Κατασκευή Ιστοσελίδας | Ξενοδοχείο PortoMarine Πιερία

Το 4 * ξενοδοχείο PortoMarine βρίσκεται στον Πλαταμώνα Πιερίας και αποτελεί διάσημο προορισμό για πολυήμερες ή ολιγοήμερες αποδράσεις προσφέροντας την τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη θάλασσα και τα βουνό.

Η πρόκληση για εμάς ήταν να κατασκευάσουμε την πολύγλωσση ιστοσελίδα https://portomarinehotel.gr/ με καθαρό σχεδιασμό και αισθητική, ικανή να προβάλει στον κάθε επισκέπτη όλα τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου και της τοποθεσίας που βρίσκεται.

Αξιοποιήσαμε τις κατάλληλες φωτογραφίες για να πετύχουμε μια πρώτη καλή εντύπωση και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του επισκέπτη για να συνεχίσει την περιήγησή του στο website και να προχωρήσει σε direct booking.

Δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα και τα ειδικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου ενθαρρύνουμε τον επισκέπτη να μεταβεί σε απευθείας κράτηση, μέσω της ενσωματωμένης αυτόνομης μηχανής κρατήσεων (Book Engine) η οποία είναι εμφανές σε όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας, προτρέποντας τον επισκέπτη να προχωρήσει σε online κράτηση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο του website.

Δεν παραλείψαμε να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα υπόλοιπα βασικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως τα χρώματα, τα γραφικά, τις γραμματοσειρές, όλα στημένα ώστε να «δένουν» αρμονικά μεταξύ τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εξίσου σημαντικό είναι, ότι το website είναι συμβατό με όλες τις συσκευές πλοήγησης (desktop, tablet, mobile), το οποίο ενισχύει τη δυναμική του SEO, και έχει υψηλές ταχύτητες για να μεγιστοποιήσει τις επισκέψεις και αυτές να μετατραπούν σε άμεσες κρατήσεις.

Προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση

➡ Ανάδειξη της επιχείρησης και των υπηρεσιών της
➡ Πολύγλωσσο
➡ Γρήγορο Online Booking
➡ Άρτια και αισθητική εκτέλεση

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να κάνουμε την ιστοσελίδα σας το καλύτερο κανάλι πωλήσεων για την επιχείρησή σας!