουν την οργανική επισκεψιμότητα.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί σύγχρονες υπηρεσίες SEO, που υποστηρίζονται από τις βέλτιστες πρακτικές digital marketing, για να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα και την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης για ελεγμένες, στοχευμένες λέξεις-κλειδιά και συναφείς που οδηγούν τις αναζητήσεις στον ιστότοπό σας.

Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης – προώθησης ιστοσελίδων αποτελούν τη βάση για κάθε επιτυχημένη στρατηγική διαδικτυακού μάρκετινγκ, ωστόσο, η εύρεση της σωστής εταιρείας SEO μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αφήστε τους ειδικούς μας στο SEO να απλοποιήσουν τη διαδικασία για εσάς, σχεδιάζοντας μια επιτυχημένη στρατηγική SEO που ταιριάζει στους στόχους και τον προϋπολογισμό σας.

Πώς λειτουργεί το SEO;

Όλα ξεκινούν από τις μηχανές αναζήτησης (όπως το Google). Κάθε μηχανή αναζήτησης στέλνει προγράμματα ανίχνευσης, για να συγκεντρώσουν όλο το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που μπορούν από όλο το Διαδίκτυο και να δημιουργήσουν ένα ευρετήριο. Όταν έρχεται ένα ερώτημα, ο αλγόριθμος της μηχανής αναζήτησης εξετάζει αυτό το ευρετήριο προκειμένου να παρέχει τις πιο σημαντικές και σχετικές πληροφορίες στα αποτελέσματα αναζήτησης, κοινώς γνωστές ως κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Και εκεί μπαίνει το SEO.

Η βελτιστοποίηση μάς επιτρέπει να βοηθήσουμε τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τι υπάρχει στον ιστότοπό σας, την αξία που έχει να προσφέρει η επιχείρησή σας και πώς συνδέεστε με σχετικές λέξεις-κλειδιά. Είναι το θεμέλιο που οδηγεί την οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και ενισχύει κάθε πτυχή της στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ωστόσο, οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης εξελίσσουν συνεχώς τους αλγόριθμους και τις στρατηγικές τους, για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να διατηρείτε μια στρατηγική βιώσιμης βελτιστοποίησης που λειτουργεί συνεχώς για εσάς και την επιχείρησή σας.

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με SEO

3,5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις γίνονται καθημερινά μόνο στο Google και με τόσες πολλές ιστοσελίδες που ανταγωνίζονται για κορυφαίες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, η απόκτηση προβολής είναι το κλειδί. Αλλά μέσω της έρευνας λέξεων-κλειδιών από ειδικούς και της βελτίωσης του SEO, η επιχείρησή σας θα κερδίσει την προβολή που της αξίζει.

Με τη συνεργασία μαζί μας, έχετε μια πλήρη ομάδα ειδικών που εργάζεται για την ψηφιακή σας επιτυχία. Όποιος κι αν είναι, λοιπόν, ο στόχος σας — επισκεψιμότητα, δημιουργία δυνητικών πελατών, μεγιστοποίηση πωλήσεων, αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας — σας καλύπτουμε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι στρατηγικές SEO μας είναι βελτιστοποιημένες για επιτυχία.

60.000+ αναζητήσεις γίνονται κάθε δευτερόλεπτο

Στις μέρες μας, το SEO δεν αφορά μόνο την κατάταξη για δημοφιλείς όρους, αλλά είναι και να βρεθούν οι κατάλληλοι όταν έχει μεγαλύτερη σημασία. Οι έμπειροι ειδικοί μας στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ερευνούν προσεκτικά τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για την επιχείρησή σας, διασφαλίζοντας ότι κερδίζετε ειδική επισκεψιμότητα που μετατρέπεται στο τελικό αποτέλεσμα.

0%
των διαδικτυακών εμπειριών ξεκινούν με μια μηχανή αναζήτησης
0%
των ανθρώπων δεν περνούν ποτέ την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων
0%
των χρηστών ερευνούν ένα προϊόν πριν κάνουν μια αγορά

10 βήματα για την επιτυχία SEO

Το SEO είναι μια μεγάλη διαδικασία. Χρειάζεται χρόνος και αρκετή έρευνα για να βρείτε τι συνδέεται με το κοινό σας, προκειμένου να επιτύχετε στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Γι’ αυτό η διαδικασία SEO ξεκινά από εσάς.

Γνωρίζετε καλύτερα την επιχείρησή σας και οι στόχοι σας θα λειτουργήσουν ως η κινητήρια δύναμη πίσω από τη στρατηγική SEO σας.

Έτσι, πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία, η ομάδα μας αφιερώνει χρόνο για να γνωρίσει εσάς και την επιχείρησή σας.

Μαθαίνοντας περισσότερα για το κοινό, το επιχειρηματικό μοντέλο και τον ανταγωνισμό σας, η ομάδα μας μπορεί να εργαστεί πιο αποτελεσματικά για να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης προσαρμοσμένη στις ακριβείς ανάγκες σας.

Ποια Λύση SEO είναι κατάλληλη για εσάς;

Εργαζόμαστε πάνω στο SEO εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια και με τόση εμπειρία, ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε, όταν πρόκειται να καθορίσουμε τι αναζητούν οι χρήστες και οι μηχανές αναζήτησης.

Κατά τη διάρκεια των ετών, η προσέγγισή μας στο SEO έχει προσαρμοστεί παράλληλα με κάθε ενημέρωση αλγορίθμου και αλλαγή στο ψηφιακό τοπίο. Με νέες τεχνικές, ώρες έρευνας λέξεων-κλειδιών και μια ομάδα που θεωρεί απαραίτητο να παραμείνουμε ενημερωμένοι για τις τάσεις του κλάδου, μπορέσαμε να αναπτύσσουμε συνεχώς τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες SEO και να δημιουργούμε σχέδια που επικεντρώνονται σε κάθε ανάγκη της επιχείρησης.

Είτε είστε μια ολοκαίνουργια startup που θέλει να δημιουργήσει ένα Brand, να διορθώσει παλιές τεχνικές βελτιστοποίησης ή να ενισχύσει την απόδοση του website σας, η ομάδα μας παρέχει τα εργαλεία, την εμπειρία και τις γνώσεις που χρειάζεστε, για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Προώθηση Ιστοσελίδων
Local SEO

Εάν θέλετε να κυριαρχήσετε, χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική local SEO που οδηγεί και αποδίδει αποτελέσματα.

 • Βελτιστοποίηση τοπικής αναζήτησης
 • Εταιρικό προφίλ Google
 • Ρύθμιση και βελτιστοποίηση παραπομπών
 • Τοπική δημιουργία περιεχομένου
Προώθηση Ιστοσελίδας
ecommerce SEO

Λάβετε κλικ, αυξήστε τις μετατροπές και αυξήστε τις πωλήσεις στον ιστότοπό σας με το βελτιστοποιημένο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 • Βελτιστοποίηση προϊόντος
 • Αρχιτεκτονική τοποθεσίας
 • Βελτιωμένα αναλυτικά στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Διάδοση brand
Προώθηση Ιστοσελίδων
Τεχνικό SEO

Το τεχνικό SEO παρέχει στις επιχειρήσεις τα θεμέλια που απαιτούνται για να κλιμακώσουν την επιτυχία του μάρκετινγκ.

 • Ανάλυση backlink
 • Μετακινήσεις ιστοτόπων
 • Σήμανση σχήματος
 • Βελτιστοποίηση εικόνας
Seo
SEO Analytics

Όλες οι υπηρεσίες SEO μας διαθέτουν ένα βασικό πακέτο αναλυτικών στοιχείων. Εάν είστε έτοιμοι για λίγο περισσότερο, εξερευνήστε!

 • Google Analytics
 • Διαχειριστής ετικετών Google
 • Δεδομένα συμπεριφοράς χρήστη
 • Αναφορές και πληροφορίες

Together we can do great things

Ειστε έτοιμοι
για το επόμενο βήμα της επιχειρησής σας...?
Προσιτά πακέτα SEO

Στην Greatway, προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών προώθησης ιστοσελίδων SEO για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Τα ευέλικτα πακέτα SEO μας επικεντρώνονται στην οικοδόμηση ισχυρών θεμελίων για την επιτυχία σας στο διαδίκτυο, προσφέροντας αμέτρητους τρόπους, για να προσεγγίσετε τους πελάτες-στόχους σας, όπου κι αν αναζητούν.

Όταν εργάζεστε μαζί μας, μπορείτε να επιλέξετε ποιο πλάνο SEO είναι κατάλληλο για τους στόχους της επιχείρησής σας και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες SEO μας λειτουργούν, για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό – από βασικές καμπάνιες SEO μέχρι προηγμένες προσαρμοσμένες στρατηγικές SEO που έχουν σχεδιαστεί, για να μεγιστοποιήσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Εξερευνήστε τις προσιτές υπηρεσίες SEO και τα πακέτα μας παρακάτω και μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

Basic SEO

Μια ευέλικτη λύση χαμηλού κινδύνου για ανάπτυξη SEO - ιδανική για μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις
Ask us
 •  

ΠΡΟΤΥΠΟ SEO

Σύγχρονες στρατηγικές βελτιστοποίησης αιχμής – όλες εκτελούνται σε λογική τιμή
Ask us
 •  

SEO PREMIUM

Για εταιρείες έτοιμες για μια προηγμένη, ευρεία και κυρίαρχη προσέγγιση στο SEO
Ask us
 •  

SEO CUSTOM

Όταν το κάνουν μόνο οι καλύτεροι - Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες seo πακέτα για να πετύχετε τους στόχους σας
Ask us
 •  

Συνήθεις ερωτήσεις SEO

Το SEO σας λειτουργεί για όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης;

Ναί! Η ομάδα SEO μας εστιάζει στη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Η Google παραμένει η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης στις περισσότερες χώρες, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες μηχανές αναζήτησης που αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο μέρος της οργανικής κίνησης στο διαδίκτυο. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν: Google, Bing, Yahoo, Baidu, Yandex, Ask και DuckDuckGo.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το Εταιρικό προφίλ μου στο Google;

Σίγουρα—η ομάδα μας SEO γνωρίζει καλά τις τακτικές του προφίλ Google Business (GBP), παλαιότερα γνωστό ως Google My Business. Μπορούμε να ρυθμίσουμε και να βελτιστοποιήσουμε το Εταιρικό προφίλ σας με όλες τις ακριβείς και σχετικές απαιτήσεις, για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε την προβολή της επιχείρησής σας στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης και στους Χάρτες Google. Ελέγξτε τις Υπηρεσίες local SEO.

Πώς μπορώ να ξέρω ποιο είδος SEO χρειάζομαι;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν τη δημιουργία ενός σχεδίου βελτιστοποίησης. Ο απλούστερος τρόπος, για να βρείτε τη σωστή προσέγγιση για την παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο ειδικό SEO. Μια επαγγελματική εταιρεία SEO θα είναι σε θέση να καθορίσει την καλύτερη μακροπρόθεσμη στρατηγική SEO για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το e-commerce SEO;

Το SEO ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης του ιστότοπου και των προϊόντων σας για να αυξήσετε την προβολή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Εστιάζοντας σε σχετικές λέξεις-κλειδιά που αναζητά ο ιδανικός πελάτης σας, είμαστε σε θέση να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και να αυξήσουμε τα ποσοστά μετατροπών για την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τι είναι το Τεχνικό SEO;

Το τεχνικό SEO εστιάζει στη βελτίωση πιο σύνθετων και εξειδικευμένων πτυχών του ιστότοπού σας. Ο στόχος εδώ είναι να βελτιωθεί η απόδοση στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην εμπειρία χρήστη. Το τεχνικό SEO συχνά περιλαμβάνει πράγματα όπως βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστότοπου, δυνατότητα ανίχνευσης, βελτιώσεις απόδοσης και αντιμετώπιση προβλημάτων ευρετηρίασης και σφαλμάτων ιστότοπου.

Προσφέρετε άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης;

Ναι, προσφέρουμε μια πλήρη σειρά λύσεων μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης που περιλαμβάνουν σχεδιασμό ιστοσελίδων, μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, copywriting και διαχείριση PPC. Ως ομάδα, μπορέσαμε να επεκτείνουμε την τεχνογνωσία μας και να αναπτύξουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας για να παρέχουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ για τους πελάτες μας.

Θα μπορούσατε να μου δώσετε μερικές δωρεάν συμβουλές SEO;

Ναι φυσικά! Η εταιρεία μας SEO είναι γεμάτη με λάτρεις της βελτιστοποίησης που πάντα αναζητούν να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με την έρευνα ψηφιακού μάρκετινγκ. (Έχουμε ακόμη και μερικές συμβουλές που μπορείτε να δείτε στο ιστολόγιό μας!) Αλλά αυτό που πραγματικά προσφέρει την καλύτερη εικόνα για τη βελτιστοποίηση και την απόδοση του ιστότοπού σας είναι ο δωρεάν έλεγχος SEO - είναι απλώς ένας εύκολος τρόπος, για να ρίξουμε μια ματιά και να κατανοήσουμε κι εμείς αλλά κι εσείς καλύτερα τι μπορεί να εμποδίζει τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε έλεγχο SEO στον ιστότοπό μου;

Φυσικά μπορούμε! Προσφέρουμε πολλαπλά επίπεδα ελέγχων. Ο βασικός μας έλεγχος SEO προσφέρει πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση και την απόδοση του ιστότοπού σας.
Προσφέρουμε επίσης μια πιο εις βάθος ανάλυση που εμβαθύνει στην ποιότητα της βελτιστοποίησής σας. Αυτός ο έλεγχος υψηλότερου επιπέδου ωφελεί τους πελάτες που κάνουν SEO για λίγο και θέλουν να εφαρμόσουν μια πιο προηγμένη στρατηγική. Λάβετε δωρεάν έλεγχο SEO εδώ.