Κατασκευή eshop

«Καλάθια» που μετατρέπονται

Δημιουργικά e-shop σχεδιασμένα να μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες

Κατασκευή Eshop

Ο ιστότοπός σας δεν είναι η ψυχαγωγική σας δραστηριότητα. Eίναι η ψηφιακή σας βιτρίνα. Δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα που βοηθά στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, αλλά είναι και αυτό που θα σας δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες, για να πετύχετε τον στόχο σας, δηλαδή τις πωλήσεις. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να δουν και να ενημερωθούν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στο e-shop σας και να κάνουν μια αγορά από την άνεση του σπιτιού τους.

Μια πλατφόρμα για τα προϊόντα σας

Οι έμπειροι σχεδιαστές μας κατασκευάζουν ιστότοπους, για να προβάλουν τα προϊόντα σας, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, αυξάνοντας τις πωλήσεις σας και επεκτείνοντας την επιχείρησή σας στον κόσμο.

Κατασκευή Eshop
Seo

Bottom Line Growth

Η ανάπτυξη με επίκεντρο τις μετατροπές βρίσκεται στο επίκεντρο της ομάδας σχεδιασμού μας. Δημιουργώντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας, μετατρέπουμε εύκολα τους επισκέπτες σε πελάτες.

Ο φιλικός προς το SEO σχεδιασμός βοηθά τα προϊόντα σας να βρεθούν, όταν οι καταναλωτές κάνουν αναζήτηση. Η οργάνωση ιστοτόπων με σαφή ροή σε συνδυασμό με το αποτελεσματικόe-commerce SEO προσφέρει περισσότερους καταρτισμένους επισκέπτες, ενώ σας βοηθά να καταταχθείτε ψηλάστις φράσεις κλειδιά.

Ιστότοποι που δημιουργήθηκαν, για να φαίνονται εντυπωσιακοί σε κάθε συσκευή. Με την άνοδο των αγορών από τα κινητά, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να φαίνεται υπέροχος και να λειτουργεί άψογα σε όλες τις συσκευές, από επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και τηλέφωνο. Συνοπτικά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπεινα:

Ανάλυση & Βελτίωση

Με το Google Analytics και την παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούμε να ανακαλύψουμε ευκαιρίες για βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας και επιτάχυνση της ανάπτυξης για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ενημέρωση με ευκολία

Διαχειριστείτε εύκολα το ηλεκτρονικό σας εμπόριο με ένα φιλικό προς τον χρήστη σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Προσαρμόστε γρήγορα τις τιμές, προσθέστε προϊόντα και κάντε τις επιθυμητές προσαρμογές στον ιστότοπό σας με ευκολία.

Together we can do great things

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας
να κάνει το επόμενο βήμα...

Έμπειρο ηλεκτρονικό εμπόριο

Αν θέλατε να φτιάξετε ένα νέο κατάστημα για την επιχείρησή σας, θα καλούσατε έναν εργολάβο ή μηχανικό οικοδομής; Φυσικά, χρειάζεστε έναν εργολάβο και όταν πρόκειται για την οποιαδήποτε κατασκευή, η εμπειρία έχει σημασία. Αυτό ακριβώς προσφέρουμε με την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Έχουμε εμπειρία άνω των δύο δεκαετιών στο διαδίκτυο, υπάρχουμε και εργαζόμαστε στον τομέα αυτόν σχεδόν όσο και η ίδια η Google, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο έχουμε δει σχεδόν τα πάντα να εξελίσσονται, αλλά έχουμε επίσης εργαστεί και σχεδόν με κάθε πλατφόρμα και εξέλιξη.

Δουλεύοντας με την ομάδα μας, μπορούμε να μεταφέρουμε τον ιστότοπό σας από την ιδέα στην ολοκλήρωση. Η οικοδόμηση μιας επιχείρησης είναι δύσκολη — το ξέρουμε, το έχουμε κάνει για πάνω από 20 χρόνια— επομένως αφήστε μας να χρησιμοποιήσουμε τις δεξιότητές μας για εσάς.

Αποφασίσατε να μεταφέρετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο για να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο κοινό; Μπορούμε να προσφέρουμε έναν ιστότοπο που θα προσαρμοστεί και θα αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας.

Επεξεργαστείτε με ασφάλεια τις συναλλαγές

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας παγκοσμίως

Παρουσιάστε τα προϊόντα σας

Ενσωματώστε πληρωμές και αποστολές