Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος | Strata-shop.gr

Το κατάστημα παιδικών υποδημάτων Strata. είναι σημείο αναφοράς για την αγορά της Καλαμάτας όσο και της ευρύτερης περιοχής, με επιλογές από αναγνωρισμένα brands στο χώρο της παιδικής υπόδησης και των αξεσουάρ. Τα σημεία υπεροχής του Strata. συνοψίζονται στην ποιότητα, την άνεση, τις ανταγωνιστικές τιμές και την προτίμηση του κόσμου στα κομψά παιδικά παπούτσια.

Το strata-shop.gr αποτελεί προέκταση του φυσικού καταστήματος. Ένα ολοκληρωμένο, μοντέρνο και εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό κατάστημα, με επίκεντρο τις ανάγκες του καταναλωτή!

Strata-shop.gr

 

Η ομάδα μας εργάστηκε στενά με την επιχείρηση ώστε να δημιουργήσουμε ένα online κατάστημα (eshop) για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει για κάθε περίσταση. Το πλεονέκτημα του eshop είναι η εκτενέστερη δυνατότητα που έχει ο καταναλωτής να βρει ακριβώς αυτό που θέλει, έχοντας στη διάθεσή του φίλτρα επιλογής με βάση την κατηγορία, το χρώμα, το μέγεθος, τη μάρκα, τα οποία παρουσιάζουν τα αποτελέσματα άμεσα και γρήγορα για να μπορούν οι πελάτες να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν.

Σε κάθε σελίδα του eshop, οι ενέργειες που πρέπει να προβεί ο πελάτης είναι ξεκαθαρες και οδηγούν προς μία κατεύθυνση: την πώληση. Τα κύρια κουμπιά όπως «προσθήκη στο καλάθι», «ταμείο» είναι ευανάγνωστα και δημιουργούν αντίθεση με τα στοιχεία του υπόλοιπου eshop, ώστε να βοηθήσουν τον πελάτη να ολοκληρώσει την αγορά του.

Το eshop strata-shop.gr παρουσιάζει τα προϊόντα με όμορφο, απλό και μοντέρνο τρόπο, που αναδεικνύονται σε κεντρικά σημεία, εμπνέοντας παράλληλα τον επισκέπτη να πραγματοποιήσει τις αγορές του.

Εκτός από την ευκολία στη χρήση για τον επισκέπτη, το eshop είναι εύκολο στη διαχείρισή του και επιτρέπει στο κατάστημα τον έλεγχο του καταλόγου προϊόντων, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Επιπρόσθετα, όλες οι λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος λειτουργούν σωστά από όποια συσκευή και αν το επισκέπτεται ο χρήστης (είτε από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet) με άμεση ανταπόκριση, το οποίο ενισχύει τη δυναμική του SEO για να μεγιστοποιηθούν οι επισκέψεις και αυτές να μετατραπούν σε αγορές.

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργεί η Greatway συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout.
Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη!

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

 

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας!