Προώθηση Ιστοσελίδας Οφθαλμιατρου Καλαμάτα

Στόχος μιας ιστοσελίδας ιατρού είναι η ενημέρωση του κοινού, με σεβασμό στους ασθενείς του. Η ιστοσελίδα θα πρέπει να προσδίδει αξιοπιστία, να προσφέρει γνώση και να γίνει μια δίοδος νέων ασθενών.

Στη Greatway, γνωρίζοντας σε βάθος τις ανάγκες των ιατρικών sites, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα του Κέντρου Οφθαλμού www.eye-center.gr, με κέντρο την Καλαμάτα. Οι λύσεις που παρείχαμε βοήθησαν το Κέντρο Οφθαλμού να αναδείξει τις ιατρικές του υπηρεσίες, να ενισχύσει το προφίλ του και να ξεχωρίσει σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η προβολή της ιστοσελίδας προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης και τύπο συσκευής (responsive design) προκειμένου να διευκολύνει τους ασθενείς να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες του ιατρού. Πλέον, οι ασθενείς θέλουν να ενημερωθούν για τον ιατρό που θα επιλέξουν, να τον δουν και να διαβάσουν το βιογραφικό του, γι’ αυτό η πληροφόρηση που παρέχει το www.eye-center.gr είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο που ενημερώνει για τις θεραπείες που υποστηρίζει ο ιατρός.

Ενσωματώσαμε ένα πλήρως αυτόνομο σύστημα προγραμματισμού επισκέψεων, ευέλικτο και ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Κέντρου Οφθαλμού, για την εξυπηρέτηση των ασθενών και την αποσύνδεση από τρίτες υπηρεσίες (marketplaces) που επιβαρύνουν τον ιατρό με ετήσιες συνδρομές.

Βελτιστοποιήσαμε τη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εφαρμόζωντας τεχνικές SEO ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και να κατατάσσεται υψηλά στις θέσεις της πρώτης σελίδας της Google, χωρίς να απαιτείται διαφημιστική επένδυση. Πετύχαμε αύξηση της αναγνωρισιμότητας του Κέντρου Οφθαλμού, καθιστώντας το άμεση πηγή επικοινωνίας με τους ασθενείς του.

 

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

 

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να σας δείξουμε τις καλύτερες επιλογές για την επιχείρησή σας.

 

GreatWay

Ευριπίδου 29, Καλαμάτα

2721083069

https://greatway.gr/