Competition Analysis

Ερευνούμε σε βάθος τον ανταγωνισμό & κατόπιν εκτεταμένης έρευνας και ανάλυσης βρίσκουμε για εσάς τα πιο αποδοτικά και αντιπροσωπευτικά keywords.

On-Page Seo

Εφαρμόζουμε στρατηγικές On-Page SEO στην ιστοσελίδα σας τις οποίες η Google θα λατρέψει. Το On-Page SEO έχει να κάνει με το περιεχόμενο & τον κώδικα HTML.

Off-page SEO

Off-Page SEO είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται εκτός τις σελίδας και έχουν σκοπό να βελτιώσουν σημαντικά την κατάταξη της ιστοσελίδας στα SERPs

Mobile SEO

Το mobile SEO είναι πρακτικές για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για την χρήση απο φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets & laptops.

Local SEO

To 80% των αγορών σήμερα λαμβάνουν μέρος σε απόσταση 30 χλμ απο το σπίτι. Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδας σας και για τα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Social Media Marketing

Η χρήση των κοινωνικών δικτύων όσο αφορά το SEO καθιστάται απαραίτητη. Περισσότερα links, μεγαλύτερο κοινό, εδραίωση του brand name σας.

Πρωτότυπο περιεχόμενο

Τα κείμενα της ιστοσελίδας πρέπει να είναι πρωτότυπα, κατανοητά και να προκαλούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Μετρήσεις & δοκιμές

Προώθηση ιστοσελίδων χωρίς μετρήσεις, καθημερινούς ελέγχους και δοκιμές δεν γίνεται! Απαιτούνται όλα τα παραπάνω ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα.

Ολοκληρωμένες λύσεις στην Προώθηση Ιστοσελίδας

Η εταιρεία μας που ασχολείται από την κατασκευή ιστοσελίδων και το SEO ( Προώθηση Ιστοσελίδας ) από το 2000, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης της ιστοσελίδας σας ακόμα και στις πρώτες θέσεις της Google.

( Search Engine Optimization )

Δεν είναι εφικτό για όλες τις ιστοσελίδες να βγουν στην πρώτη σελίδα της Google, όμως η δική σας μπορεί να έχει τα φόντα και ίσως να χρειάζεται λίγη ακόμη ώθηση από τα χέρια ενός ειδικού και πεπειραμένου επαγγελματία στο SEO.

Αν ακόμα η ιστοσελίδα σας δεν έχει τις  προϋποθέσεις για να βγει στην πρώτη σελίδα της Google όπως είναι στημένη σήμερα, πάλι υπάρχει λύση για εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ανακατασκευής της ιστοσελίδας σας με βάση τις αρχές του SEO και της βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης.

Έχουμε βγάλει στις πρώτες θέσεις της Google πολλά sites μέχρι σήμερα

Η εταιρεία μας, με πολυετή πείρα στην Προώθηση Ιστοσελίδας και έμπειρους τεχνικούς έχει βγάλει μέχρι σήμερα πάρα πολλά site στις πρώτες θέσεις της Google και τα έχει διατηρήσει για χρόνια στις πρώτες θέσεις.

Αυτό αποδεικνύει ότι χρησιμοποιούμε σωστές και ορθές πρακτικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων που βασίζονται στην προσωπική εργασία και στην δημιουργία ποιοτικών backlinks με το χέρι και όχι σε ψεύτικες και προσωρινών μεθόδων που δεν έχουν διάρκεια.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Τo S.E.O. είναι όλες οι διαδικασίες και απαραίτητες ενέργειες που γίνονται για μια ιστοσελίδα ώστε να ανέβει στις πρώτες θέσεις (οργανικά αποτελέσματα) των μηχανών αναζήτησης σε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά που αφορούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας. Από τη στιγμή που επιτευχθεί αυτός ο στόχος έχουμε ως αποτέλεσμα την αύξηση των επισκεπτών και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων.

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας είναι σε ένα μικρό μέρος της θέμα έμπνευσης αλλά κυρίως είναι θέμα συντονισμένης δουλειάς.

Προώθηση Ιστοσελίδας
Προώθηση Ιστοσελίδας

Τα πρώτα βήματα για Προώθηση Ιστοσελίδας  που πρέπει να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε ποιες λέξεις κλειδιά μας αντιπροσωπεύουν. Καλό είναι να βρούμε λέξεις – φράσεις οι οποίες δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές αλλά παράλληλα μας αντιπροσωπεύουν και έχουν αρκετές επισκέψεις.

Το να έχουμε μια εταιρική διαδικτυακή παρουσία είναι το πρώτο βήμα για μια Online προβολή. Το να έχουμε, όμως μια επιτυχημένη διαδικτυακή προβολή, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εταιρείας μας και ικανοποιεί τους αντικειμενικούς μας στόχους, όπως την βελτιστοποίηση της φήμης μας, την αύξηση των πωλήσεων, των επισκέψεων, την πραγματική επιστροφή και απόσβεση της επένδυσής μας είναι ένα διαφορετικό θέμα το οποίο εχει να κάνει με την Προώθηση Ιστοσελίδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι στις μέρες μας μια Online καμπάνια χαρακτηρίζεται επιτυχημένη αν η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (top ranking).

Περίπου το 80% των χρηστών εγκαταλείπουν την αναζήτησή τους στις τρεις πρώτες σελίδες στην περίπτωση που δε βρουν το αποτέλεσμα που ψάχνουν.

Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να βρίσκεται η ιστοσελίδα μας στις υψηλές θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Έλεγχος SEO

Οι υπηρεσίες ελέγχου SEO έχουν σχεδιαστεί για να μετρήσουν την «υγεία» του ιστότοπού σας και να ανακαλύψουν προβλήματα που εμποδίζουν τον ιστότοπό σας να ανέβει στα αποτελέσματα κατάταξης της Google.

Ακριβώς όπως και ένα φυσικό κατάστημα ή το γραφείο της επιχείρησης σας χρειάζεται καθημερινό καθάρισμα προκειμένου να συντηρηθεί, έτσι και η ιστοσελίδα σας χρειάζεται τακτική συντήρηση για να είναι πάντα έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες – πελάτες σας.

Τα ευρήματα από κάθε έλεγχο που κάνουμε, τα αναλύουμε και σας τα παρουσιάζουμε. Σε περίπτωση που εντοπίσουμε προβλήματα, σας προτείνουμε τρόπους για την επίλυση τους.

Επικοινώνησε μαζί μας για έναν δωρεάν έλεγχο ποιότητας της Ιστοσελίδας σας και μάθε περισσότερα για Προώθηση Ιστοσελίδας .

Προώθηση ιστοσελίδων
Βγειτε 1η σελίδα στη Google

Το SEO, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, είναι η διαδικασία επίτευξης καλύτερων κατατάξεων στις μηχανές αναζήτησης και περισσότερης επισκεψιμότητας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι υπηρεσιών SEO που επικεντρώνονται σε διαφορετικά στοιχεία είναι η βελτιστοποίηση αναζήτησης και η διαδικτυακή προβολή.

Προκειμένου να κατατάσσεται καλά στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το BING, μια εταιρεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης μπορεί να εφαρμόσει τεχνική βελτιστοποίηση ιστοτόπων, SEO εντός και εκτός σελίδας με έμφαση σε οργανικά SEO ή / και τοπικές υπηρεσίες SEO.

Το παραδοσιακό οργανικό SEO εστιάζει στη βελτίωση της κατάταξης στην τυπική περιοχή αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης. Το τοπικό SEO επικεντρώνεται στη βελτίωση της κατάταξης στο “τοπικό πακέτο”, το οποίο είναι ο τομέας στα αποτελέσματα που έχει έναν χάρτη με τρεις τοπικές επιχειρήσεις.

Το τοπικό SEO είναι σημαντικό για επιχειρήσεις που βασίζονται σε τοπικούς ή περιφερειακούς πελάτες. Ενώ το οργανικό SEO μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση τοπικών πελατών, είναι πολύ σημαντικό για επιχειρήσεις με εθνική και διεθνή εστίαση.

Η διαχείριση της φήμης είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικτυακής βελτιστοποίησης, διότι καλλιεργεί μια ευνοϊκή εικόνα ενός οργανισμού, των υπηρεσιών και των προϊόντων του. Το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης επικεντρώνεται στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας και της διαδικτυακής προβολής.

Τόσο η διαχείριση της φήμης όσο και το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης συμβάλλουν στην αύξηση της πιθανότητας ενός δυνητικού πελάτη να γίνει πελάτης.

Οι τοπικές υπηρεσίες SEO μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες σας θα σας βρουν και ότι είστε πάντα στο μυαλό τους όταν θα αναζητήσουν την υπηρεσία σας η το προόν σας. Χωρίς τοπικές υπηρεσίες SEO, η επιχείρησή σας θα μπορούσε να χάσει μέρος της πιο κατάλληλης επισκεψιμότητάς σας και με τη σειρά της να χάσει τις πωλήσεις.

Η τοπική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι μια στρατηγική που είναι φτιαγμένη για τοπικές επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την προβολή τους στις μηχανές αναζήτησης, να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες και φυσικά – να κερδίσουν έσοδα.

Παρόμοια με το παραδοσιακό SEO, οι τοπικές υπηρεσίες SEO εστιάζουν στην ενίσχυση των καταχωρίσεων της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης στο διαδίκτυο.

Όταν οι δυνητικοί πελάτες αναζητούν επιχειρήσεις όπως τη δική σας στην περιοχή τους, θέλετε να εμφανίζεστε στην κορυφή των αποτελεσμάτων.

Το τοπικό SEO βοηθά στην επίτευξη κορυφαίων κατατάξεων, ώστε περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν και να επικοινωνήσουν μαζί σας – και να επισκεφθούν την τοπική επιχείρησή σας.

Ο πρωταρχικός στόχος του SEO είναι η καλή κατάταξη στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης για τις λέξεις και τις φράσεις που αναζητούν οι δυνητικοί πελάτες σας. Αυτές οι λέξεις και φράσεις είναι λέξεις-κλειδιά.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην καλή κατάταξη του ιστότοπού σας, αλλά οι λέξεις-κλειδιά βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τι αφορά κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας. Αυτό τους επιτρέπει να εμφανίζουν τις κατάλληλες σελίδες για συγκεκριμένες αναζητήσεις και να είναι βέβαιοι ότι παρέχουν στους χρήστες τους τις πληροφορίες που θέλουν να βρουν.

Αυτό σημαίνει ότι ένας από τους κύριους στόχους του SEO είναι ο εντοπισμός των λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούν οι δυνητικοί πελάτες σας όταν αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και στη συνέχεια τη χρήση τους στις σωστές περιοχές του ιστότοπού σας.

Οι λέξεις-κλειδιά για SEO είναι οι λέξεις ή οι φράσεις που χρησιμοποιούνται στο περιεχόμενο ιστού σας που βοηθούν τους χρήστες να βρουν τον ιστότοπό σας μέσω μηχανών αναζήτησης όπως το Google. Η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας με λέξεις-κλειδιά SEO (και σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές SEO) μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους χρήστες και επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.