Partner Solutions

Μια επέκταση της επιχείρησής σας

Γίνετε συνεργάτης ψηφιακού μάρκετινγκ

Απλός. Εύκαμπτος. Επικερδής.

Η χρήση των πιο αποτελεσματικών στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να απαιτεί περισσότερο χρόνο από όσο διαθέτετε. Το Πρόγραμμα μάρκετινγκ συνεργατών μας προσφέρει την εμπειρία μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ για να λειτουργήσει για τους πελάτες σας με ένα μοντέλο πωλήσεων που είναι κερδοφόρο για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα και ταυτόχρονα να παρέχετε κορυφαίες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ στους πελάτες σας.

Το πρόγραμμά μας σάς δίνει τη δυνατότητα να αναθέτετε σε τρίτους υπηρεσίες όπως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), σύνταξη ιστολογίου, δημιουργία περιεχομένου, ανάπτυξη ιστού, μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εισερχόμενο μάρκετινγκ σε μειωμένη τιμή χονδρικής. Δεν υπάρχουν δύο στρατηγικές και στόχοι ψηφιακού μάρκετινγκ δύο πελατών – και το πρόγραμμά μας αντικατοπτρίζει αυτό. Ένα από τα βασικά οφέλη του Προγράμματος Συνεργατών του Οργανισμού είναι η ευελιξία του. Έχετε την ελευθερία να προσαρμόσετε ένα πρόγραμμα ψηφιακού μάρκετινγκ που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη σας και τη δύναμη να επιλέξετε ποιες υπηρεσίες θα θέλατε να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Το Πρόγραμμα Συνεργατών μας σάς επιτρέπει να εστιάσετε στις στρατηγικές στις οποίες διαπρέπει

Handshake-Doodle-Agreement-Icon-Successful-Partnership-Symbol

Πρόγραμμα συνεργατών

Μέσω αυτού του προγράμματος, λειτουργείτε ως σύνδεσμος μεταξύ της Greatway και των πελατών σας. Όλα τα υλικά, η επικοινωνία και άλλα δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς θα αφαιρεθούν εντελώς από κάθε επωνυμία Greatway.

Εάν χρειαστεί ποτέ να συμμετάσχουμε, να βοηθήσουμε ή να συμβουλευτούμε τον πελάτη σας κατά τη διάρκεια ενός έργου, θα χαρούμε να το κάνουμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ενεργούμε για λογαριασμό σας, λειτουργώντας ως επέκταση της εταιρείας σας, απαντώντας σε τυχόν ερωτήσεις ή εξηγώντας τις τακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ απευθείας στον πελάτη.

Τιμολόγηση

Το μοντέλο χρέωσής μας είναι απλό. Σας χρεώνουμε μια μειωμένη τιμή για τις υπηρεσίες μας, προσθέτετε μια επιθυμητή χρέωση στον πελάτη σας και μετά κρατάτε τη διαφορά! Η επιχείρησή σας μπορεί να αποφέρει αποτελεσματικά κέρδη ενώ προσφέρει μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την παροχή υπηρεσιών με τις οποίες δεν έχετε την ίδια εμπειρία.

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Γιατί να συνεργαστείτε με την Greatway;

Με περισσότερους από 4000 ενεργούς πελάτες, έχουμε εμπειρία μάρκετινγκ σε κάθε μεγάλο κλάδο. Το πρόγραμμά μας μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης του πελάτη σας, μαζί με τη δική σας. Βάλτε την ομάδα ειδικών μας να εργαστεί με μια σειρά από υπηρεσίες, όλες κάτω από την ίδια στέγη. Προσφέρουμε εθνικό και τοπικό SEO, διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ, στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου, καταχωρίσεις καταλόγου, αναλυτικά στοιχεία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσαρμοσμένη σχεδίαση ιστοσελίδων και πολλά άλλα.

Η Greatway θα αναλάβει τις χρονοβόρες, καθημερινές εργασίες της πραγματοποίησης των εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ των πελατών σας, αφήνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε στη στρατηγική, τις πωλήσεις και τους στόχους σας. Είτε παρέχετε στους πελάτες σας μία ή δύο υπηρεσίες είτε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, η συνεργασία με τη Greatwayδιευκολύνει χωρίς να σας αναγκάζει να αναλάβετε πρόσθετα γενικά έξοδα.

Η διαφορά Greatway

Βρισκόμαστε στον ψηφιακό χώρο για περισσότερα από 20 χρόνια, επομένως η σταθερότητα, το μέγεθος και η αποδεδειγμένη επιτυχία μας μας χωρίζουν από άλλα προγράμματα μάρκετινγκ. Δεν πιστεύουμε σε προσυσκευασμένες λύσεις. Είμαστε περήφανοι για τις ευέλικτες υπηρεσίες γιατί γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες και οι στόχοι δύο πελατών δεν είναι ίδιοι. Είμαστε υπερήφανοι για τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε χτίσει με τους συνεργάτες μας και πιστεύουμε ότι είμαστε επιτυχημένοι μόνο όταν ξεπερνιούνται οι προσδοκίες σας και των πελατών σας.

Seo

Αύξηση κερδών

Επειδή προσφέρουμε τιμές χονδρικής, οι τιμές σας θα παραμείνουν ανταγωνιστικές. Σε πολλές περιπτώσεις, η εξωτερική ανάθεση εργασίας είναι πιο οικονομική από την εσωτερική, οδηγώντας τελικά σε υψηλότερα περιθώρια κέρδους για την επιχείρησή σας.

Project

Διαχείριση χρόνου

Εάν αναπτύσσεστε με ταχύτερους ρυθμούς από ό,τι μπορεί να αντέξει η εταιρεία σας, η εξωτερική ανάθεση ορισμένων από τα έργα σας θα σας δώσει χρόνο να εστιάσετε σε άλλες εργασίες χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε εργασία ή έσοδα.

Enterprise Solutions

Κλιμακώστε την επιχείρησή σας

Η συνεργασία μαζί μας σάς επιτρέπει να κλιμακώνεστε πιο αποτελεσματικά και να προσλαμβάνετε περισσότερους πελάτες, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να ανταγωνιστείτε μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο σας.

Checkout

Αξία

Συνεργαζόμενοι μαζί μας, θα είστε σε θέση να μεγιστοποιήσετε τον αντίκτυπο των προσφορών σας, γεγονός που, με τη σειρά του, αυξάνει την εμπιστοσύνη του πελάτη σας στην εργασία σας. Συνδυάστε τις υπηρεσίες μας με τα υπάρχοντα προϊόντα σας για περισσότερα έσοδα και ευρύτερη απήχηση στην αγορά.

Responsive

Ευκαμψία

Τα ευέλικτα πακέτα μάρκετινγκ που διαθέτουμε σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις προσφορές υπηρεσιών σας ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών σας. Προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών που καλύπτουν SEO, PPC, περιεχόμενο και μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης μαζί με σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Seo-Mobile

Αποδοτικότητα

Η πρόσληψη ενός ειδικού για να χειριστεί μια συγκεκριμένη εργασία είναι πιο αποτελεσματική από το να την κάνετε μόνοι σας. Η συνεργασία μαζί μας σάς επιτρέπει να εστιάσετε το χρόνο και την ενέργειά σας στα έργα που είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε.

Λύσεις μάρκετινγκ που κλιμακώνονται