Ολοκληρωμένες λύσεις στην Προώθηση Ιστοσελίδας

( Search Engine Optimization )

 

Προώθηση Ιστοσελίδας

Τo S.E.O. είναι όλες οι διαδικασίες και απαραίτητες ενέργειες που γίνονται για μια ιστοσελίδα ώστε να ανέβει στις πρώτες θέσεις (οργανικά αποτελέσματα) των μηχανών αναζήτησης σε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά που αφορούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας. Από τη στιγμή που επιτευχθεί αυτός ο στόχος έχουμε ως αποτέλεσμα την αύξηση των επισκεπτών και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων.

Αναπτύσσουμε με σωστές τεχνικές το SEO της ιστοσελίδας ή του e-shop σας χωρίς μηνιαία έξοδα. Βρεθείτε στη κορυφή της αναζήτησης και επεκτείνεται το πελατολόγιο σας.

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας είναι σε ένα μικρό μέρος της θέμα έμπνευσης αλλά κυρίως είναι θέμα συντονισμένης δουλειάς.

Τα πρώτα βήματα για Προώθηση Ιστοσελίδας  που πρέπει να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε ποιες λέξεις κλειδιά μας αντιπροσωπεύουν. Καλό είναι να βρούμε λέξεις – φράσεις οι οποίες δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές αλλά παράλληλα μας αντιπροσωπεύουν και έχουν αρκετές επισκέψεις.

Το να έχουμε μια εταιρική διαδικτυακή παρουσία είναι το πρώτο βήμα για μια Online προβολή. Το να έχουμε, όμως μια επιτυχημένη διαδικτυακή προβολή, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εταιρείας μας και ικανοποιεί τους αντικειμενικούς μας στόχους, όπως την βελτιστοποίηση της φήμης μας, την αύξηση των πωλήσεων, των επισκέψεων, την πραγματική επιστροφή και απόσβεση της επένδυσής μας είναι ένα διαφορετικό θέμα το οποίο εχει να κάνει με την Προώθηση Ιστοσελίδας

Είναι ξεκάθαρο ότι στις μέρες μας μια Online καμπάνια χαρακτηρίζεται επιτυχημένη αν η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (top ranking).

Περίπου το 80% των χρηστών εγκαταλείπουν την αναζήτησή τους στις τρεις πρώτες σελίδες στην περίπτωση που δε βρουν το αποτέλεσμα που ψάχνουν.

Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να βρίσκεται η ιστοσελίδα μας στις υψηλές θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε περισσότερα για Προώθηση Ιστοσελίδας , με έναν δωρεάν έλεγχο ποιότητας της Ιστοσελίδας σας