Κατασκευή Ιστοσελίδας Ιατρού

Σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν ιατρικές πληροφορίες στο διαδίκτυο όλοι οι γιατροί πρέπει να έχουν online παρουσία ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η νέα ιστοσελίδα του γιατρού Χρίστου Μάλαμα – https://malamasorl.gr/ – που σχεδιάσαμε στη Greatway έχει πλεονεκτήματα που προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τις ιατρικές υπηρεσίες, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης για το ιατρείο.
Η νέα ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από σύγχρονη αισθητική, υψηλή λειτουργικότητα και ποιοτικό περιεχόμενο, για να αντανακλά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του ιατρείου. Εξασφαλίσαμε η ιατρική ιστοσελίδα να είναι συμβατή με σύγχρονα λειτουργικά πρότυπα και τεχνολογίες συμβατές με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, φιλικές προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης (site responsiveness).

Ο ιατρικός ιστότοπος https://malamasorl.gr/ σχεδιάστηκε μέσα από ένα πλάνο ολοκληρωμένων στρατηγικών κινήσεων που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ιατρού και είναι βασισμένο στην ειδικότητα και τις υπηρεσίες του. Τα βήματα για την επιτυχημένη προβολή ενός σύγχρονου επαγγελματία ιατρού μέσω της ιστοσελίδας του είναι:

Κατασκευή με σωστή δομή & λειτουργία
Σχεδίαση με άψογο design

Από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι η Google τοποθετεί σε υψηλές θέσεις τις ιστοσελίδες που προσφέρουν περιεχόμενο και λύσεις σε ανάγκες και προβλήματα που αναζητά ο κόσμος.
Με γνώμονα αυτόν τον κανόνα, η ιστοσελίδα https://malamasorl.gr/ έχει περιεχόμενο κατάλληλα δομημένο ώστε να εμφανίζεται ψηλά στη λίστα με τα αποτελέσματα που αφορούν τις υπηρεσίες του ιατρού και να διευκολύνει τον υποψήφιο ασθενή να πάρει εύκολα τις πληροφορίες που αναζητά.

Επιπλέον, στο site υπάρχει ειδική ενότητα ‘Νέων’ που δίνει τη δυνατότητα στον γιατρό να επικοινωνήσει άρθρα με σκοπό την ανάδειξη της ειδικότητάς του καθώς και χάρτης της Google που παρέχει στον ενδιαφερόμενο πληροφορίες για το πως θα επισκεφθεί το γραφείου του ιατρού.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

 

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να σας δείξουμε τις καλύτερες επιλογές για την επιχείρησή σας!