Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στη φαρέτρα μιας επιχείρησης που εμπορεύεται τα προϊόντα της online είναι να διαθέτει ένα eshop. Δυστυχώς όμως δε χρειάζεται μόνο αυτό. Χρειάζεται και μια πετυχημένη στρατηγική σχεδιασμού eshop που θα έχει τις πωλήσεις της επιχείρησης σε πρώτο πλάνο και θα συμβάλλει σημαντικά στην απόδοσή της.

Η Greatway, αυτό το γνωρίζει σε βάθος και μπορεί να δημιουργήσει ένα eshop που να λειτουργεί αποτελεσματικά για την επιχείρησή σας. Όταν επιλέγετε τη Greatway για την κατασκευη eshop , αποκτάτε κάτι περισσότερο από μια ομάδα με εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Αποκτάτε έναν σύμβουλο στον τρόπο βελτίωσης της επισκεψιμότητας του eshop σας, την αύξηση των πωλήσεων και την επίτευξη καλύτερης απόδοσης της επένδυσής σας από τους ειδικούς μας στο Digital Marketing. Δε δημιουργούμε απλώς eshops, παρέχουμε αποτελέσματα με υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην αύξηση των εσόδων σας.

Δημιουργώντας ένα eshop έχετε περισσότερες δυνατότητες να μεγαλώσετε τη βάση των πελατών σας τόσο σε τοπική όσο και σε πανελλαδική (ή και διεθνή) αγορά. Μια μικρή επιχείρηση με ένα καλό eshop μπορεί να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά στο διαδίκτυο τις μεγάλες μάρκες. Η Greatway προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής eshop και μπορεί να σας βοηθήσει με την προώθησή του, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο.

Κατασκευή eshop

Γιατί να δημιουργήσετε eshop για την επιχείρησή σας – Τα πλεονεκτήματα
 • Στο διαδίκτυο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μπορούν να διαφημίζονται και να πωλούνται σε δυνητικούς πελάτες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά απευθυνόμενοι σε πολύγλωσσο και πολυπολιτισμικό κοινό.
 • Η διαφήμιση στο διαδίκτυο παραμένει ένας οικονομικός τρόπος σε σχέση με τις παραδοσιακές μορφές διαφήμισης.
 • Ένα eshop δε δεσμεύεται από περιορισμούς χρόνου, αλλά προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες καθιστώντας το πιο βολικό για τους πελάτες να το επισκέπτονται.
 • Τα προϊόντα μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σωστά και να εμφανίζονται αποτελεσματικά σε ένα eshop. Οι εικόνες και τα βίντεο προσφέρουν στους επισκέπτες σας πρακτική εμπειρία, η οποία μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με αξιολογήσεις και κριτικές.
 • Προσιτό και οικονομικό: Το κόστος για τη δημιουργία ενός eshop είναι αμελητέο σε σύγκριση με το κόστος κατασκευής ενός φυσικού καταστήματος.
 • Η πώληση των προϊόντων σας μέσω διαδικτύου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Ένα επιτυχημένο eshop βασίζεται πάνω σε δύο άξονες: λειτουργικό σχεδιασμό και ελκυστικό περιεχόμενο. Σε 24ωρη βάση, οι επισκέπτες σας θέλουν να μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται σε δευτερόλεπτα.

Κατασκευή eshop
Κατασκευή eshop

 

Πιστεύουμε ότι ένα eshop είναι εξίσου σημαντικό με το φυσικό σας κατάστημα
Αν θέλετε να δημιουργήσετε το καλύτερο eshop, θα πρέπει να το εμπιστευτείτε στους καλύτερους!

 

Όταν ένας δυνητικός πελάτης επισκέπτεται το eshop σας για πρώτη φορά, θα πρέπει να του δημιουργηθεί μια θετική εντύπωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό ο σχεδιασμός του eshop σας να είναι καθαρός και φιλικός προς τον επισκέπτη ώστε να τον παρακινεί να προβεί στην επιθυμητή ενέργεια: σε αγορά.

Η κατασκευή ενός eshop δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί δημιουργικότητα, κατανόηση των επιχειρηματικών αναγκών σας, πολλές προσπάθειες και επικοινωνία. Στη Greatway πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί πίσω από την επιτυχία οποιουδήποτε έργου κατασκευής ιστοσελίδας και συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα σας για να διασφαλίσουμε ότι το eshop σας θα είναι επικερδές.

Φροντίζουμε να παρέχουμε στους επισκέπτες σας την καλύτερη εμπειρία περιήγησης στο eshop για οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν.

Πως; Κατασκευάζουμε Responsive eshops που αποδίδουν τέλεια σε όλες τις συσκευές – υπολογιστές, laptops, κινητά και tablet.

Όταν ο επισκέπτης έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, έχετε πολύ λίγο χρόνο, μόλις 7 δευτερόλεπτα να τον πείσετε ότι έχετε αυτό που ψάχνει και να γίνει πελάτης σας. Στη Greatway φροντίζουμε ώστε η δημιουργία του eshop σας να έχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ δημιουργικότητας και φιλικών λειτουργιών προς τον επισκέπτη.

Με όλες τις τεχνικές μας δεξιότητες και την πολυετή πείρα μας στη δημιουργία eshop, εργαζόμαστε για να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη απόδοση της επένδυσής τους στο διαδίκτυο.

 

Σχεδιάζουμε eshops που είναι μηχανές πωλήσεων

 

Στη Greatway κάθε eshop έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνδυάζουμε τις ανάγκες των πελατών μας με το δημιουργικό μας όραμα, παράγοντας εξαιρετικά eshops που μετατρέπουν τον επισκέπτη σε πελάτη.

Όποια και αν είναι η υπάρχουσα κατάσταση του eshop σας και οι στόχοι που έχετε θέσει, θα είστε ένα βήμα πιο κοντά για να τους πραγματοποιήσετε, με τη βοήθειά μας.

Πώς δημιουργούμε πετυχημένα eshop με πωλήσεις;

Εάν αναζητάτε συνεργάτη για την κατασκευή του eshop σας, που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας και σας βοηθά να “δείτε” νέες ευκαιρίες, δείτε πως δουλεύουμε:

Δουλεύουμε, έχοντας στόχο τις πωλήσεις σας

Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σχεδιάζουμε, έχουν ένα στόχο. Να οδηγήσουν τον τελικό καταναλωτή στο ταμείο. Παρέχουμε όλη την πληροφορία που απαιτείται για να επιλέξει το προϊόν και να συνεχίσει το δρόμο του προς το ταμείο, ανεμπόδιστα και με απόλυτη ασφάλεια.

Σχεδιάζουμε, για να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας

Όσο περισσότερα εμπόδια υπάρχουν μεταξύ ενός πελάτη και του ηλεκτρονικού ταμείου, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να ολοκληρώσει την αγορά στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εσείς μπορεί να μην γνωρίζετε ποια είναι αυτά τα εμπόδια, αλλά εμείς έχουμε την εμπειρία να εφαρμόσουμε όλες τις λειτουργικές επιλογές που θα φέρουν την καλύτερη απόδοση σε εσάς και να μετατρέψουμε την επίσκεψη σε πώληση. Σχεδιάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την ευκολία του χρήστη σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς μέχρι το τελικό check out.

Χτίζουμε σε γερές βάσεις

 • Βεβαιώνουμε σε κάθε κατασκευή eshop, πως η φιλοξενία του είναι σε αξιόπιστο και γρήγορο server και σας δίνει τη σιγουριά ότι το eshop σας θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Υλοποιούμε όλους τους τρόπους πληρωμής που εσείς θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας, εξασφαλίζοντας ότι δε θα χάσετε κανέναν υποψήφιο πελάτη λόγω των τρόπων πληρωμής.
 • Υποστηρίζουμε αυτόματους τρόπους υπολογισμού μεταφορικών και αποστολών των προϊόντων σας βάσει κριτηρίων που θέτετε (π.χ. μπορεί να έχετε διαφορετικά μεταφορικά κόστη για διαφορετικούς νομούς, πόλεις ή για διαφορετικά ποσά)
 • Χρησιμοποιούμε εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον για να ενημερώνετε οι ίδιοι το απόθεμα των προϊόντων σας, τις περιγραφές και τις φωτογραφίες και να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
Κατασκευή eshop
Κατασκευή eshop

 

Πως δουλεύουμε

 • Η αμοιβαία συνεργασία ξεκινά με μια προσωπική συνάντηση
 • Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας και τους στόχους σας σχετικά με το e-shop και θα συγκεντρώσουμε το απαραίτητο υλικό
 • Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε το e-shop σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί
 • Ελέγχουμε το e-shop, διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του από όλες τις συσκευές
 • Σας εκπαιδεύουμε στο σύστημα διαχείρισης
 • Το e-shop σας είναι έτοιμο!

Εάν έχετε ήδη eshop, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να αυξήσουμε την απόδοσή του. Θα εξετάσουμε λεπτομερώς τη διαδικτυακή σας επιχείρηση και το κοινό-στόχο της, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια χαρτογράφηση για τη βελτιστοποίησή της. Γνωρίζοντας ακόμα καλύτερα την επιχείρησή σας σε βάθος, θα εκπονήσουμε την τέλεια στρατηγική για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα online.

Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα Eshop = Περισσότεροι πελάτες = €€€

Μια κρίσιμη πτυχή της κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι μόνο να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες, αλλά να μετατρέψετε αυτούς τους επισκέπτες σε πελάτες. Η Greatway θα σχεδιάσει μια σωστή αρχιτεκτονική για το eshop σας ώστε οι επισκέπτες να γίνουν καταναλωτές. Με την αποστολή κατάλληλης και στοχευμένης επισκεψιμότητας στο eshop σας θα δείτε την απόδοση της επένδυσή σας.

Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας online και να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο χωρίς να επενδύσετε πολλά χρήματα;

 

Ζητήστε μας σήμερα προσφορά για κατασκευή eshop!

 

Οι πιο συχνές ερωτήσεις
 • Χρειάζομαι πραγματικά να επενδύσω σε ένα καλό σχεδιασμό πριν δημιουργήσω το eshop μου;
  Ένας από τους λόγους για τον οποίο τα περισσότερα eshops αποτυγχάνουν είναι η μη ειδίκευση στο καλό design. Όσοι έχουν τις πιθανότητες να πετύχουν, επενδύουν σε ένα σωστό σχεδιασμό πριν από την κατασκευή οποιουδήποτε eshop.
 • Χρειάζομαι βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης;
  Οι μηχανές αναζήτησης είναι το κύριο μέσο όπου οι χρήστες αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες. Η κατάταξη στην 1η σελίδα της Google για τα προϊόντα που παρέχετε είναι απαραίτητη και οικονομική.
 • Πως θα προωθήσω το eshop μου;
  Εάν έχετε ήδη eshop ή σκέφτεστε να αποκτήσετε, θα πρέπει να έχετε και μια ολοκληρωμένη στρατηγική Digital Marketing για να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα στο eshop σας.

  SEO
  : Το SEO (Search Engine Optimization) είναι όλες οι διαδικασίες και απαραίτητες ενέργειες που γίνονται για μια ιστοσελίδα ώστε να ανέβει στις πρώτες θέσεις (οργανικά αποτελέσματα) των μηχανών αναζήτησης σε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά που αφορούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μάθετε περισσότερα για το SEO
  Πληρωμένη διαφήμιση: Η πληρωμένη διαφήμιση είναι μια εξαιρετική μέθοδος αύξησης πωλήσεων για το eshop σας. Η πληρωμένη διαφήμιση μπορεί να αφορά σε μηχανές αναζήτησης, άλλα sites, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. Το πιο δημοφιλές κανάλι πληρωμένης επισκεψιμότητας είναι το Google Ads. Μάθετε περισσότερα για το Google Ads
  Social Media: Μπορείτε να δημιουργήσετε αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας και να αξιοποιήσετε τα κοινωνικά δίκτυα ως πρόσθετη πηγή επισκεψιμότητας στο eshop σας. Τα κυριότερα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι το Facebook, το Instagram και το Google My Business. Μάθετε περισσότερα για το Social Media Marketing
  Email Marketing: Η τακτική ενημέρωση της πελατειακής σας βάσης με προσφορές, νέα προϊόντα και εταιρικά νέα μέσω newsletters είναι μια μορφή προώθησης με πολύ υψηλά ποσοστά απόδοσης. Μάθετε περισσότερα για το Email Marketing
 • Πως θα βλέπω την απόδοση του ηλεκτρονικού μου καταστήματος;
  Σας παρέχουμε πλήρη αναλυτικά στατιστικά επισκεψιμότητας και πωλήσεων του eshop, εφ΄όρου online παρουσίας του eshop. Τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας παρέχονται σε συνεργασία με την εταιρεία Google, μέσω της πλατφόρμας Google Analytics.