Μεταφορά Joomla σε WordPress | Ypodomes.com

Η GreatWay ανασχεδίασε και ανακατασκεύασε το ypodomes.com , τo Νo 1 ενημερωτικό portal στο ελληνικό internet για τις υποδομές και τα έργα στην Ελλάδα.

Το ypodomes.com είναι σήμερα ένα σύγχρονο portal, το μεγαλύτερο στο χώρο του, το οποίο προσφέρει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από την επικαιρότητα και τους τομείς των υποδομών, των μεταφορών και των επενδύσεων.

Η έμπειρη ομάδα των συντακτών, με πλήρη γνώση της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας, με ανεξάντλητες πηγές πληροφοριών και η αντικειμενική και ψύχραιμη ενημέρωση έχοουν φέρει το ypodomes.com ως πιο πλέον αξιόπιστο εργαλείο ενημέρωσης στον τεχνικό και μεταφορικό κλάδο.

 

 Στόχος της ομάδας του ypodomes.com ήταν η δημιουργία ενός μοντέρνου αισθητικά οικονομικού portal που να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο πλούσιο και εξειδικευμένο περιεχόμενό του, ώστε να αποτελέσει το νούμερο ένα διαδικτυακό προορισμό για θέματα που αφορούν την e-νημέρωση στον τεχνικό και μεταφορικό κλάδο.

Γι’ αυτό προχωρήσαμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός εύχρηστου και λειτουργικού website, το οποίο έκανε δυναμική είσοδο στη σφαίρα της ενημέρωσης από τις αρχές Ιουλίου!

Το ypodomes είναι ίσως το μοναδικό τεχνικό-οικονομικό portal στην Ελλάδα που παρέχει στους επισκέπτες του πλήρη ενημέρωση για την Ελλάδα στους τομείς που προαναφέρθηκαν παραπάνω.

 Για να ενισχύσουμε την εμπειρία του χρήστη χρησιμοποιήσαμε την αισθητική του wordpress. Με αυτόν τον τρόπο προβάλλαμε το πλούσιο περιεχόμενο του portal με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας την πλοήγηση ακόμα πιο εύκολη και δίνοντας μια πιο συμμαζευμένη πρώτη εικόνα στην αρχική σελίδα.

Ακόμα η χρήση μεγάλων εικόνων και τίτλων βοηθά το χρήστη να εντοπίσει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει και να μεταφερθεί σε αυτό εύκολα και γρήγορα, ενώ το ευδιάκριτο κεντρικό menu βοηθά στην κατηγοριοποίηση του περιεχομένου και στην εύκολη πρόσβαση σε αυτό.

Συνεχίζοντας με το user experience, φροντίσαμε έτσι ώστε το portal να είναι responsive για να μπορεί ο κάθε χρήστης να έχει παρόμοια εμπειρία από οποιαδήποτε συσκευή και αν επιλέξει. Επίσης, το site διαθέτει και media gallery με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό όπως videos, φωτογραφίες κλπ.

Μεταφορά Joomla σε WordPress

Πολλοί χρήστες του ίντερνετ χρησιμοποιούν Joomla για να διαχειρίζονται και να ενημερώνουν την ιστοσελίδα τους. Ενώ το Joomla είναι μία καλή πλατφόρμα CMS (Content Management System) σίγουρα δεν είναι κατάλληλη για όλους.

Ίσως και εσύ είσαι ένα από αυτούς που αποφάσισαν να μεταφέρουν την ιστοσελίδα τους από το Joomla σε WordPress.  Άκουσες από φίλους σου το πόσο εύκολο σε χρήση είναι το WordPress. Όπως και θέλεις να δοκιμάσεις την ευκολία των Plugins & Themes. Αν λοιπόν θέλεις να μεταφέρεις την ιστοσελίδα σου από Joomla σε WordPress, τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο.