Κατασκευή Ιστοσελίδας | Ξενοδοχείο Porto Vitilo Μάνη

Το πολυτελές ξενοδοχείο Porto Vitilo στο Οίτυλο της Μάνης έχει το μοναδικό προνόμιο της θέας τόσο προς τον ήρεμο κόλπο του Οιτύλου όσο και προς τον Ταΰγετο, μαγεύοντας τον επισκέπτη με το μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Το Porto Vitilo είναι από τα λίγα ξενοδοχεία στη Μάνη που μπορούν να περηφανεύονται για μια τόσο ιδιαίτερη τοποθεσία στο συνήθως άγριο τοπίο της περιοχής.

Το ξενοδοχειακό κατάλυμα ήθελε να αναβαθμίσει την ψηφιακή του παρουσία και όταν ο πιθανός πελάτης εισέρχεται στην ιστοσελίδα του να έχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.
Για τον σκοπό αυτό, η νέα ιστοσελίδα του ξενοδοχείου https://portovitilo.gr/el/ που κατασκεύασε η Greatway είναι εύκολη στην πλοήγηση, οπτικά ελκυστική και φιλική προς τον χρήστη. Κάποια ακόμη βασικά στοιχεία της ιστοσελίδας είναι το απλό, αλλά ενδιαφέρον, περιεχόμενο, οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός για πολλαπλές συσκευές που συμβάλλουν στην προσέλκυση περισσότερων κρατήσεων.

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και η εμφανής πληροφόρηση από κάθε χώρο του ξενοδοχείου είναι στοιχεία που επίσης διευκολύνουν τον υποψήφιο πελάτη να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο.

Σε κάθε έργο κατασκευής ιστοσελίδας για τουριστικό κατάλυμα, η ελκυστική και αποτελεσματική μηχανή κρατήσεων αποτελεί απαραίτητη προσθήκη προκειμένου να πραγματοποιηθούν περισσότερες απευθείας κρατήσεις.
Το σύστημα online κρατήσεων που ενσωματώσαμε στην ιστοσελίδα συνδυάζεται με το συνολικό εταιρικό στυλ και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, είναι εμφανές σε όλες τις σελίδες και προτρέπει τον επισκέπτη να προχωρήσει σε online κράτηση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο του website.

Προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση

➡ Ανάδειξη της επιχείρησης και των υπηρεσιών της
➡ Πολύγλωσσο
➡ Γρήγορο Online Booking
➡ Άρτια και αισθητική εκτέλεση

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας της επιχείρησής σας.