Όλοι οι πελάτες μας έχουν ένα κοινό σημείο: θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Τους βοηθάμε να το πετύχουν, δημιουργώντας ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και απρόσκοπτη εμπειρία αγοράς στους πελάτες τους.
Στη Greatway δεν αντιμετωπίζουμε το e-shop σας σαν μια ξεχωριστή οντότητα, αλλά σαν τη φυσική προέκταση της επιχείρησης σας.

 

Κατασκευή e-Shop

Δουλεύουμε, έχοντας στόχο τις πωλήσεις σας

Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σχεδιάζουμε, έχουν ένα στόχο. Να οδηγήσουν τον τελικό καταναλωτή στο ταμείο. Παρέχουμε όλη την πληροφορία που απαιτείται για να επιλέξει το προϊόν και να συνεχίσει το δρόμο του προς το ταμείο, ανεμπόδιστα και με απόλυτη ασφάλεια.

 

Σχεδιάζουμε, για να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας

Όσο περισσότερα εμπόδια υπάρχουν μεταξύ ενός πελάτη και του ηλεκτρονικού ταμείου, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να ολοκληρώσει την αγορά στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εσείς μπορεί να μην γνωρίζετε ποια είναι αυτά τα εμπόδια, αλλά εμείς έχουμε την εμπειρία να εφαρμόσουμε όλες τις λειτουργικές επιλογές που θα φέρουν την καλύτερη απόδοση σε εσάς και να μετατρέψουμε την επίσκεψη σε πώληση.

 

Χτίζουμε σε γερές βάσεις

  • Βεβαιώνουμε σε κάθε κατασκευή e-shop, πως η φιλοξενία του είναι σε αξιόπιστο και γρήγορο server και σας δίνει τη σιγουριά ότι το e-shop σας θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.
  • Υλοποιούμε όλους τους τρόπους πληρωμής που εσείς θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας, εξασφαλίζοντας ότι δε θα χάσετε κανέναν υποψήφιο πελάτη λόγω ανεπαρκείς επιλογές πληρωμής.
  • Υποστηρίζουμε αυτόματους τρόπους υπολογισμού μεταφορικών και αποστολών των προϊόντων σας βάσει κριτηρίων που θέτετε (π.χ. μπορεί να έχετε διαφορετικά μεταφορικά κόστη για διαφορετικούς νομούς, πόλεις ή για διαφορετικά ποσά)
  • Χρησιμοποιούμε εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον για να ενημερώνετε οι ίδιοι το απόθεμα των προϊόντων σας, τις περιγραφές και τις φωτογραφίες και να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Τα e-shops που δημιουργούμε είναι SEO friendly, φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης, το οποίο τους εξασφαλίζει υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα και οδηγεί στοχευμένους πελάτες στο e-shop σας. Ακόμη, το κάθε e-shop που δημιουργούμε είναι άριστα βελτιστοποιημένο για κινητά και tablet, και το περιεχόμενό του προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος οθόνης.

Κατασκευή e-Shop

 

Πως δουλεύουμε

  • Η αμοιβαία συνεργασία ξεκινά με μια προσωπική συνάντηση
  • Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας και τους στόχους σας σχετικά με το e-shop και θα συγκεντρώσουμε το απαραίτητο υλικό
  • Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε το e-shop σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί
  • Ελέγχουμε το e-shop, διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του από όλες τις συσκευές
  • Σας εκπαιδεύουμε στο σύστημα διαχείρισης
  • Το e-shop σας είναι έτοιμο!

ΜΗΝ αφήσετε τους ανταγωνιστές σας να πάρουν προβάδισμα πριν από εσάς!
Ζητήστε μας σήμερα προσφορά για κατασκευή e-shop!