Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Η επιχείρηση Mastelos Cosmetics δραστηριοποιείται στον κλάδο των ειδών κομμωτηρίου, μακιγιάζ και αισθητικής. Τα προϊόντα της απευθύνονται σε κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής & σαλόνια ομορφιάς αλλά και σε ιδιώτες για ατομική τους χρήση. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Καλαμάτα όπου λειτουργεί κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης και διαθέτει επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών, καλλυντικά, μακιγιάζ και εργαλεία, επαγγελματικά προϊόντα manicure-pedicure και αισθητικής από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

Έχοντας σαν κριτήριο την ποιότητα και αυξάνοντας συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων, η επιχείρηση θέλησε να κάνει το επόμενο βήμα στην επιχειρηματική της ανάπτυξη με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα που θα καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες τους και θα αναδεικνύουν τη γυναικεία ομορφιά κάθε ώρα της ημέρας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η ομάδα της Greatway δημιούργησε το eshop https://masteloscosmetics.gr/
Ένα μοναδικό και πρωτότυπο eshop, που διαθέτει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ειδών κομμωτηρίου, πρεσβεύοντας αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή: ένα κατάστημα στο ψηφιακό περιβάλλον, προσβάσιμο όλες τις ώρες και με εύκολη διαδικασία αγοράς.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://masteloscosmetics.gr/ που κατασκευάσαμε στηρίζεται όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στη δυνατότητα πρόσβασης (Responsiveness) από όποια συσκευή και αν το επισκέπτεται ο χρήστης (είτε από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet) με άμεση ανταπόκριση, το οποίο ενισχύει τη δυναμική του SEO για να μεγιστοποιηθούν οι επισκέψεις και αυτές να μετατραπούν σε αγορές.

– Λειτουργικότητα και ευκολία στον επισκέπτη σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς

– Εύκολη διαχείριση προϊόντων και παραγγελιών

– Κατασκευή με γνώμονα τις μηχανές αναζήτησης και το Search Engine Optimization (SEO)

 

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργεί η Greatway συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout. Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη.

Επωφεληθείτε τώρα και εσείς από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ “e-λιανικό” και δημιουργήστε ή αναβαθμίστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με 100% επιδότηση 5,000€.
Ξεκινήστε τώρα! Κάντε την αίτησή σας στο e-lianiko.greatway.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!