Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας | Babylol

Το Babylol, Πρότυπο Κέντρο Προετοιμασίας Μητρότητας στην Καλαμάτα, είναι ένας ζεστός και φιλόξενος πολυχώρος που υποδέχεται γυναίκες και άνδρες στην αναπαραγωγική τους ηλικία. Η γυναίκα μπορεί να παρακολουθήσει μαζί με το σύντροφό της μαθήματα ψυχοσωματικής προετοιμασίας νέων γονιών, να γυμναστεί, να προετοιμαστεί για τον τοκετό, να υποστηριχθεί στον θηλασμό και να εξοικειωθεί με τη φροντίδα του νεογέννητου.

Η ιστοσελίδα www.babylol.gr αναπτύχθηκε με αγάπη και σεβασμό στη δημιουργία της νέας ζωής, της μητέρας και της νέας οικογένειας. Στόχος μας ήταν η κατασκευή ενός site με ελκυστική εμφάνιση, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εξοικείωση της μητέρας με το περιεχόμενό του, να εμπνέει εμπιστοσύνη και να αναδεικνύει τις υπηρεσίες του κέντρου. Η νέα ιστοσελίδα, παρουσιάζει με απλό αλλά δυναμικό τρόπο τον ευρύ κατάλογο υπηρεσιών του κέντρου και ταυτόχρονα, μεταδίδει τον επαγγελματισμό που πρεσβεύει.

 

Πέραν από την κατασκευή της ιστοσελίδας, ερευνήσαμε και δημιουργήσαμε ολοκληρωμένες στρατηγικές marketing, συμπεριλαμβανομένων των SEO, Google Adwords, Social Media και πλάνο ανάπτυξης περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο τις μοναδικές στιγμές έμπνευσης και ενδυνάμωσης για τη γυναίκα και τον άνδρα την περίοδο της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας.