Η Greatway στην eCommerce Expo

ecommerce expo 1

Με μεγάλη μας χαρά, επισκεφτήκαμε την έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο και την Κυριακή, 23 και 24 Νοεμβρίου.

Η eCommerce Expo είναι η πιο σημαντική διοργάνωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την ψηφιακή διαφήμιση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ εταιρειών που ειδικεύονται στις υπηρεσίες παρουσίας και προβολής στο internet και επιχειρήσεων που είτε πωλούν ηλεκτρονικά (ηλεκτρονικά καταστήματα) είτε διαφημίζονται στο internet. Διεθνείς προσωπικότητες, κυβερνητικά & θεσμικά στελέχη και διακεκριμένοι ομιλητές, παρουσίασαν όλες τις εξελίξεις στο παγκόσμιο Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες της έκθεσης, να συμμετάσχουμε στo Digital Agencies Roundtable, την κλειστή εκδήλωση μόνο για στελέχη και ιδιοκτήτες digital agencies, στο οποίο οι ηγέτες του κλάδου συζήτησαν τα ζητήματα που απασχολούν το συγκεκριμένο χώρο, τις τάσεις και τις προοπτικές τού κλάδου.

Συζητήσαμε και ανταλλάξαμε ιδέες, παρακολουθήσαμε πετυχημένα case studies και παραδείγματα, διευρύναμε ακόμα περισσότερο τις γνώσεις μας και εμβαθύναμε στις καλύτερες πρακτικές ψηφιακής επικοινωνίας προς όφελος των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί σας για να χαράξουμε τη digital στρατηγική της επιχείρησής σας, στοχεύοντας στην απόδοση και την κερδοφορία της https://greatway.gr/kalamata/