Κατασκευή Ιστοσελίδας | Ξενοδοχείο Kastro Maini

Το Κάστρο Μαϊνη είναι ένα φιλόξενο παραδοσιακό πέτρινο ξενοδοχείο στην Αρεόπολη. Βρίσκεται στην ιστορική καρδιά της χερσονήσου της Μάνης, περιτριγυρισμένο από καταπληκτικά τοπία και μοναδικά αξιοθέατα ιστορικής και φυσικής σημασίας. Το Ξενοδοχείο Κάστρο Μαϊνη είναι ένας μοναδικός προορισμός απόδρασης για ζευγάρια και ανθρώπους όλων των ηλικιών.

 

Συνδυάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές περιήγησης για το χρήστη, κατασκευάσαμε τη νέα ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, που ξεχωρίζει για τη χρηστικότητα και το design της, αποπνέοντας τη φιλοσοφία πολυτέλειας του ξενοδοχείου.

Με έμφαση στο περιεχόμενο, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη πληθώρα επιλογών, όπως ξεχωριστή σελίδα για το κάθε δωμάτιο και τις παροχές του, σελίδα για το εστιατόριο με αναλυτικές πληροφορίες, σελίδα με φωτογραφικό υλικό, blog με τα κοντινά αξιοθέατα καθώς και ειδική λειτουργία για αναζήτηση διαθεσιμότητας σε ημερομηνίες και online κράτηση.

Η ευχάριστη πρακτική χρήσης πιστοποιείται με την εύκολη περιήγηση σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας από κάθε τύπο συσκευής (desktop και mobile).