Μετάφραση Ιστοσελίδων

Κάντε τις ιστοσελίδες σας πολυγλωσσικές

Η μετάφραση της ιστοσελίδας σας σε διάφορες γλώσσες στην εποχή της εξωστρέφειας και του ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελεί σημαντικό βήμα στην προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, γιατί ενισχύει τη δυναμική σας και εξασφαλίζει την είσοδο και την παρουσία σας σε περισσότερες αγορές. Η σωστή μετάφραση σας παρέχει επιτυχημένα αποτελέσματα!

Η Greatway αναλαμβάνει με συνέπεια και αρτιότητα τη μετάφραση του περιεχομένου της ιστοσελίδας ή του e-shop σας με την υποστήριξη ενός ευρέως δικτύου επαγγελματιών συνεργατών-μεταφραστών ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Στη Greatway:

  • Συζητάμε μαζί σας και σας βοηθάμε να επιλέξετε σωστά τους γλωσσικούς συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
  • Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση του βασικού περιεχομένου της ιστοσελίδας ή του e-shop σας, αλλά και τη μετάφραση βραχυπρόθεσμων διαφημίσεων και ενημερωτικών μηνυμάτων για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Προσαρμόζουμε το υλικό σας στο γλωσσικό περιβάλλον της αγοράς στην οποία απευθύνεστε
  • Δημιουργούμε την αμεσότητα που ζητά ο πελάτης σας
  • Διορθώνουμε και τροποποιούμε πληροφορίες όποτε μας το ζητήσετε
  • Ανταποκρινόμαστε σε οποιαδήποτε ορολογία και καλύπτουμε ακόμα και πιο σπάνιες γλώσσες όπως εβραϊκά, κινέζικα ή ιαπωνικά.

Μιλήστε στη γλώσσα του κοινού σας και επεκτείνετε τις δραστηριότητες της επιχείρησή σας Online!


Επικοινωνήστε  μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας. Εσείς θα μας πείτε τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προτείνουμε τον τρόπο για να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας και να αποδώσει το διαδίκτυο προς όφελός σας.