Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος | Peteat

Η Peteat είναι η πρώτη «κουζίνα» με φρέσκο μαγειρευτό φαγητό για σκύλους και γάτες στην Ελλάδα!
Στην Peteat μπορεί κάθε πελάτης να βρει λιχουδιές, τούρτες και καθημερινά γεύματα, τα οποία μαγειρεύονται από φυσικά υλικά, πιστοποιημένα και για ανθρώπινη κατανάλωση. Στόχος τους είναι η βελτίωση της υγείας των αγαπημένων μας φίλων, η αύξηση του προσδόκιμου ζωής τους και φυσικά η γευστική τους απόλαυση.

Προτεραιότητα του www.peteat.gr είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη!

Η δική μας προτεραιότητα: να δημιουργήσουμε ένα αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσα σε ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον που θα χαρίζει στον καταναλωτή μια εκπληκτική αγοραστική εμπειρία!

Με την πρώτη επίσκεψη στο peteat.gr, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί μέσα σε ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής και να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνει. Μια απλή ηλεκτρονική αγορά γίνεται αγαπημένη εμπειρία, ανεβάζοντας το e–shop κατευθείαν στην κορυφή των προτιμήσεών του.

Όταν η ομάδα της Greatway κλήθηκε να κατασκευάσει το ηλεκτρονικό κατάστημα της Peteat, έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα e-shop αντάξιο της φήμης της.

  • Προσαρμόσαμε το συνολικό σχεδιασμό στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης
  • Δώσαμε βαρύτητα στη λειτουργικότητα και ευκολία στον επισκέπτη σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς
  • Υλοποιήσαμε ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης προϊόντων και παραγγελιών
  • Κατασκευάσαμε με γνώμονα τις μηχανές αναζήτησης και το Search Engine Optimization (SEO)

 

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργεί η Greatway συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout. Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας!