Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Ποτοποιίας

Η Ποτοποιία Καλλικούνη, με έτος ίδρυσης το 1850, αποτελεί μία από τις παλαιότερες ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής αλκοολούχων ποτών, καταγράφοντας 170 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στην ελληνική αγορά.
Η ιστορική Ποτοποιία ξεκίνησε τη διαδρομή της από την Καλαμάτα, όπου και δημιουργήθηκε το πρώτο εργοστάσιό της, από τον ιδρυτή της επιχείρησης Γεώργιο Καλλικούνη.
Παράγει αλκοολούχα ποτά όλων των τύπων, με έμφαση στα τεχνολογικά καινοτομικά προϊόντα και συναγωνίζεται με επιτυχία τα αντίστοιχα εισαγόμενα.

Με βάση στοιχεία του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου – ΕΣΗΕ, το 85% των online καταναλωτών στην Ελλάδα πραγματοποιούν το 80% των αγορών τους σε εγχώρια ηλεκτρονικά καταστήματα. Αναγνωρίζοντας  την αυξητική τάση των online αγορών, τις απαιτήσεις της αγοράς καθώς και την ανάγκη ενός καναλιού επικοινωνίας στην κατεύθυνση της πιο προσωπικής και άμεσης επικοινωνίας και εξυπηρέτησης με τους πελάτες της, η Ποτοποιία Καλλικούνη αποφάσισε να μας εμπιστευθεί και να επενδύσει στη δημιουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος,  https://callicounisshop.gr/

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προδιαγραφές και ανάγκες της επιχείρησης, μπορέσαμε να παραδώσουμε ένα eshop που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της Ποτοποιίας Καλλικούνη και των πελατών της με επιλογές ανά προϊόν και εύκολη εμπειρία στη χρήση από όλες τις συσκευές ανάγνωσης (responsive design).

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει το ηλεκτρονικό κατάστημα συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout. Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας!