Κατασκευή και προώθηση E-shop | Drink-shop.gr

H κάβα ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1986 στην Πύλο Μεσσηνίας. Το φυσικό κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε κρασιά, ποτά, gourmet προϊόντα και φυσικά καλάθια δώρων, τα οποία διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης, η νέα πρόκληση ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η κάβα ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ μας εμπιστεύτηκε και δημιουργήσαμε το www.drink-shop.gr, εύχρηστο, καλαίσθητο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως η αναζήτηση που καλύπτει  μεγάλο εύρος επιλογών του χρήστη (παραγωγός, ποικιλία, χώρα / περιοχή προέλευσης, τιμή). Κατά τον σχεδιασμό δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο responsive design, στον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων καθώς και στο χρόνο φόρτωσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εκτός από τον σχεδιασμό του, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες SEO ενέργειες για να ενισχυθεί η παρουσία του www.drink-shop.gr στις μηχανές αναζήτησης, διαφημιστικές εκστρατείες σε Google και Social Channels με στόχο την πανελλαδική κάλυψη του κοινού και την αύξηση των πωλήσεων.

Στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένες επικοινωνιακής στρατηγικής, αναλάβαμε το Email Marketing καθώς και την παραγωγή περιεχομένου στα Social Media.