Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου NEIKOS MEDITERRANEO

Ο στόχος μιας ιστοσελίδας ενός ξενοδοχείου πρέπει να είναι πάντα ο ίδιος: να φέρει στο ξενοδοχείο περισσότερες κρατήσεις.
Η νέα ιστοσελίδα του Neikos Mediterraneo στη Χαλκιδική που σχεδιάσαμε στη Greatway έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένα ξενοδοχείο για να εισέλθει στον κόσμο των ηλεκτρονικών κρατήσεων και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία που διαθέτει για την προώθηση του καταλύματος στο διαδίκτυο.
Εντυπωσιακό σχεδιασμό που αναδεικνύει την αισθητική του ξενοδοχείου, φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση που προβάλουν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, άψογη λειτουργικότητα για να προσελκύσει τους δυνητικούς πελάτες. Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι το website είναι συμβατό με όλες τις συσκευές πλοήγησης (desktop, tablet, mobile), το οποίο ενισχύει τη δυναμική του SEO, και έχει υψηλές ταχύτητες για να μεγιστοποιήσει τις επισκέψεις και αυτές να μετατραπούν σε άμεσες κρατήσεις.

Η νέα ιστοσελίδα του σχεδιάσαμε έχει ενσωματωμένη αυτόνομη μηχανή κρατήσεων (Book Engine) επιτρέποντας στους επισκέπτες της, να μπορούν να κάνουν γρήγορα και εύκολα κράτηση για την διαμονή τους. Η ύπαρξη του booking engine είναι εμφανές σε όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας, προτρέποντας τον επισκέπτη να προχωρήσει σε online κράτηση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο του website.
Αυτή η λειτουργία είναι αδιαπραγμάτευτη σε όλα τα έργα ξενοδοχειακών ιστοσελίδων αναπτύσσει η Greatway καθώς δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να δέχεται κρατήσεις απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της, να εξυπηρετεί τους πελάτες της και να μη στηρίζεται σε τρίτες υπηρεσίες που την επιβαρύνουν με ετήσιες συνδρομές και επιπλέον κόστη.

Στο πλαίσιο ανάδειξης του Neikos Mediterraneo υλοποιήσαμε και το πλάνο βελτιστοποίησης του site στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων της Google, όταν οι χρήστες αναζητούν καταλύματα στη Χαλκιδική.

Προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση
➡ Ανάδειξη της επιχείρησης και των υπηρεσιών της
➡ Πολύγλωσσο
➡ Γρήγορο Online Booking
➡ Άρτια και αισθητική εκτέλεση

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να κάνουμε την ιστοσελίδα σας το καλύτερο κανάλι πωλήσεων για την επιχείρησή σας!