Κατασκευή eshop

Το Κωνσταντίνα Boutique είναι μια μπουτίκ μόδας, με επίκεντρο τα όμορφα γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για γυναίκες που θέλουν κομψότητα και πρωτοτυπία.
Επώνυμα και 100% αυθεντικά προϊόντα με υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες, συνεργασίες αποκλειστικά με τις επίσημες αντιπροσωπείες κάθε οίκου και εταιρείας καθώς και εξαιρετική εφαρμογή ενισχύουν το υψηλό επίπεδο όλων των συλλογών του Κωνσταντίνα Boutique.

Δεδομένης της ανάγκης δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος προσαρμοσμένου στις ακριβείς απαιτήσεις της επιχείρησης πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.konstantinaboutique.gr, την επέκταση του φυσικού καταστήματος.

Το www.konstantinaboutique.gr είναι ένα επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν έχει γεωγραφικά όρια. Μια γυναίκα μπορεί να ψωνίζει από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Ένα eshop που γεννήθηκε από την επιθυμία να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του χρήστη και του πελάτη.

Το σύγχρονο design στο φιλικό και φιλόξενο eshop δημιουργεί με επιτυχία μια προσωπική σχέση με τους πελάτες επηρεάζοντας θετικά τη διάθεση τους για online αγορές.
Η σωστή δομή του μενού, η αναλυτική περιγραφή των προϊόντων, το προσεγμένο φωτογραφικό υλικό, η τιμή και οι χρεώσεις είναι εμφανείς και ξεκάθαρες για να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην ευκολία χρήσης του από τους επισκέπτες.
Το eshop είναι κατασκευασμένο με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) WordPress. Αυτό, δίνει το πλεονέκτημα της σωστής αλλά και εύκολης διαχείρισης του από την επιχείρηση, όπως η οργάνωση των προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες της.

Κατά την κατασκευή του e-shop φροντίσαμε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε τα προϊόντα και το περιεχόμενό του να εμφανίζονται σε όσο το δυνατόν καλύτερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης (SEO).
Όχι μόνο ήταν σημαντικό να αναπτυχθούν καλά δομημένες στρατηγικές SEO από τη Greatway, αλλά το ηλεκτρονικό κατάστημα έπρεπε να υποστηρίζεται από πληρωμένη διαφήμιση (Google Ads) και προώθηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Advertising), ακολουθώντας στρατηγική άμεσων πωλήσεων!

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργεί η Greatway συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout. Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας!