Πληρωμή μέσω E-mail – μια click away λύση για το κατάστημά σας!

emailpayments

Δεν έχετε e-shop και ψάχνετε μια click away λύση για το κατάστημά σας για τις αγορές των Χριστουγέννων; Με το Email Payment , μπορειτε να λαμβάνετε πληρωμές από τους πελάτες σας με τον πιο εύκολο, οικονομικό και ασφαλή τρόπο. Με απλά βήματα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

E-mail Payment

Ασφαλείς πληρωμές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πολύγλωσση υποστήριξη.

Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποδεχτείτε τις πληρωμές, ειδικά αν δεν έχετε δικό σας e-shop.

Δημιουργήστε εύκολα πληρωμές. Οι πελάτες σας θα λάβουν μια ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο για να συμπληρώσουν τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας ώστε να πληρώσουν το προ-συμπληρωμένο ποσό που έχετε επιλέξει.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ E-MAIL PAYMENT;

Βήμα 1

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και δημιουργήστε μια πληρωμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπληρώνοντας το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ποσό και μια σύντομη περιγραφή του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρετε.

Βήμα 2

Ο πελάτης σας λαμβάνει ένα e-mail στο τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή του και πληρώνει κάνοντας απλά κλικ στο κουμπί “πληρωμή” εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.

Βήμα 3

Μόλις ο πελάτης ολοκληρώσει τη συναλλαγή, η κατάσταση πληρωμής αλλάζει σε “ολοκληρώθηκε” και εσείς ενημερώνεστε στο dashboard σας.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ E-MAIL PAYMENT;

  • Μπορείτε να αποδεχτείτε άμεσα πληρωμές από όλο τον κόσμο, γρήγορα και εύκολα. Τα E-mail Payments  είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος αποδοχής πληρωμών, ακόμα και αν δεν έχετε e-shop.
  • Έχουμε σχεδιάσει την υπηρεσία μας να είναι απλή και ασφαλής. Η πληρωμή ολοκληρώνεται σε ασφαλές περιβάλλον. Η πληρωμή σας παραμένει ιδιωτική και ασφαλής!
  • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν η πληρωμή σας έχει παραληφθεί και πληρωθεί. Ενημερώνεστε αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τις πληρωμές σας μέσω e-mail payment.

 

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.