Enterprise Solutions

Επεκτατική Ανάπτυξη

Σχέδια ψηφιακού μάρκετινγκ σε επίπεδο επιχείρησης για μεγάλες επιχειρήσεις

Μάρκετινγκ σε επίπεδο επιχείρησης

Μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις ξεκίνησαν ως ένα μικρό κατάστημα ή μια αναλαμπή μιας ιδέας στο μυαλό του δημιουργού τους. Η εύρεση της επιτυχίας είναι σπάνια εύκολη και απαιτεί σκληρή δουλειά, χρόνο και επένδυση για να εξελιχθεί σε μια πραγματικά ισχυρή, αξιοσημείωτη και αναγνωρισμένη επωνυμία.

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Πολυάριθμοι οργανισμοί μεγάλης κλίμακας έχουν αναπτυχθεί σε διάστημα πολλών ετών και η ανάπτυξή τους οφείλεται στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ μέσω παραδοσιακών οδών –συμπεριλαμβανομένων εφημερίδων, διαφημίσεων, φυλλαδίων και ραδιοφωνικών σποτ. Αυτά έχουν κάνει θαύματα για την αρχική ανάπτυξη, αλλά στην ψηφιακή εποχή, η προσέγγισή σας πρέπει να προσαρμοστεί και να επεκταθεί για να συνδεθείτε με τους σύγχρονους καταναλωτές.

Digital Marketing: The Final Frontier

Για πολλές εταιρείες, η μετάβαση προς την ψηφιακή τεχνολογία μαστίζεται από ξεκινήματα, στάσεις και αγώνες. Η πραγματοποίηση ενός τεράστιου αποθέματος στο διαδίκτυο ή η δημιουργία ενός ιστότοπου για υπηρεσίες που προσφέρονται σε εθνικό, περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο μπορεί να είναι μια δύσκολη μάχη. Δεν χρειάζεται να είναι, ωστόσο. Έχουμε αποδεδειγμένες μεθόδους ανάπτυξης της ψηφιακής σας παρουσίας τόσο ισχυρής όσο ο αντίκτυπός σας εκτός σύνδεσης.

Hubspot

Προσελκύστε, μετατρέψτε, κλείστε και ευχαριστήστε τους πελάτες σας με την Greatwayκαι το Hubspot. Χρησιμοποιώντας το Hubspot, ένα λογισμικό μάρκετινγκ και πωλήσεων, η ομάδα μας εργάζεται για να προσελκύσει μοναδικούς επισκέπτες, να μετατρέψει δυνητικούς πελάτες και να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τους δυνητικούς πελάτες σας σε πελάτες.

Social Media Marketing
Search-Results

Ιστοσελίδες προορισμού

Για επιχειρήσεις με πολλές τοποθεσίες ή περιοχές εξυπηρέτησης, η ανάπτυξη σελίδων προορισμού στις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της παρουσίας και της επισκεψιμότητάς σας για σχετικούς όρους.

Εξυπηρέτηση του ηλεκτρονικού εμπορίου

Η λήψη ενός τεράστιου αποθέματος ή μιας προσαρμόσιμης επιλογής προϊόντων ή υπηρεσιών και η μετάφρασή του σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών μπορεί να φαίνεται αδύνατη. Έχοντας την ομάδα ανάπτυξής μας δίπλα σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου για τους πελάτες σας που είναι εύκολη στην κατανόηση και χρήση, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας έχουν αυτό που θέλουν.

Ecommerce
Delivery

Απλοποιημένη αποστολή και προγραμματισμός

Φυσικά, η δυνατότητα παραγγελιώνδεν είναι μόνο η μισή εξίσωση. Ακολουθεί ο προγραμματισμός ραντεβού ή η αποστολή προϊόντων. Οι λύσεις μας μπορούν να σας βοηθήσουν να συγχρονίσετε κρατήσεις και ραντεβού με το ημερολόγιό σας. Οι λύσεις μας μπορούν να υπολογίσουν το κόστος αποστολής με βάση τα βάρη, τις ταχύτητες και τις αποστάσεις, καθιστώντας την εκπλήρωση των παραγγελιών σας τόσο εύκολη όσο και τη λήψη τους.

Μετρημένη στόχευση

Χρησιμοποιώντας ισχυρά εργαλεία στόχευσης που διατίθενται μέσω της Google και του Facebook, μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες που δείχνουν την επωνυμία σας σε πελάτες σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή σε ένα καθορισμένο κοινό.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προσαρμογή της προσέγγισής σας

Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να μπορείτε να προσαρμόσετε την προσέγγισή σας στο μάρκετινγκ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα ή οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες σας τον Ιανουάριο ενδέχεται να μην είναι ίδια με τον Ιούλιο. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Προώθηση Ιστοσελίδας

Προσθέστε αυτό που θέλετε όταν θέλετε

Με τις πρόσθετες επιλογές υπηρεσιών μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στοχευμένες υπηρεσίες όπως τις χρειάζεστε. Θέλετε να στείλετε ένα email την άνοιξη για να προωθήσετε τη νέα σας σειρά ρούχων ή γενικότερα την επιχείρηση ; Σας καλύψαμε. Θέλετε να προωθήσετε τις εκπτώσεις και τα πακέτα σας για τους αγοραστές των διακοπών; Θα οργανώσουμε μια καμπάνια ή διαγωνισμό αναρτήσεων στο Facebook για ένα μήνα. Αντιδρούμε γρήγορα στις ανάγκες σας και παρέχουμε τις στοχευμένες υπηρεσίες που χρειάζεστε γρήγορα.

Enterprise Solutions

Λύσεις Εταιρικού Μάρκετινγκ

Προσφέρουμε επίσης επιχειρηματικές δυνατότητες, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μια αποκλειστική ομάδα που θα συνεργάζεται μαζί σας μήνα με τον μήνα για να προσαρμόσει τη στρατηγική μάρκετινγκ σας. Θα εντοπίζουμε συστάσεις για το πού να επενδύσετε το μάρκετινγκ σας κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένων προσθηκών ή αναθεωρήσεων περιεχομένου, στρατηγικών SEO, καμπανιών κοινωνικής δικτύωσης, ιστολογίων, επέκτασης σελίδας προορισμού και πολλά άλλα. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να ενσωματώσουμε τις ανάγκες σας με τις άμεσες ή εποχιακές απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Αγορά προσαρμοστικά και συνεργατικά με τις λύσεις μάρκετινγκ επιχειρήσεων μας.

Ξέρουμε πώς να μεγαλώνουμε

Έχουμε συνεργαστεί με επιχειρήσεις και οργανισμούς σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και ειδικοτήτων. Μπορούμε να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας σχετικά με αυτές τις αγορές και τους κλάδους στην επιχείρησή σας. Υποστηριζόμενοι από πάνω από δύο δεκαετίες εργασίας στον ιστό, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε, να διατηρήσετε και να αναπτύξετε την επιτυχία με το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πακέτα μάρκετινγκ μεγάλων επιχειρήσεων παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με την ομάδα μας σχετικά με τις ανάγκες σας και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στις διαδικτυακές σας προσπάθειες.

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Λύσεις μάρκετινγκ που κλιμακώνονται