Κατασκευή Ιστοσελίδας | Εξαγωγική Επιχείρηση PanProd

Η οικογενειακή επιχείρηση PanProd-Παντελόπουλος Α.Ε., ιδρύθηκε στην Καλαμάτα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με κύριο αντικείμενο την τυποποίηση προϊόντων ελιάς. Τα προϊόντα της PanProd έχουν βραβευθεί για την ποιότητα, την γεύση και την συνολική τους παρουσία σε σημαντικούς διαγωνισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εξάγονται σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Σαουδική Αραβία και διατίθενται σε ποιοτικά καταστήματα τροφίμων ικανοποιώντας τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών καταναλωτών.
Τα τελευταία χρόνια τυποποιεί και προωθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό τις καλύτερες ποικιλίες από πατάτες και καρπούζια νέας σοδειάς που καλλιεργούνται στην Μεσσηνία και στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Λόγω της μεγάλης αγοράς στην οποία πρωταγωνιστεί η PanProd τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ήταν άμεση ανάγκη η σχεδίαση της εταιρικής της ιστοσελίδας, διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες για να εξυπηρετήσει τόσο το εγχώριο όσο και το παγκόσμιο κοινό της.
Το διαφορετικό εύρος των προϊόντων και η φιλοσοφία της επιχείρησης μας έδωσαν όλα τα στοιχεία για να δημιουργήσουμε τη λειτουργική και μοντέρνα ιστοσελίδα https://panprod.com/
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα έχουν ξεκάθαρη και σύγχρονη παρουσίαση με φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας καθώς και ενημερωτικά pdf για άμεσο download.

 

 

Απαλοί τόνοι, έξυπνα γραφικά, παραδοσιακές γραμμές και ιδιαίτερη φιλοσοφία. Καταφέραμε να συνδυάσουμε όλα αυτά τα στοιχεία για να προβάλλουμε αυτό ακριβώς που ήθελε η επιχείρηση – την υψηλή αισθητική της. Η πλοήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα https://panprod.com/ γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από το κομψό menu του και είναι εξαιρετικά λειτουργική σε χρήση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design του.

Η ιστοσελίδα ακολουθεί απόλυτα όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές τόσο όσον αφορά τη λειτουργικότητα και τη δομή της, όσο και στην εμφάνιση και τη βελτιστοποίηση SEO. Αυτή η βελτιστοποίηση μπορεί να οδηγήσει την ιστοσελίδα σε υψηλότερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα και να την καταστήσει μία από τις πρώτες επιλογές των χρηστών.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να σας δείξουμε τις καλύτερες επιλογές για την επιχείρησή σας!