Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείο Χαλκιδική

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Core Hotel, είναι ένα μοντέρνα σχεδιασμένο συγκρότημα στην πευκόφυτη περιοχή του Πολύχρονου Χαλκιδικής που προσφέρει κομψά καταλύματα. Το Πολύχρονο, απλωμένο πάνω από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παραθεριστικά θέρετρα της Χαλκιδικής.

Κατ’ επέκταση στο online περιβάλλον, η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου έπρεπε να είναι σημείο αναφοράς για τους δυνητικούς πελάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Αναλύσαμε το προφίλ και τα βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης και προσαρμόσαμε την ιστοσελίδα στις ανάγκες της, ώστε να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά της σημεία.
Στόχος δεν είναι μόνο η περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, αλλά να βιώσει το αίσθημα εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού ώστε να κάνει κράτηση δωματίου και από ένας απλός επισκέπτης να μετατραπεί σε πελάτης.
Με μια ματιά, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να δει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα δωμάτια (τύπος δωματίου, φωτογραφίες), τις παροχές που προσφέρει το ξενοδοχείο και όλες τις προσφορές της εκάστοτε περιόδου.

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου έχει ευέλικτο σχεδιασμό (Responsive design) για να εμφανίζεται και να λειτουργεί άψογα σε όλους τους browsers και όλες τις συσκευές (PC, tablet, mobile).

Η ύπαρξη του booking engine είναι εμφανές σε όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας, προτρέποντας τον επισκέπτη να προχωρήσει σε online κράτηση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο του website.
Αυτή η λειτουργία είναι αδιαπραγμάτευτη σε όλα τα έργα ξενοδοχειακών ιστοσελίδων που αναπτύσσουμε στην Greatway καθώς δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να δέχεται κρατήσεις απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της, να εξυπηρετεί τους πελάτες της και να μη στηρίζεται σε τρίτες υπηρεσίες που την επιβαρύνουν με ετήσιες συνδρομές και επιπλέον κόστη.

Προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση

➡ Ανάδειξη της επιχείρησης και των υπηρεσιών της

➡ Γρήγορο Online Booking

➡ Άρτια και αισθητική εκτέλεση

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να κάνουμε την ιστοσελίδα σας το καλύτερο κανάλι πωλήσεων για την επιχείρησή σας!