Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος | coellecosmetics.gr

Ένα πρωτοπόρο ηλεκτρονικό κατάστημα «άνοιξε» και προσφέρει προϊόντα για τις νέες τάσεις ομορφιάς και ιδιαίτερα στα αξεσουάρ μαλλιά για γυναίκες και παιδιά, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς και συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Το eshop www.coellecosmetics.gr που δημιούργησε η ομάδα της Greatway προσφέρει στις γυναίκες την ευκαιρία να βρουν και να αγοράσουν από μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ μαλλιών και καλλυντικών μέσω μιας γρήγορης και εύκολης διαδικασίας παραγγελίας, προσφέροντας ποικιλία μεθόδων πληρωμής: αντικαταβολή, τραπεζικό έμβασμα, ηλεκτρονική πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η πλατφόρμα διαχείρισης  περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέρει πολλές δυνατότητες αναζήτησης προϊόντων επιλέγοντας διάφορα φίλτρα, όπως τιμή, δημοφιλία, βαθμολογία βοηθώντας το κοινό να βρεί εύκολα αυτό που ψάχνει.

Επιπρόσθετα, όλες οι λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος λειτουργούν σωστά από όποια συσκευή και αν το επισκέπτεται ο χρήστης, είτε από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet (Responsive design) με άμεση ανταπόκριση, το οποίο ενισχύει τη δυναμική του SEO για να μεγιστοποιηθούν οι επισκέψεις και αυτές να μετατραπούν σε αγορές.
Με αυτόν τον τρόπο όλοι οι επισκέπτες του eshop έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιούν.

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργεί η Greatway συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout. Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας!