Κατασκευή Ιστοσελίδας – Greco Strom Καλαμάτα

Η GRECO STROM είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, που ασχολείται εδώ και 56 χρόνια με την κατασκευή στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται με επιτυχία στον ξενοδοχειακό, ιατροτεχνολογικό, ναυτιλιακό και νοσοκομειακό εξοπλισμό καθώς και με απόλυτο σεβασμό και ευαισθησία στα βρεφικά προϊόντα ύπνου. Ανάμεσα στα 70 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ο συνεργάτης της GRECO STROM στην Καλαμάτα ήθελε να αναπτύξει ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες του σε τοπικό – αλλά όχι αποκλειστικά – επίπεδο.

 

Το κατάστημα GRECO STROM Καλαμάτας, μας εμπιστεύτηκε την υλοποίηση του συγκεκριμένου Project, κατασκευάζοντας την επαγγελματική σελίδα του, www.koutrou.gr. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε στα αυστηρά πρότυπα της GRECO STROM, ώστε να αντιπροσωπεύει την υψηλή αισθητική της εταιρείας.

Όμορφη παρουσίαση των προϊόντων που αναδεικνύουν το σχεδιασμό και την ποιότητά τους.
Καθαρό και μίνιμαλ design που βοηθάει τον χρήστη να επικεντρωθεί στα προϊόντα.
Πλούσιο περιεχόμενο με πληροφορίες και αναλυτικό φωτογραφικό υλικό, που ανεβάζει τη SEO δυναμική της ιστοσελίδας, προσφέροντας μια άρτια, συνολικά εμπειρία περιήγησης.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε σε WordPress και προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού, εξασφαλίζοντας στον πελάτη μας τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά

Παράλληλα, ξεκινήσαμε τη βελτιστοποίηση SEO, αξιολογώντας κάθε σελίδα ξεχωριστά, καταφέρνοντας να ανεβάσουμε την ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google για λέξεις κλειδιά σχετικές με στρώματα και κρεβάτια.

Μετά τα πολύ θετικά αποτελέσματα συνεχίσαμε τη συνεργασία μας σε επίπεδο διαχείρισης, διαφήμισης και ανάπτυξης περιεχομένου στις επαγγελματικές σελίδες του καταστήματος GRECO STROM Καλαμάτας στα Social Media. Σχεδιάσαμε και εφαρμόσαμε τη στρατηγική επικοινωνίας σε Facebook και Instagram, η οποία δίνει έμφαση στην προβολή της γκάμας και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των προϊόντων της GRECO STROM με συγκεκριμένη ταυτότητα και αισθητική, με αποτέλεσμα οι χρήστες να απολαμβάνουν καθημερινά χρήσιμο περιεχόμενο.

 

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

 

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να σας δείξουμε τις καλύτερες επιλογές για την επιχείρησή σας.

Βελτιστοποίηση Seo Καλαμάτα
Βελτιστοποίηση Seo Καλαμάτα
Βελτιστοποίηση Seo Καλαμάτα
Βελτιστοποίηση Seo Καλαμάτα

Προσιτά πακέτα SEO

Στην Greatway, προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών προώθησης ιστοσελίδων SEO για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Τα ευέλικτα πακέτα SEO μας επικεντρώνονται στην οικοδόμηση ισχυρών θεμελίων για την επιτυχία σας στο διαδίκτυο, προσφέροντας αμέτρητους τρόπους, για να προσεγγίσετε τους πελάτες-στόχους σας, όπου κι αν αναζητούν.

Όταν εργάζεστε μαζί μας, μπορείτε να επιλέξετε ποιο πλάνο SEO είναι κατάλληλο για τους στόχους της επιχείρησής σας και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες SEO μας λειτουργούν, για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό – από βασικές καμπάνιες SEO μέχρι προηγμένες προσαρμοσμένες στρατηγικές SEO που έχουν σχεδιαστεί, για να μεγιστοποιήσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Εξερευνήστε τις προσιτές υπηρεσίες SEO και τα πακέτα μας παρακάτω και μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.