Κατασκευή eshop Καλαμάτα | Fontana Jewels

H διαδικτυακή παρουσία μιας σύγχρονης επιχείρησης είναι πλέον απαραίτητη και η κατασκευή του ηλεκτρονικού της καταστήματος συμβάλει στη βελτίωση της δημόσιας εικόνας της καθώς οι συνήθειες των καταναλωτών έχουν αλλάξει.
Το κατάστημα Fontana στην Καλαμάτα με χειροποίητες δημιουργίες κοσμημάτων καθώς και ξένων και Ελλήνων σχεδιαστών, διαπίστωσε την ανάγκη ύπαρξης ενός eshop και εμπιστεύτηκε τη δημιουργία του eshop της στη Greatway.

Η ομάδα μας εργάστηκε συντονισμένα με την επιχείρηση ώστε να δημιουργήσουμε ένα online κατάστημα (eshop) για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει υπό συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Κατασκευάσαμε ένα eshop που συμβαδίζει με την επωνυμία της επιχείρησης και είναι ικανό να προσελκύσει πελάτες πανελλαδικά και να διευκολύνει την εμπειρία τους στις online αγορές.

Το eshop www.fontanajewels.gr  παρουσιάζει τα προϊόντα με όμορφο, απλό και μοντέρνο τρόπο, που αναδεικνύονται σε κεντρικά σημεία, εμπνέοντας παράλληλα τον επισκέπτη να πραγματοποιήσεις τις αγορές του.
Εκτός από την ευκολία στη χρήση για τον επισκέπτη, το eshop είναι εύκολο στη διαχείρισή του και επιτρέπει στην Fontana τον έλεγχο του καταλόγου προϊόντων της, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Επιπρόσθετα, όλες οι λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος λειτουργούν σωστά από όποια συσκευή και αν το επισκέπτεται ο χρήστης (είτε από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet) με άμεση ανταπόκριση, το οποίο ενισχύει τη δυναμική του SEO για να μεγιστοποιηθούν οι επισκέψεις και αυτές να μετατραπούν σε αγορές.

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργεί η Greatway συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout. Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας!