Κατασκευη eshop στην Καλαμάτα | Access-shop.gr

Το κατάστημα γυναικείων ρούχων Access στην Καλαμάτα φιλοξενεί πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές και διεθνείς μάρκες μόδας, έχοντας γίνει συνώνυμο της μόδας, της εξυπηρέτησης, της μοναδικότητας των προϊόντων που διαθέτει και της εμπιστοσύνης με δημοφιλή brands που ξεχωρίζουν για την καλαισθησία τους, την υψηλή αισθητική τους, στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.
Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να βρεθεί στο digital περιβάλλον.

Σήμερα το Access διαθέτει το ηλεκτρονικό του κατάστημα στη διεύθυνση www.access-shop.gr με συλλογές που ανανεώνονται διαρκώς ακολουθώντας τις πλεον συγχρονες τάσεις της μοδας παγκοσμίως, εδραιώνοντας μια σύγχρονη και προσεγμένη online παρουσία. Η πλήρης γκάμα ρούχων, το εύκολο σύστημα αγορών, η ωραία και λειτουργική σχεδίαση, είναι μεταξύ των κριτηρίων που συγκαταλέγονται στην απόφαση του δυνητικού αγοραστή να επιλέξει το www.access-shop.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.access-shop.gr που κατασκευάσαμε στηρίζεται όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στη δυνατότητα πρόσβασης (Responsiveness) από όποια συσκευή και αν το επισκέπτεται ο χρήστης (είτε από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet) με άμεση ανταπόκριση, το οποίο ενισχύει τη δυναμική του SEO για να μεγιστοποιηθούν οι επισκέψεις και αυτές να μετατραπούν σε αγορές.

Λειτουργικότητα και ευκολία στον επισκέπτη σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς
Εύκολη διαχείριση προϊόντων και παραγγελιών
Κατασκευή με γνώμονα τις μηχανές αναζήτησης και το Search Engine Optimization (SEO)

Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργεί η Greatway συγκαταλέγονται η άμεση πληροφόρηση που έχει το κάθε προϊόν, η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη, η ταχύτητα απόκρισης και το εύκολο checkout. Χαρακτηριστικά που απογειώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μετατρέπουν τον χρήστη από απλό επισκέπτη και πελάτη.

Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε.

 

Επικοινωνήστε με τη Greatway για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας!