Κατασκευή Ιστοσελίδας Ταξιδιωτικου γραφείου

Η Somewhere We Know είναι μια ελληνική εταιρεία διοργάνωσης πολιτιστικών ταξιδιών με γραφεία στην Αθήνα και εξειδικεύεται σε ιδιαίτερα ταξίδια πολιτισμού και εμπειριών στις περιοχές της Πελοποννήσου, της Ηπείρου και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Η Somewhere We Know δημιουργεί ιδιαίτερα ταξίδια πολιτισμού & περιήγησης, γαστρονομικές εμπειρίες, περιπατητικές εξορμήσεις βοηθώντας κάθε ταξιδιώτη να γνωρίσει την ιστορία, τον πολιτισμό και τη φύση της Ελλάδας.

Η εταιρεία εμπιστεύθηκε την Greatway για να προβάλει το πλήθος των υπηρεσιών, των σημείων που εξυπηρετεί τους πελάτες της και του συστήματος online booking μέσω μιας μοντέρνας ιστοσελίδας.
Η ιστοσελίδα που αναπτύξαμε https://somewhereweknow.com/, προσφέρει στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία χρήσης στην οποία μπορεί να περιηγηθεί από οποιαδήποτε συσκευή και με απλά και γρήγορα βήματα να δηλώσει ενδιαφέρον για κάποια από τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Μέσω μιας φόρμας ενδιαφέροντος που συμπληρώνει ο δυνητικός πελάτης, η εταιρεία λαμβάνει πληροφορίες για τις ταξιδιωτικές του επιθυμίες και του προτείνει προσωποποιημένες εκδρομές βασισμένες  στις δικές του ανάγκες! Η απλότητα στη σχεδίαση είναι το κυρίαρχο στοιχείο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας καθώς στόχος είναι να αναδείξουμε τις υπηρεσίες και να δημιουργήσουμε το path προς το οποίο ο επισκέπτης θα οργανώσει την εκδρομή του μέσω του https://somewhereweknow.com/

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζεται στη Greatway, έχει πλεονεκτήματα:

➡ έχει καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly), και εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων της Google, χωρίς διαφημιστική επένδυση
➡ υλοποιείται με σωστή δομή & λειτουργία
➡ σχεδιάζεται με άψογο design

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να κάνουμε την ιστοσελίδα σας το καλύτερο κανάλι πωλήσεων για την επιχείρησή σας!