Google Ads

Άμεση κινητικότητα στη σελίδα σας, κατασκευασμένη για ενέργειες χρηστών.

Powerful, performance-based PPC agency

Ένας προσεκτικός συνδυασμός δημιουργικότητας και επιστήμης

Ο διαδικτυακός ανταγωνισμός είναι πιο δύσκολος από ποτέ. Μόνο η στοχευμένη κίνηση προσελκύει τους σωστούς πελάτες σε οποιοδήποτε στάδιο του κύκλου αγορών. Φανταστείτε να φτάσετε ακριβώς στον πελάτη σας, όταν αναζητά το ακριβές προϊόν σας. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε μπροστά στα μάτια των πελατών σας με ένα προσαρμοσμένο μήνυμα, προσελκύοντάς τους να επισκεφτούν το siteσας, από το οποίο απέχουν μόλις μερικά κλικ.

Αυτή είναι η διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ (PPC). Η προβολή, δηλαδή, μιας στοχευμένης διαφήμισης στους πιθανούς πελάτες σας ακριβώς τη στιγμή που κάνουν μια αναζήτηση.

Η δημιουργία κατάλληλης επισκεψιμότητας είναι πολύ πιο βαθιά από τη δημιουργία μερικών διαφημίσεων και την επιλογή μιας χούφτας λέξεων-κλειδιών. Περιλαμβάνει σε βάθος έρευνα, δοκιμές, προσαρμογή, τελειοποίηση και κλιμάκωση. Η ομάδα μας που ασχολείται με το PPC,ακολουθεί διαδικασίες με αποδεδειγμένη επιτυχία.

Πώς λειτουργεί η διαφήμιση PPC;

Οι διαφημίσεις αναζήτησης επί πληρωμή βρίσκονται ανάμεσα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σε πλατφόρμες διαφημίσεων, όπως το Google, το Bing ή το Yahoo και ορισμένες μπορούν ακόμη και να εμφανίζονται στους ιστότοπους συνεργατών τους, ανάλογα με τους τύπους διαφημίσεων που προβάλλετε.

Η βάση της διαφήμισης PPC ξεκινά με τη δημιουργία διαφημίσεων για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και την ανάπτυξη μιας στρατηγικής προσφοράς για τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας. Μετά τη ρύθμιση, τον έλεγχο και τη ζωντανή μετάδοση, οι διαφημίσεις σας θα εισέλθουν σε δημοπρασία για να αντιπαρατεθούν σε άλλους διαφημιστές στο χώρο που αναζητούν τις ίδιες λέξεις-κλειδιά. Στη συνέχεια, αυτή η δημοπρασία θα καθορίσει τη θέση των διαφημίσεων στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης και πληρώνετε μόνο, όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Με μια αποτελεσματική στρατηγική PPC, οι επιχειρήσεις μπορούν να κερδίζουν σταθερά μία από τις κορυφαίες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης και να βλέπουν περισσότερες ενέργειες από χρήστες που είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Η διαδικασία διαφήμισης pay-per-click μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά έχει και αρκετό κόστος. Οπότε είναι σημαντικό να βρείτε κάποιον ο οποίος χειρίζεται τα κατάλληλα εργαλεία και γνωρίζει πώς να φέρει σε μια επιχείρηση μεγάλα κέρδη, ώστε να είναι διαχειρίσιμο και το κόστος αυτού του είδους των διαφημίσεων.

Search-Results

Ένας ισχυρός συνεργάτης

Ως εταιρεία, είμαστε αναγνωρισμένοι για τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα που προσφέρουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για τους πελάτες μας να αναπτυχθούν και να επιτύχουν μέσω της ενεργής διαχείρισης των Google Ads.

Γνωρίζουμε τις διαφημιστικές πρακτικές και τα πρότυπα της Google, «σαν την παλάμη μας» και οι έμπειροι ειδικοί μας στις PPC διαφημίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν με τις διαφημιστικές σας καμπάνιες, είτε είστε νέος στο PPC είτε χρειάζεστε βοήθεια, για να βελτιώσετε την εκάστοτε καμπάνια σας.

Γιατί Pay-Per-Click;

0%
όλων των χρηστών του Διαδικτύου αναζητούν στο Google (NetMarketshare)
0%
των ατόμων κάνουν κλικ στις διαφημίσεις Google, όταν ψωνίζουν στο διαδίκτυο
0%
των επισκεπτών μέσω PPC είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από ότι οι οργανικοί επισκέπτες

Πλατφόρμες αναζήτησης επί πληρωμή

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες πληρωμένης αναζήτησης

Google-Ads-Icon

Google Ads

Τα Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές διαφήμισης PPC σε πολλούς κλάδους. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο με περισσότερες από 3,5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις ημερησίως.

Η ομάδα μας γνωρίζει καλά τη διαχείριση των Google Ads και αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε στρατηγικές σχεδιασμένες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης.

  • Εκτεταμένη εμβέλεια
  • Εύκολος κατανοητός πίνακας ελέγχου
  • Πιστοποιημένη ομάδα Google Ads
Microsoft-Icon

Διαφημίσεις της Microsoft

Τα Microsoft Ads (πρώην Bing PPC Ads) είναι αυτα που θα βρείτε στο Bing, το Yahoo, το DuckDuckGo και την AOL, κορυφαίες μηχανές αναζήτησης της Microsoft. Με περισσότερες από 14 δισεκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις, το Microsoft Advertising προσφέρει μια εντυπωσιακή δυνητική εμβέλεια που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν μια νέα αγορά.

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε το καλύτερο διαφημιστικό σχέδιο για την επιχείρησή σας μέσω της στρατηγικής διαχείρισης διαφημίσεων.

  • Χαμηλός ανταγωνισμός
  • Προσεγγίστε διαφορετικά δημογραφικά στοιχεία
  • Ειδικοί της Microsoft Advertising

Μια διαδικασία PPC που κάνει κλικ

Με 20+ χρόνια δραστηριότητας, η ομάδα μας μπόρεσε να αναπτύξει μια αποδεδειγμένη διαδικασία PPC που εστιάζει στην ανάπτυξη και την απόδοση διαφημιστικής δαπάνης (ROAS). Οι επεκτάσιμες λύσεις μας χρησιμοποιούν μια πλήρη σειρά μορφών πληρωμένης διαφήμισης, για να φέρουν την επιχείρησή σας μπροστά σε υποψήφιους πελάτες σχεδόν αμέσως. Μέσω της σωστής βελτιστοποίησης καμπάνιας και της ενεργής διαχείρισης, προσπαθούμε να αποκτήσουμε αποτελεσματική προβολή για στοχευμένες λέξεις-κλειδιά και να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες Διαχείρισης PPC

Η διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ σάς επιτρέπει να αγοράζετε κορυφαίες θέσεις για σχετικές λέξεις-κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης και στους ιστότοπους συνεργατών τους. Με διαφορετικές μορφές διαφήμισης PPC μπορείτε να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας με πολλούς τρόπους. Οι υπηρεσίες διαχείρισηςPPC σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε μια πλήρη σειρά μορφών διαφήμισης επί πληρωμή που προσφέρουν άμεση επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Responsive Search Ads (RSAs)

Αυτές οι διαφημίσεις που βασίζονται σε κείμενο, εμφανίζονται σε μια αναζήτηση Google πάνω από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Οι διαφημίσεις αναζήτησης παρέχουν στους καταναλωτές ένα απόσπασμα πληροφοριών σχετικά με την επιχείρησή σας, καθώς και έναν σύνδεσμο, για να σας καλέσουν σε κινητές συσκευές.

Responsive
Κατασκευή Eshop

Shopping Ads

Οι διαφημίσεις Αγορών Google που εμφανίζονται πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης περιλαμβάνουν εικόνες προϊόντων, τιμές και πληροφορίες καταστήματος.

Διαφημίσεις προβολής

Οι οπτικές διαφημίσεις που προβάλλονται στο Δίκτυο εμφάνισης Google, οι διαφημίσεις προβολής, μπορούν να έχουν τη μορφή κειμένου, εικόνας, βίντεο και εμπλουτισμένων μέσων. Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια ιστότοποι αποτελούν μέρος του Δικτύου εμφάνισης Google, όλοι έχουν θέσεις σε αυτούς που μπορούν να εμφανιστούν οι διαφημίσεις προβολής.

Για παράδειγμα: η διαφήμισή σας προβολής μπορεί να εμφανίζεται ανάμεσα σε παραγράφους σε ένα διαδικτυακό άρθρο ειδήσεων, στη δεξιά πλευρά ενός τμήματος κειμένου σε ένα ιστολόγιο ή σε μια γραμμή στο κάτω μέρος μιας δημοφιλής εφαρμογής για κινητά.

Marketing
Email

Διαφημίσεις επαναληπτικού μάρκετινγκ

Έχετε επισκεφθεί ποτέ έναν ιστότοπο, ενώ σκέφτεστε να αγοράσετε ένα προϊόν ή για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για μια υπηρεσία, μόνο για να σας ακολουθήσει στο διαδίκτυο, από μηχανές αναζήτησης, άρθρα ειδήσεων, έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις επόμενες εβδομάδες; Οι διαφημίσεις που είδατε είναι διαφημίσεις επαναληπτικού μάρκετινγκ και μπορείτε επίσης να τις δημιουργήσετε για την επιχείρηση ή το brandσας.

Καταχωρίσεις τοπικών υπηρεσιών

Οι διαφημίσεις Τοπικών υπηρεσιών έχουν σχεδιαστεί, για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες απευθείας από την Google, συνδέοντας την επιχείρησή σας με άτομα που αναζητούν τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Αυτός ο τύπος καμπάνιας PPC θα σας επιτρέψει να εμφανιστείτε σε άτομα που αναζητούν ενεργά στην καθορισμένη περιοχή εξυπηρέτησης και θα προτρέψουν τους πελάτες να σας καλέσουν ή να σας στείλουν μήνυμα απευθείας από τη διαφήμιση.

Mobile Marketing

PPC vs. SEO

Αν και τα δύο αυτά κανάλια μάρκετινγκ επικεντρώνονται στην απόκτηση τοποθέτησης στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης και στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, είναι δύο πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις σε μια πολύ μεγαλύτερη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, πρόκειται να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τις μηχανές αναζήτησης, έτοιμοι να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας για να ανταποκριθείτε σε νέες προκλήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ολοκληρωμένες υπηρεσίεςμας SEO συνδυάζουν σε βάθος έρευνα με συνεχή ανάλυση και τελειοποίηση, για να προσφέρουν αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Το να έχετε μια από τις πρώτες θέσεις της σελίδας στα αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης δείχνει τόσο την εξουσία όσο και την αξιοπιστία σας στον κλάδο. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν μήνες (ή περισσότεροι) για να δούμε σημαντικά αποτελέσματα, καθώς τα πάντα εξαρτώνται από τον αλγόριθμο αναζήτησης.

Έτσι, ενώ το SEO εστιάζει περισσότερο στο μακροπρόθεσμο παιχνίδι, το PPC έχει κατασκευαστεί για περισσότερες «γρήγορες νίκες».

Η διαφήμιση PPC μπορεί να αρχίσει να αποδίδει αποτελέσματα σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της καμπάνιας σας. Αυτές οι υπερ-στοχευμένες διαφημίσεις σάς επιτρέπουν να επιλέξετε τον προϋπολογισμό, το κοινό και τις λέξεις-κλειδιά σας, για να εξασφαλίσετε μια κορυφαία θέση στις σελίδες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρησή σας.

Το SEO και το PPC συνεργάζονται χέρι-χέρι για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία για την επιχείρησή σας και να κυριαρχήσετε στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Αυτά τα κανάλια αποτελούν ζωτικά μέρη της στρατηγικής σας για το ψηφιακό μάρκετινγκ και τα δύο εργάζονται προς τον ίδιο στόχο της ψηφιακής ανάπτυξης.

Δεν νομίζετε ότι η διαφήμιση PPC είναι για εσάς;

Εάν η επιχείρησή σας δυσκολεύεται να κερδίσει έδαφος στην αγορά, θέλει να επεκταθεί ή να βελτιώσει την ανάπτυξη φέτος – το σωστό PPC μπορεί να το πραγματοποιήσει. Όταν η διαφήμιση PPC είναι σε εξέλιξη και εκτελείται σωστά, η επιχείρησή σας έχει θετική απόδοση επένδυσης.

Συνεχής βελτίωση, τακτική συντήρηση, όλα αυτά παραμένοντας στην κορυφή του ανταγωνιστικού σας τοπίου. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους, η αποτελεσματική διαχείριση PPC κατανοεί τον κλάδο σας. Αυτό σημαίνει ότι οι έμπειροι συνεργάτες μας ειδικοί στο PPC συνεργάζονται μαζί σας, για να κατανοήσουν τον κλάδο σας και τον τρόπο με τον οποίο αναζητούν οι πελάτες σας, έτσι ώστε να προσφέρουν τις πιο στοχευμένες διαφημίσεις με τον δικό σας τρόπο.

Email

Επιλογές Στρατηγικής

Με διαθέσιμες διαφημίσεις αναζήτησης, αγορών, προβολής και επαναληπτικού μάρκετινγκ, υπάρχει μια ποικιλία λύσεων για την παράδοση του σωστού μηνύματος για την επιχείρησή σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Καθορισμένη εμφάνιση

Είτε είστε μικρό, τοπικό κατάστημα είτε παγκόσμια επωνυμία, οι επιλογές στόχευσης σάς επιτρέπουν να επιλέξετε ακριβώς πού θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.

Checkout

Ελεγχόμενος προϋπολογισμός

Με τα GoogleAds, μπορείτε να επιλέξετε τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και να τον αυξήσετε ή να τον μειώσετε όπως απαιτείται.

Ecommerce

Αυξημένη Έκθεση

Οι διαφημίσεις PPC εμφανίζονται πάνω από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, βάζοντάς σας στην κορυφή της σελίδας αναζήτησης (και στην κορυφή του μυαλού των ερευνητών).

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

...και αν θέλετε να επεκτείνετε εμφάνισή σας

Κρατήστε τα πειράματα μακριά από τη διαφήμιση στα δίκτυα