Κατασκευή Ιστοσελίδας Ενοικίασης Σκαφών

Η επιχείρηση Methoni Boat Rentals βρίσκεται στη Μεθώνη Μεσσηνίας και διαθέτει ολοκαίνουργια σκάφη, κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές πλοήγησης και πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η επιχείρηση εμπιστεύθηκε την Greatway για την κατασκευή της επαγγελματικής της ιστοσελίδας www.methoniboats.gr
Κύριος στόχος μας ήταν η προβολή των υπηρεσιών και του αριθμού σκαφών υψηλής ποιότητας που καλύπτουν οποιαδήποτε δραστηριότητα, από ρομαντικές αποδράσεις μέχρι ψάρεμα.

Κατασκευάστηκε με λειτουργίες που να ανταποκρίνονται και να εξυπηρετούν τους στόχους της επιχείρησης, να είναι εύχρηστη και λειτουργική για να προσελκύει πελάτες.
Η ιστοσελίδα έχει πολυγλωσσικό σύστημα και απευθύνεται τόσο σε Έλληνες όσο και σε ξένους τουρίστες. Η δυνατότητα της εύκολης online κράτησης είναι ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα που διαθέτει η ιστοσελίδα, καθώς μπορεί πλέον να λειτουργεί όλο το 24ωρο.

 

Η υλοποίηση της ιστοσελίδας έγινε με κριτήρια όπως η φιλικότητα προς τον επισκέπτη, η ταχύτητα, η υψηλή αισθητική και το πολυγλωσσικό σύστημα.
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενα, φωτογραφίες και video) επιλέχθηκαν για να αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης και να λειτουργήσει ως την κύρια πύλη εισόδου των δυνητικών πελατών για να της προσδώσει επιπλέον κύρος.

 

Παράλληλα, προβήκαμε σε διαδικασίες βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας ώστε να είναι φιλική προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης

  • στη δομή της
  • το περιεχόμενο
  • τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ταυτόχρονα με το SEO, ενεργοποιήθηκε αμέσως και η υπηρεσία διαφήμισης Google Ads που έχει σκοπό την άμεση προβολή της ιστοσελίδας επί πληρωμή στην αναζήτηση της Google.

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζεται στη Greatway, έχει πλεονεκτήματα:

  • έχει καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly)
  • υλοποιείται με σωστή δομή & λειτουργία
  • σχεδιάζεται με άψογο design

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας της επιχείρησής σας.