Δημιουργία eshop Καλαμάτα mammysmarket.gr

Ας μιλήσουμε για το Mammy’s Market.

Ένα mini market στην Καλαμάτα διαφορετικό από όλα τ’ άλλα. Γιατί σε αυτό θα βρείτε φυσικά προϊόντα που ταξιδεύουν από εξωτικά μέρη, μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, βρεφική διατροφή, σκευάσματα διατροφής, τοπικά αγνά προϊόντα, βότανα, φρέσκια μαναβική, βιολογικά, cruelty free και Vegan καλλυντικά και απορρυπαντικά.

Ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων καλύπτει και τον πιο απαιτητικό πελάτη βιολογικών ειδών, με ποιοτικές επιλογές και άμεση εξυπηρέτηση.

Δημιουργία Eshop Καλαμάτα
Δημιουργία Eshop Καλαμάτα

Δημιουργία eshop Καλαμάτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα mammysmarket.gr αποτελεί ένα ακόμα σημείο γνωριμίας των βιολογικών προϊόντων και της υγιεινής διατροφής με όλη την οικογένεια. Διαθέτει μια σύγχρονη αισθητική που εναρμονίζεται πλήρως με τη φιλοσοφία ενός παλιού παντοπωλείου, δημιουργώντας την αίσθηση της απλότητας.

Το βασικό μενού πλοήγησης είναι αρκετά εύχρηστο και σαφές ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να βρουν εύκολα το προϊόν ή την κατηγορία προϊόντων που ψάχνουν.

Με μερικά click, οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν τα βιολογικά τους ψώνια και να κάνουν τις εκλεκτές επιλογές τους.

Επιπρόσθετα, όλες οι λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος λειτουργούν σωστά από όποια συσκευή και αν το επισκέπτεται ο χρήστης (είτε από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet) με άμεση ανταπόκριση, το οποίο ενισχύει τη δυναμική του SEO για να μεγιστοποιηθούν οι επισκέψεις και αυτές να μετατραπούν σε αγορές.

Δημιουργία Eshop Καλαμάτα
Δημιουργία Eshop Καλαμάτα

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργεί η Greatway συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout. Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας!