Κατασκευή Ιστοσελίδας | Ελαιόλαδο ΛΙΟΚΑΡΠΟΣ

Το ελαιόλαδο «ΛΙΟΚΑΡΠΟΣ» παράγεται από την 5η γενιά μιας επαρχιακής αγροτικής οικογένειας, ακολουθώντας την καλλιέργεια και την συγκομιδή της ελιάς από γενιά προς γενιά, διατηρώντας τις απολαύσεις της Κορωνέικης ποικιλίας.
Ο στόχος τους ένας: να παντρέψουν την παράδοση με την γαστρονομία, δημιουργώντας ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που δε χωρά διακρίσεις και μπορούν να γευτούν όλοι σε κάθε τραπέζι της γης!

 

Αυτός ο μικρός θησαυρός, ανώτατης ποιότητας με υψηλή διατροφική αξία, έτοιμος να σταθεί σε οποιαδήποτε γαστρονομική κουζίνα, συλλέγεται και ελαιοποιείται στις εγκαταστάσεις της οικογενειακής επιχείρησης, νότια της Μεσσηνίας, στη Φοινικούντα.

Ο στόχος μας ήταν να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα https://liokarpos.gr/ για να καταστήσουμε γνωστό το ελαιόλαδο «ΛΙΟΚΑΡΠΟΣ και τα προϊόντα. Για να διασφαλίσουμε την παρουσία του κάθε προϊόντος ως πρωταγωνιστή, ο χρωματικός συνδυασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και λιτός και σε απόλυτη αρμονία με την προϊοντική ταυτότητα του ελαιολάδου.
Χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική με όλες τις συσκευές, desktop, mobile και tablet, ενώ παράλληλα διαθέτει ελκυστική εμφάνιση και εύκολη πλοήγηση προκειμένου ο επισκέπτης να νιώσει ευχάριστα. Το https://liokarpos.gr/ είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, σε ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά για να καλύψει τις ανάγκες πληροφόρησης και των ξένων επισκεπτών.

Επιπλέον, στο site υπάρχει ειδική ενότητα «Νέων» που δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να επικοινωνήσει άρθρα με σκοπό την ανάδειξη του ελαιολάδου καθώς και χάρτης που παρέχει στον ενδιαφερόμενο πληροφορίες για το που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις.

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζεται στη Greatway, έχει πλεονεκτήματα:

– έχει καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly), και εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων της Google, χωρίς διαφημιστική επένδυση
– υλοποιείται με σωστή δομή & λειτουργία
– σχεδιάζεται με άψογο design

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας της επιχείρησής σας.