Medium Business Solutions

Ανάπτυξη επόμενου επιπέδου.

Συμμετοχή σε σχέδια ψηφιακού μάρκετινγκ που παράγουν αποτελέσματα

Σχέδια Ψηφιακού Μάρκετινγκ μεσαίου μεγέθους

Οι μεσαίες επιχειρήσεις κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην κοινότητα των εταιρειών. Αυτές οι επιχειρήσεις είναι αρκετά μεγάλες ώστε να συντηρούν εύκολα τις προσπάθειές τους. Ίσως έχετε προσλάβει μερικούς υπαλλήλους, έχετε ένα αξιοπρεπές κέρδος ετησίως και έχετε μια σταθερή βάση πελατών – τόσο επαναλαμβανόμενοι όσο και νέοι.

Η επιχείρησή σας μπορεί να βρίσκεται σε ένα οροπέδιο όπου η επιχείρηση είναι σταθερή, αλλά δεν επιταχύνεται. Αυτό σας οδηγεί σε ένα σταυροδρόμι και η Greatway μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα επόμενα βήματα για επέκταση. Εκεί μπορεί να προσφέρει βοήθεια η ομάδα των ειδικών του ψηφιακού μάρκετινγκ. Σας βοηθάμε να προσδιορίσετε πραγματικά την επιχείρησή σας και σας βοηθάμε να στοχεύσετε ευκαιρίες εξέλιξης που μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Μάθετε πού βρίσκεστε

Έχετε μια σταθερή αντίληψη σχετικά με τις δυνατότητες της επιχείρησής σας, γνωρίζοντας τι σας κάνει να διαφέρετε ή να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό και πώς καταφέρατε να πετύχετε στο παρελθόν. Αυτή η γνώση είναι κάτι που η ομάδα ψηφιακού μάρκετινγκ θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε.

Ανάπτυξη της Αγοράς

Εάν έχετε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αλλά είχατε πρόβλημα να τα προωθήσετε εκτός της περιοχής σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τη βάση πελατών σας. Αυτό μπορεί να συμβεί σε περιφερειακό επίπεδο με διευρυμένη τοπική υπηρεσία, σελίδες προορισμού ή στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω του Google ή του Facebook. Θέλετε να το πάτε ακόμα πιο μακριά; Αφήστε την ομάδα μας να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το κατάστημά σας στο Δίκτυο αγορών Google, να διευρύνετε το περιεχόμενο προϊόντων, το SEO και άλλες προσφορές που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε από τα καλύτερα προϊόντα της πόλης στα καλύτερα της χώρας.

Ecommerce
Marketing

Χτίζοντας ακολούθους

Η μετάδοση από στόμα σε στόμα της καλής φήμης είναι εξαιρετικό για μικρές, τοπικές επιχειρήσεις, αλλά πώς μπορείτε να επεκτείνετε την απήχησή σας; Ορισμένες από τις παραδοσιακές τακτικές ισχύουν. Για τη μέθοδο από στόμα σε στόμα στην ψηφιακή εποχή απαιτείται ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τους ακόλουθούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από ρυθμίσεις Facebook, Twitter ή LinkedIn έως αναρτήσεις Instagram και Pinterest ή δημιουργία γεωφίλτρου Snapchat. Η ομάδα μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να μεγεθύνει την αναγνώριση του ονόματός σας.

24/7 πωλήσεις

Για πολλές μεσαίες επιχειρήσεις, η μετάβαση στις διαδικτυακές πωλήσεις είναι ένα μεγάλο βήμα. Ορισμένοι έχουν λάβει παραγγελίες μόνο μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως, ενώ άλλοι δεν μπόρεσαν να χειριστούν τον προγραμματισμό των ραντεβού υπηρεσιών ή την επεξεργασία πληρωμών μέσω του ιστότοπού τους.

Η ομάδα μας μπορεί να κάνει τον ιστότοπό σας να λειτουργεί ομαλά, προσφέροντας ανανέωση και εφαρμογή λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορούν να επεκταθούν με την επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε τη λίστα προϊόντων ή τις προσφορές υπηρεσιών σας για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας από μικρή επιτυχία σε μεγάλη επιχείρηση.

Ecommerce
Seo

Μετρώντας την ανάπτυξή σας

Για να κατανοήσετε την ανάπτυξή σας, χρειάζεται ανάλυση. Τα πακέτα μάρκετινγκ μας περιλαμβάνουν σημεία επαφής ρουτίνας με τον συντονιστή του λογαριασμού σας για να βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας όχι μόνο διατηρείται ισχυρή, αλλά και δυναμώνει.

Χρησιμοποιώντας ισχυρά εργαλεία που διατίθενται μέσω του Google Analytics και άλλων προγραμμάτων αναφοράς, μπορούμε να αξιολογήσουμε τη ροή της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, να αναζητήσουμε τάσεις και να εντοπίσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλο το πακέτο μάρκετινγκ. Θέλετε να παρακολουθήσετε τις υποβολές φόρμας ως μέτρο επιτυχίας; Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το ποσοστό μετατροπής σας; Διαμορφώνουμε τον λογαριασμό σας ώστε να παρέχει αυτές και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες, παρέχοντάς σας την εσωτερική ευφυΐα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας στο μάρκετινγκ.

Οι συντονιστές λογαριασμών μας αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ομάδας μας – και θα είναι και για εσάς. Λειτουργούν ως το κύριο σημείο επαφής σας σε όλο το πρόγραμμά σας, εργάζονται για να κάνετε check-in, να αναπηδήσετε ιδέες, να παρέχουν αναφορές και να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα κάνετε μαζί μας εκτελούνται ομαλά.

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Proven Marketing Success

Η Greatway παρέχει εκτεταμένη τεχνογνωσία για επιτυχία στο μάρκετινγκ. Η ομάδα μας από προγραμματιστές, ειδικούς SEO, ειδικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγγραφείς περιεχομένου και επαγγελματίες του μάρκετινγκ αντιπροσωπεύουν δεκαετίες γνώσεων και ικανοτήτων που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να υπερέχει.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ, ακολουθούμε μια συλλογική, βασισμένη σε ομάδες προσέγγιση της επιχείρησής σας, εξετάζοντας σε κάθε τμήμα της λειτουργίας σας, τι είναι πιο σημαντικό για εσάς για να καθορίσετε ένα σχέδιο ανάπτυξης και επιτυχίας. Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες από το 1999 επιδεικνύουν το ιστορικό μας.

Λύσεις μάρκετινγκ που κλιμακώνονται