Competition Analysis

Ερευνούμε σε βάθος τον ανταγωνισμό & κατόπιν εκτεταμένης έρευνας και ανάλυσης βρίσκουμε για εσάς τα πιο αποδοτικά και αντιπροσωπευτικά keywords.

On-Page Seo

Εφαρμόζουμε στρατηγικές On-Page SEO στην ιστοσελίδα σας τις οποίες η Google θα λατρέψει. Το On-Page SEO έχει να κάνει με το περιεχόμενο & τον κώδικα HTML.

Off-page SEO

Off-Page SEO είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται εκτός τις σελίδας και έχουν σκοπό να βελτιώσουν σημαντικά την κατάταξη της ιστοσελίδας στα SERPs

Mobile SEO

Το mobile SEO είναι πρακτικές για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για την χρήση απο φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets & laptops.

Local SEO

To 80% των αγορών σήμερα λαμβάνουν μέρος σε απόσταση 30 χλμ απο το σπίτι. Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδας σας και για τα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Social Media Marketing

Η χρήση των κοινωνικών δικτύων όσο αφορά το SEO καθιστάται απαραίτητη. Περισσότερα links, μεγαλύτερο κοινό, εδραίωση του brand name σας.

Πρωτότυπο περιεχόμενο

Τα κείμενα της ιστοσελίδας πρέπει να είναι πρωτότυπα, κατανοητά και να προκαλούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Μετρήσεις & δοκιμές

Προώθηση ιστοσελίδων χωρίς μετρήσεις, καθημερινούς ελέγχους και δοκιμές δεν γίνεται! Απαιτούνται όλα τα παραπάνω ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα.

Ολοκληρωμένες λύσεις στην Προώθηση Ιστοσελίδας

Η εταιρεία μας που ασχολείται από την κατασκευή ιστοσελίδων και το SEO ( Προώθηση Ιστοσελίδας ) από το 2000, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης της ιστοσελίδας σας ακόμα και στις πρώτες θέσεις της Google.

( Search Engine Optimization )

Δεν είναι εφικτό για όλες τις ιστοσελίδες να βγουν στην πρώτη σελίδα της Google, όμως η δική σας μπορεί να έχει τα φόντα και ίσως να χρειάζεται λίγη ακόμη ώθηση από τα χέρια ενός ειδικού και πεπειραμένου επαγγελματία στο SEO.

Αν ακόμα η ιστοσελίδα σας δεν έχει τις  προϋποθέσεις για να βγει στην πρώτη σελίδα της Google όπως είναι στημένη σήμερα, πάλι υπάρχει λύση για εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ανακατασκευής της ιστοσελίδας σας με βάση τις αρχές του SEO και της βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης.

Έχουμε βγάλει στις πρώτες θέσεις της Google πολλά sites μέχρι σήμερα

Η εταιρεία μας, με πολυετή πείρα στην Προώθηση Ιστοσελίδας και έμπειρους τεχνικούς έχει βγάλει μέχρι σήμερα πάρα πολλά site στις πρώτες θέσεις της Google και τα έχει διατηρήσει για χρόνια στις πρώτες θέσεις.

Αυτό αποδεικνύει ότι χρησιμοποιούμε σωστές και ορθές πρακτικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων που βασίζονται στην προσωπική εργασία και στην δημιουργία ποιοτικών backlinks με το χέρι και όχι σε ψεύτικες και προσωρινών μεθόδων που δεν έχουν διάρκεια.

Προώθηση Ιστοσελίδας

Τo S.E.O. είναι όλες οι διαδικασίες και απαραίτητες ενέργειες που γίνονται για μια ιστοσελίδα ώστε να ανέβει στις πρώτες θέσεις (οργανικά αποτελέσματα) των μηχανών αναζήτησης σε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά που αφορούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας. Από τη στιγμή που επιτευχθεί αυτός ο στόχος έχουμε ως αποτέλεσμα την αύξηση των επισκεπτών και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων.

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας είναι σε ένα μικρό μέρος της θέμα έμπνευσης αλλά κυρίως είναι θέμα συντονισμένης δουλειάς.

Προώθηση Ιστοσελίδας
Προώθηση Ιστοσελίδας

Τα πρώτα βήματα για Προώθηση Ιστοσελίδας  που πρέπει να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε ποιες λέξεις κλειδιά μας αντιπροσωπεύουν. Καλό είναι να βρούμε λέξεις – φράσεις οι οποίες δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές αλλά παράλληλα μας αντιπροσωπεύουν και έχουν αρκετές επισκέψεις.

Το να έχουμε μια εταιρική διαδικτυακή παρουσία είναι το πρώτο βήμα για μια Online προβολή. Το να έχουμε, όμως μια επιτυχημένη διαδικτυακή προβολή, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εταιρείας μας και ικανοποιεί τους αντικειμενικούς μας στόχους, όπως την βελτιστοποίηση της φήμης μας, την αύξηση των πωλήσεων, των επισκέψεων, την πραγματική επιστροφή και απόσβεση της επένδυσής μας είναι ένα διαφορετικό θέμα το οποίο εχει να κάνει με την Προώθηση Ιστοσελίδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι στις μέρες μας μια Online καμπάνια χαρακτηρίζεται επιτυχημένη αν η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (top ranking).

Περίπου το 80% των χρηστών εγκαταλείπουν την αναζήτησή τους στις τρεις πρώτες σελίδες στην περίπτωση που δε βρουν το αποτέλεσμα που ψάχνουν.

Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να βρίσκεται η ιστοσελίδα μας στις υψηλές θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Έλεγχος SEO

Οι υπηρεσίες ελέγχου SEO έχουν σχεδιαστεί για να μετρήσουν την «υγεία» του ιστότοπού σας και να ανακαλύψουν προβλήματα που εμποδίζουν τον ιστότοπό σας να ανέβει στα αποτελέσματα κατάταξης της Google.

Ακριβώς όπως και ένα φυσικό κατάστημα ή το γραφείο της επιχείρησης σας χρειάζεται καθημερινό καθάρισμα προκειμένου να συντηρηθεί, έτσι και η ιστοσελίδα σας χρειάζεται τακτική συντήρηση για να είναι πάντα έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες – πελάτες σας.

Τα ευρήματα από κάθε έλεγχο που κάνουμε, τα αναλύουμε και σας τα παρουσιάζουμε. Σε περίπτωση που εντοπίσουμε προβλήματα, σας προτείνουμε τρόπους για την επίλυση τους.

Επικοινώνησε μαζί μας για έναν δωρεάν έλεγχο ποιότητας της Ιστοσελίδας σας και μάθε περισσότερα για Προώθηση Ιστοσελίδας .